Bog dao, Bog uz'o

ma pusti...
...misim...skidam kapu...nije lako da se neko pati po stanovima, zimi ladno, nema ko da naloži, gracki prevozi, neprospavane noći...teško se stiče diploma...
...al brate...to mleko što kupite da nadrobite keks ili čokoladu, neko mora da proizvede, pomuze i odnese na otkup...i čeka po više meseci na isplatu...

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla :D

koja devojka:lol::lol:

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla :D

Ma sta je s tobom,ko je srecan zbog tudjeg neuspeha.........ali ti si suvise mlad,i bice zena..........nemaj brige..........:lol:

pa cekaj,ako se vodis aristotelom,kako mozes da zivis od mrznje prema sebi samome............?:dontunderstand:
Pa ne slazem se sa svime sto je Aristotel rekao, ai davno je on ziveo.
Ja smatram da su zena i musko odraz jednoga u rukama pravog Boga. I da neko ko zeli biti njegov namesnik, mora nauciti oba entiteta. Obrazovati se u svim putevima sile, da ne treba biti zatucan samo u jednoj oblasti.

Pa ne slazem se sa svime sto je Aristotel rekao, ai davno je on ziveo.
Ja smatram da su zena i musko odraz jednoga u rukama pravog Boga. I da neko ko zeli biti njegov namesnik, mora nauciti oba entiteta. Obrazovati se u svim putevima sile, da ne treba biti zatucan samo u jednoj oblasti.

Kada si od svega po malo- na kraju nisi ništa!;):p
Zato Bwaco izuči ti za početak jednu oblast;) a kasnije ćeš već malo da porasteš pa će ti neke stvari biti mnogo jasnije....ovo ti kažem čisto iz dobre namere, valjda ona neće biti još jedna ploča na putu prema paklu,a ne da misliš da te prcham.:cao:

Kada si od svega po malo- na kraju nisi ništa!;):p
Zato Bwaco izuči ti za početak jednu oblast;) a kasnije ćeš već malo da porasteš pa će ti neke stvari biti mnogo jasnije....ovo ti kažem čisto iz dobre namere, valjda ona neće biti još jedna ploča na putu prema paklu,a ne da misliš da te prcham.:cao:
Ne prihvatam savete od ljudi sumnjivog kvaliteta preko neta, sorry. :think:

Nije bog uzo nego metaxa
Ouzo-Metaxa-lg.jpg

Back