- Poruka
- 1.153
o čemu se radi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O izgovoru nesposobnih i onih koji nemaju mudda da uzmu svoj zivot u svoje ruke, nego im uvek neko drugi kriv, bilo da dobiju ili izgube.
A Bog je univerzalan za svaljivanje krivice![]()
Kakvo glupo pitanje. Ne glupo, debilnodo kad si uzeo život u svoje ruke ?
možeš kako hoćeš, ali...
Ti ćeš večno da živiš da bi dokazao da si preuzeo svoj život u svoje ruke?O izgovoru nesposobnih i onih koji nemaju mudda da uzmu svoj zivot u svoje ruke, nego im uvek neko drugi kriv, bilo da dobiju ili izgube.
A Bog je univerzalan za svaljivanje krivice![]()
O svemu. Mislim, pitanje je toliko uopšteno da nije moguće odgovoriti.o čemu se radi ?
Da... život smo dobili kao najveći i najlepši poklon, i red je da se o njemu staramo.Ti ćeš večno da živiš da bi dokazao da si preuzeo svoj život u svoje ruke?
Pa ne znam ni kako je ta iluzija o potpunoj kontroli nastala. PreuzetiDa... život smo dobili kao najveći i najlepši poklon, i red je da se o njemu staramo.
Ne držim ga čvrsto u svojim rukama jer znam da nisam sposobna da ga živim bolje nego što mi Bog preporučuje.
Dakle, svoj život ne smatram ultimativno svojim jer se sve vreme oslanjam na Tog od kog je moj život zamišljen na prvom mestu.
Svaka ti je ka' u Njegoša!Pa ne znam ni kako je ta iluzija o potpunoj kontroli nastala. Preuzeti
odgovornost za sebe, ne znači preuzeti kontrolu nad onim što se
dešava. Probudiš se jednog jutra i tvoj kućni ljubimac je uginuo. Jel
sad ti tu nisi preuzeo odgovornost, slab si, pa ti se to desilo? Jok.
Samo ne zavisi od tebe.
To govore oni koji ne poznaju Boga.o čemu se radi ?
Kako iko živi život ne poznavajući Boga?To govore oni koji ne poznaju Boga.
Kao i uvek - totalno masis poentuTi ćeš večno da živiš da bi dokazao da si preuzeo svoj život u svoje ruke?
Baš si lepo pojasnio svoje gledište.Kao i uvek - totalno masis poentu![]()
I meni.Kako iko živi život ne poznavajući Boga?
Kako uopšte preživljava???
Meni je to velika facinacija.
I meni.
Ali mnogi jednostavno zive.
Imaju metarijalne ciljeve.
Vidiš da preživljavas zar ne.Kako iko živi život ne poznavajući Boga?
Kako uopšte preživljava???
Meni je to velika facinacija.
O svemu. Mislim, pitanje je toliko uopšteno da nije moguće odgovoriti.
Sve dolazi od Boga i sve se njemu vraća.
"...Ružicaaaa si bilaaa..."![]()