- Poruka
- 89.439
To sam ga ja pretvorila u žabu, pa sad krekeće po forumu.
Sve je pod kontrolom.
Sve je pod kontrolom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi pospi se pepelom.Da. Kako si to primijetio?
Samo najbistriji od nas to mogu primijetiti.
Otkrio si me. Šta ću sad?![]()
U Otkrivenju 18 Gogovori se o padu Vavilona velikog koji predstavlja sve religije
ovog sveta osim prave.
U Vavilonu je bio zacetak laznih religioznih ucenja i laznih Bogova
Zato ga je i Bog JHVH unistio.
Vavilon ili Babilon je doslovno unisten 539. god pre ne
a predstoji unistenje Vavilona Velikog - koji predocava krivu religiju.
Iz konteksta stihova se moze videti da je Vavilon Veliki religija.
(Izaija 21:9) Eno, dolaze ljudi na kolima bojnim s dva konja upregnuta!” Zatim je povikao: “Pao je! Pao je Babilon! Sve rezbarene likove bogova njegovih Bog je o zemlju razbio!”
Otkrivenje 18:1, 2
1 Nakon toga vidio sam jednog drugog anđela kako silazi s neba s velikom vlašću i sva je zemlja zasjala od slave njegove.
2 I povikao je na sav glas: “Pala je, pala je bludnica Babilon Veliki i postala prebivalište demona, izvorište svakovrsnog smrada nečistog i skrovište svih ptica nečistih i mrskih!
ovde se kaze da je pao Vavilon Veliki - prebivaliste demona.
To je logicno jer su lazna ili kriva ucenja o Bogu su pod uticajem demona.
Tako da je logicno da je to religija.
3 Jer svi su se narodi opili vinom gnjeva, vinom bluda njezina. Kraljevi zemaljski bludničili su s njom, a trgovci zemaljski obogatili su se od silne i besramne raskoši njezine.”
4 I čuo sam jedan drugi glas s neba kako govori: “Iziđite iz nje, narode moj, da ne budete sudionici u grijesima njezinim i da vas ne zadese nevolje njezine! 5 Jer grijesi su se njezini nagomilali do neba i Bog se sjetio nepravednih djela njezinih.
Poziv od Boga da se odvojimo od krivog obozavanja
Ako se istraze okolni citati, fusnote vidi se kao i iz konteksta sta je Vavilon Veliki.
Otkrivenje nam govori za buduce dogadjaje a doslovni grad Vavilon je odavno unisten
Otkrivenje 18
8 Zbog toga će u jednom danu doći nevolje njezine: smrt i tuga i glad te će biti spaljena vatrom, jer je silan Jehova Bog, koji joj je sudio.
9 I kraljevi zemaljski koji su s njom bludničili i živjeli u besramnoj raskoši plakat će i žaliti za njom kad budu gledali kako se diže dim ognja u kojem gori. 10 Prestrašeni mukama njezinim, stajat će podalje i govoriti: ‘Jao, jao, grade veliki, Babilone, grade silni, jer je u jedan čas stigla osuda tvoja!’
11 I trgovci zemaljski plakat će i tugovati za njom,
Vidimo da ce kraljevi zemaljski i trgovci plakati za njom
tako da Vavilon Veliki ne mogu biti ni vlasti ni trgovina.
Koji su imali koristi od nje.
najbolje proicitati celo 18 poglavlje Otkrivenja celo govori o tome.
U starom zavetu je prorecen pad grada Vavilona a u novom u Otkrivenju pad Vavilona Velikog - svetskog carstva krive religije
Pad Vavilona Velikog - religije na svetskom nIvou je ZNAK DA JE ARMAGEDON BLIZU.
Jer Pad Religije je pocetak velike nevolje ( Matej 24 poglavlje ),
a Armagedon je zavrsnica velike nevolje
Pad Vavilona Velikog - religije na svetskom nIvou je ZNAK DA JE ARMAGEDON BLIZU.
Jer Pad Religije je pocetak velike nevolje ( Matej 24 poglavlje ),
a Armagedon je zavrsnica velike nevolje
Pa tako je mnogi koji ne znaju Bozju rec rade mnoge gadosti jer misle da nema kazne za to
Da bi znao šta možeš da ponudiš, prvo morađ da znaš šta u kući imaš.Sve sam go prevarant, slikani objektivima od 1500€
Evo ti slike SRBSKIH SVETIH LJUDI!
Pogledajte prilog 685253
Pogledajte prilog 685254
Da, ljubav ne moze biti vodjena strahom.U gore citiranomse polaziš od pogrešne premise.
Naime, polaziš od straha a ne od Ljubavi.
Ako je Bog Ljubav onda sve što od Boga dolazi jeste LJUBAV.
Odakle ti ideja da čovjek treba da se plaši Božije kazne?
Bog ne kažnjava.
Ljubav i strah ne idu zajedno. Bog, koji je Ljubav, ne može da se odnosi prema ikome ili ičemu drugačije do kroz Ljubav.
Ljubav ne poznaje kaznu.
Shvataš li koliko si daleko od Boga misleći da strahom od kazne moraš da se uzdržavaš od zla?
Kada si ispunjena Ljubavlju tada si otvorena prema svemu (Bogu) u potpunom povjerenju.
