Bog će zauvek uništiti zlo

Klasicno nije jer ja nisam adventista a eto opet slazem se sa tim da je Vavilon ne samo Hriscanstvo nego sve religije koje unose pometnju. Davno su zasluzile unistenje ali eto jos uvek to cekamo.:ok:
А шта си онда? Свако може мислити и израшавати мишљење шта је Валилон, и хвала Богу на тој слободи. Опасно је прећи границу и по свом мишљењу помагати уништењу било чега или кога осим греха.

Све је то лепо, и речи на месту, али на овој земљи на којој живимо, тренутно, нема ни правде а ни царства божијега. а не кажем да неће бити када Господ створи ново небо и нову земљу. И управо на ново небо и нову земљу се те речи које си написала и односе... сам је господ рекао мислим у јев. по Јов. 18.36 да царство нјегово није од овога света... бице тако како ти каѕес само не у овом нашем свету већ неком другом. А то треба заслужити ;)
Da trenutno nema zivimo u vreme kada je nepravda.
Ovo nase vreme Biblija naziva "poslednjim danima"
ali nam uskoro slede dogadjaji koji ce voditi do tog novog sveta
u kojem ce Bog pravedno vladati nad celom Zemljom.
pre toga idu Sud, velika nevolja i Armagedon - Bozji rat u kojem Bog
cisti zlo sa zemlje.

Da naravno da treba sada zasluziti to svojim nacinom zivota
i time kakvi jesmo danas.
zato sad treba raditi na svojoj licnosti, usavrsavati se
biti blize Bogu
zato je dobro proucavati Bibliju
da bismo zasluzili spasenje od Boga
a to spasenje podrazumeva i vecni zivot na Zemlji. :)

А шта си онда? Свако може мислити и израшавати мишљење шта је Валилон, и хвала Богу на тој слободи. Опасно је прећи границу и по свом мишљењу помагати уништењу било чега или кога осим греха.
Nista od svega.. imam zelju da vidim sve religije u jednom loncu ispod kog gori vatra ,eto . Naravno da je opasno preci granicu vidis i Isus je presao granicu pa su ga svestenici ubili kako da ne.

Da opasno je uzimati pravdu u svoje ruke.
Bog nije nama dao to ovlascenje.
Samo je Bozja osuda i presuda.
Nase je da cekamo na Boga da on deluje i da prihvatimo to kako ce on srediti stvari na Zemlji.

Da trenutno nema zivimo u vreme kada je nepravda.
Ovo nase vreme Biblija naziva "poslednjim danima"
ali nam uskoro slede dogadjaji koji ce voditi do tog novog sveta
u kojem ce Bog pravedno vladati nad celom Zemljom.
pre toga idu Sud, velika nevolja i Armagedon - Bozji rat u kojem Bog
cisti zlo sa zemlje.

Da naravno da treba sada zasluziti to svojim nacinom zivota
i time kakvi jesmo danas.
zato sad treba raditi na svojoj licnosti, usavrsavati se
biti blize Bogu
zato je dobro proucavati Bibliju
da bismo zasluzili spasenje od Boga
a to spasenje podrazumeva i vecni zivot na Zemlji. :)
Да, прича о 1000-годишњем царству али оно нужно не мора да се тумачи на тај начин, лако се може пасти у Хилијазам. Гуглај да не објашњавам. то је клизав терен и у целокупном контексту Новог завета и хришћанске речи мислим да смо то доба већ прошли. и наравно бројка од 1000 год не значи буквално тај број већ једно раздобље. А након тога се отвара бездан тако да није вечно то царсво на овој земљи о којој причаш ;) Сада се отвара бездан :D

Nista od svega.. imam zelju da vidim sve religije u jednom loncu ispod kog gori vatra ,eto . Naravno da je opasno preci granicu vidis i Isus je presao granicu pa su ga svestenici ubili kako da ne.
Па шта ћеш онда овде, забадаш нос где ти није место... У сваком случају одлично, да знам да не обраћам пажњу на твоје коментаре :) Жив био!

