gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
dobro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
išli bi vi, al da neko drugi umesto vas ode da očisti staju i pomuze krave...da okosi seno i poseče drveće...

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla![]()

koja devojka![]()

ma čim sam video Aristotela na avataru odma' sam znao da će sve biti ok
ipak je Aristoteles napisao cela dva toma Retorike![]()

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..

..... i dalje si moja najomiljenija devojčica na forumu
Ali i Aristotel sam je bio zenomrzac
Tj po ovim new age feministikinjama
on je tvrdio da muskarac treba vladati zenom![]()

Pa ne slazem se sa svime sto je Aristotel rekao, ai davno je on ziveo.pa cekaj,ako se vodis aristotelom,kako mozes da zivis od mrznje prema sebi samome............?![]()
Pa ne slazem se sa svime sto je Aristotel rekao, ai davno je on ziveo.
Ja smatram da su zena i musko odraz jednoga u rukama pravog Boga. I da neko ko zeli biti njegov namesnik, mora nauciti oba entiteta. Obrazovati se u svim putevima sile, da ne treba biti zatucan samo u jednoj oblasti.

Ne prihvatam savete od ljudi sumnjivog kvaliteta preko neta, sorry.Kada si od svega po malo- na kraju nisi ništa!![]()
Zato Bwaco izuči ti za početak jednu oblasta kasnije ćeš već malo da porasteš pa će ti neke stvari biti mnogo jasnije....ovo ti kažem čisto iz dobre namere, valjda ona neće biti još jedna ploča na putu prema paklu,a ne da misliš da te prcham.
![]()

Ne prihvatam savete od ljudi sumnjivog kvaliteta preko neta, sorry.![]()

Nije bog uzo nego metaxa
![]()

Dobro ako sam tako sumnjivog kvaliteta, onda ću da te kawam![]()

oh prijatelju, ja odavno ne videh ovu lepotu...a kad se samo setim...![]()

mozes samo da sanjas.![]()
....oženi me....

imam devojku sorry.....sanjam te Bwaco....pokidaj me....oženi me....
![]()
....sanjam te Bwaco....pokidaj me....oženi me....
![]()

Sto sta je bilo..neko ispiranje zeluca ili pesak u guzu a![]()

..a "oplodi me"?![]()
....+Bwaco oplodi me!
...u hebo te na to sam načisto zaboravila....+Bwaco oplodi me!
![]()