Tada ne postoje podjele na Ja i oni, ne postoji ništa drugo do Jednota svih i svega.
Tad sve vidiš kao dio sebe i sebe kao dio u svima, te stoga sve što drugima činiš znaš da to činiš samoj sebi.
Jedino tako postaješ apsolutno odgovorna za svijet koji svojim mislima, izborom, stvaraš.
Tu nema mjesta za strah od kazne.
Tu postoji samo neizmjerna želja da ostaneš svjesna značenja Jednote, svjesno održavajući Ljubav uzdignutu u svom srcu.
A šta je Ljubav?
Ljubav je bezuslovno davanje sebe... svemu.
Ljubav je dakle kada daješ sebe a ništa, apsolutno ništa ne tražiš zauzvrat.
Da sve osim praveA koja to religija nije Vavilon Veliki ja imam misljenje da su sve Vavilon.
Da, ljubav ne moze biti vodjena strahom.
Bog je ljubav.
Polazim od ljubavi.
A problem je sto neki Boga pogresno dozivljavaju ili predstavljaju pa se plase kazne od njega
iako on ne kaznjava ali naravno da postoje posledice...
Covek sta poseje to ce poznjeti.
Vec sam objasnila da covek ako ima ispravan stav nece se plasiti Boga.
Plase ga se oni koji cine zlo.
Dakle ne treba meni da objkasnjavas sta je ljubav znam sta je i da je Bog ljubav.
Pogresno si me razumeo.
a slazem se sa svime sto si napisao![]()
Класично адвентистичко мишљење које је узело замах у доба короне. Чак и из неког њиховог погледа на остале цркве није логично да вавилон представља хришћанство са помесним црквама на челу. Али, авај, Sola scriptura ih ubiA koja to religija nije Vavilon Veliki ja imam misljenje da su sve Vavilon.
Slika iz kule strazara
Da iz casopisaSlika iz kule strazara![]()
Lepo sam ti ja objasnila da ja ne upucujem na strahNe objašnjavam ja samo tebi, niti te osuđujem, već upućujem na grešku koja se potkrada,
čim ne vidiš da upućuješ na strah i zastrašivanje kaznom.
Strah dolazi iz neznanja... Boga.
Ljubav anulira ne samo strah već i sve negativnosti.
Ljubav je ono što mora biti u našem fokusu.
Ostalo će se sve složiti u harmonični red.
Камо лепе среће, али једна од првих ствари које Хришћанин мора да схвати је да на земљи не може бити ни раја ни царства божјег. У пуном смислу тих речи ни кратког а вечног тек никако...
Da sve osim prave
na primer moja
jw.org
Bozja rec Biblija kaze tako.Камо лепе среће, али једна од првих ствари које Хришћанин мора да схвати је да на земљи не може бити ни раја ни царства божјег. У пуном смислу тих речи ни кратког а вечног тек никако...
Klasicno nije jer ja nisam adventista a eto opet slazem se sa tim da je Vavilon ne samo Hriscanstvo nego sve religije koje unose pometnju. Davno su zasluzile unistenje ali eto jos uvek to cekamo.Класично адвентистичко мишљење које је узело замах у доба короне. Чак и из неког њиховог погледа на остале цркве није логично да вавилон представља хришћанство са помесним црквама на челу. Али, авај, Sola scriptura ih ubi![]()
Ja mislim da je istina razbucana na sastavne delove a ko je sastavi svaka mu castBozja rec
to je jedina istina
Све је то лепо, и речи на месту, али на овој земљи на којој живимо, тренутно, нема ни правде а ни царства божијега. а не кажем да неће бити када Господ створи ново небо и нову земљу. И управо на ново небо и нову земљу се те речи које си написала и односе... сам је господ рекао мислим у јев. по Јов. 18.36 да царство нјегово није од овога света... бице тако како ти каѕес само не у овом нашем свету већ неком другом. А то треба заслужитиBozja rec Biblija kaze tako.
Bog je stvorio ljude da zive vecno na Zemlji i tu nameru ce ostvariti u buducnosti
pod okriljem Bozjeg Kraljevstva
Matej 6
9 „Molite se, dakle, ovako:
„’Oče naš, koji si na nebesima, neka se sveti ime tvoje.
10 Neka dođe kraljevstvo tvoje. Neka bude volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji.
Psalam 37
9 Jer će se istrebiti koji čine zlo, a koji čekaju Gospoda naslediće zemlju.
A pravednici ce naslediti Zemlju i zivece na njoj vecno.
Psalam 37:29
Otkrivenje 21:3,4
3 I čuh silan glas s neba da govori: Evo šatora Božjeg među ljudima!
On će prebivati s njima, i oni će biti narod njegov, i sam Bog biće s njima.
4 On će otrti svaku suzu od očiju njihovih i smrti neće više biti, ni žalosti ni vike, ni bolesti neće više biti, jer prvih stvari nestade.
Da proreceno je u bibliji njihovo unistenjeKlasicno nije jer ja nisam adventista a eto opet slazem se sa tim da je Vavilon ne samo Hriscanstvo nego sve religije koje unose pometnju. Davno su zasluzile unistenje ali eto jos uvek to cekamo.![]()