Да, прича о 1000-годишњем царству али оно нужно не мора да се тумачи на тај начин, лако се може пасти у Хилијазам. Гуглај да не објашњавам. то је клизав терен и у целокупном контексту Новог завета и хришћанске речи мислим да смо то доба већ прошли. и наравно бројка од 1000 год не значи буквално тај број већ једно раздобље. А након тога се отвара бездан тако да није вечно то царсво на овој земљи о којој причаш ;) Сада се отвара бездан :D
Tek nam predstoji Hristova hiljadugodisnja vladavina mira.
Kao sto vidis mira nije bilo do sada.
Tada ce Bog dovesti ljude do savrsenstva da bi mogli da zive vecno.
Tada ce takodje Bog vaskrsavati ljude na Zemlji.

nakon tog razdoblja od 1000 god Bog konacno - zauvek unistava zlo i uzrocnike Zla
Sotonu i demone
i nakon toga ce ljudi ziveti kao savrsena bica vecno na Zemlji.
Tako kaze Bozja rec Biblija i Bogu mozemo verovati.

Da opasno je uzimati pravdu u svoje ruke.
Bog nije nama dao to ovlascenje.
Samo je Bozja osuda i presuda.
Nase je da cekamo na Boga da on deluje i da prihvatimo to kako ce on srediti stvari na Zemlji.
А што се тебе тиче, видим да знаш да је љубав најузвишенија и да је најбоље оружје тако да... не бринем за тебе :)

Tek nam predstoji Hristova hiljadugodisnja vladavina mira.
Kao sto vidis mira nije bilo do sada.
Tada ce Bog dovesti ljude do savrsenstva da bi mogli da zive vecno.
Tada ce takodje Bog vaskrsavati ljude na Zemlji.

nakon tog razdoblja od 1000 god Bog konacno - zauvek unistava zlo i uzrocnike Zla
Sotonu i demone
i nakon toga ce ljudi ziveti kao savrsena bica vecno na Zemlji.
Tako kaze Bozja rec Biblija i Bogu mozemo verovati.
Ух размисли о тој хронологији и том последњем што си написала.. коси се са многим стварима у Н.З. па и са Христовим речима..

Ух размисли о тој хронологији и том последњем што си написала.. коси се са многим стварима у Н.З. па и са Христовим речима..
Ne kosi se
te neke stvari iz Otkrivenja tek treba da se ispune.
Takodje procitaj Matej 24 tu se govori o poslednjim danima
jos uvek nije sve ispunjeno.

aeternum
Мислим искрено да си остала далеко иза.. то је проблем Sola scriptura... сатана је свезан и бачен у тамницу на хиљаду год како тамо каже првим васкрсењем, и самим испуњењем старог завета, хиљадугодишње царство је прошло лепа моја... сада иде победа аждаје и страшни суд...

A koliko ti procenjujes da je ostalo do drugog Hristovog dolaska?
нема шта ја да процењујем... ово што ова Сестра говори о 1000-годишњем царству спада у Хилијазам, а он се јављао када год су хришћани били под притиском. Па и сада што се евидентирало код ње. А остало је мало.. никада пре није било оволико начина да антихрист искористи технологију како би га видели у сваком дому, никада пре није постојао банкарски систем који је предуслов за ултимативни светски жиг без ког нећеш моћи купити ни продати ни учествовати у било ком аспекту у цивилизацији и много других ствари... Тако да све што ти могу рећи никад ближи, и самим тим ми треба да живимо као да ће доћи сутра...

нема шта ја да процењујем... ово што ова Сестра говори о 1000-годишњем царству спада у Хилијазам, а он се јављао када год су хришћани били под притиском. Па и сада што се евидентирало код ње. А остало је мало.. никада пре није било оволико начина да антихрист искористи технологију како би га видели у сваком дому, никада пре није постојао банкарски систем који је предуслов за ултимативни светски жиг без ког нећеш моћи купити ни продати ни учествовати у било ком аспекту у цивилизацији и много других ствари... Тако да све што ти могу рећи никад ближи, и самим тим ми треба да живимо као да ће доћи сутра...
Ja mislim nekih 5 ili 10 godina. Treba raditi na izlasku iz sistema kako bi sprecili zigosanje i smrt od gladi i nedostatka vode.

Back