Bog će zauvek uništiti zlo

Pa, nismo mi u stanju predvidjeti šta može razgnijeviti Boga. Isto kao što ne postoji mali ili veliki grijeh, jer se ne zna dokle će grijeh odvesti.
ovo ti je najbolji odgovor, ali ne zato sto mi ne znamo sta moze razgneviti Boga, vec zato se ne zna dokle ce greh odvesti - eto, vidis da znam ZASTO imamo strah Gospodnji, ja npr. kada me pitas po kom osnovu se se postavljam kao neko ko zna, kazem ti - upravo po ovom, jer meni nisu smesni ni glupavi i gresni vicevi, jer gde vodi ako ja smejanjem odobravam takvo nesto cak i kroz salu? Dakle, ni za rok koliko graje jedan vic ja ne mogu i necu da se odreknem straha Bozijeg, i zato najcesce ni ne razumem viceve, jer bih se ljutio umesto smejao, sto se od mene ocekuje.

A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.
zar ne rece Hristos da sve sto cu od Oca prenese apostolima?
zar ne bi onda bila navedena ta zavrsnica u svim ovim citatima iz jevandjelja?
sve isprica, samo zaboravi da nam kAze, TJ APOSTOLIMA da se to zove armagedon? - e, pa nece biti, nego je armagedon laz, a Hristos nije nista zaboravio da nam prenese od Oca, jer je tako rekao - sve vam rekoh sto cuh od Oca. sve.

e, pa niko vise ne veruje u vase lazi, mozete da se krijete iza biblije, i to tako sto i nju skrnavite, stavljate neke zvezdice, fusnote, falsifikujete, izmisljate

Poslednja izmena:

Sam je postao Bozji protivnik - Sotona Djavo.
Sotona znaci protivnik a Djavo klevetnik.

Kao sto covek moze sam postati zao, klevetnik i protivnik,
tako je i jedan andjeo postao Bozji protivnik i klevetnik.
[/QUOTE]

Dobro, a sada mi molim te lepo odgovori na pitanje kako se zove ono drvo sa kojeg Adam i Eva nikako nisu smeli da jedu?

Dobro, a sada mi molim te lepo odgovori na pitanje kako se zove ono drvo sa kojeg Adam i Eva nikako nisu smeli da jedu?
balvan saznavanja dobra i zla, a ne razlucivanja dobra od zla, ali tebi iq-ovcu tesko objasniti, da ne trebas da povecavas saznajuci, nego ono znanje sto vec postoji i koje vec imas, da razlucis, sta je dobro, a sta zlo
p.s. ali nisi ti jedina bukva koja nema pojma, samo te koristim da drugima objasnim, jer-oh me ignorise, inace bih njega uzeo kao drvo za rezbarenje

balvan saznavanja dobra i zla, a ne razlucivanja dobra od zla, ali tebi iq-ovcu tesko objasniti, da ne trebas da povecavas saznajuci, nego ono znanje sto vec postoji i koje vec imas, da razlucis, sta je dobro, a sta zlo
p.s. ali nisi ti jedina bukva koja nema pojma, samo te koristim da drugima objasnim, jer-oh me ignorise, inace bih njega uzeo kao drvo za rezbarenje

Tebi hvala na odgovoru, ali pitanje sam postavio Arijani odnosno aeternum.

Ti ne priznajes Bozju rec
tako d anemam sta sa tobom da diskutujem
jer ne znas istinu i verujes u te lazi.

Ja iznosim samo sve kako je u Bibliji i ne mozes nista protiv toga.
ja sam hriscanin, citirao sam Hrista, a ti Njega ne priznajes, i pravis ga na lazova
i verujes u te lazi.
to nisu lazi jer Hristos rece da je On Istina
rece i da sve prenese apostolima sto cu od Oca,
rece i to sto ti citira, ali nigde ne pomenu armagedon kad propoveda jevandjelje, inace bi ti i to citirala

znaci, ovde jedino ti verujes u lazi i dokazujes lazima js za koje vec svi znaju 1914 i redom
ne smes sa mnom da diskutujes jer te razoblicim u 5 retka, koncizno i jasno

Tebi hvala na odgovoru, ali pitanje sam postavio Arijani odnosno aeternum.
i tebi hvala na pitanju, ali za odgovr rekoh da je upucen drugima, a da sam tebe samo koristio umesto jer-oha
p,.s. ja sam ti stavio pitanje u pamet iq 90 bese, jer sam naumio da na to pitanje odgovorim, a ti si se u momentu tu nasao ni kriv ni duzan, samo da bi postavio pitanje... uostalom zato i ne pise kome si postavio pitanje, ''Arijani odnosno aeternum'' - kod samog pitanja, tako da sedi i cuti sad.

Poslednja izmena:
i tebi hvala na pitanju, ali za odgovr rekoh da je upucen drugima, a da sam tebe samo koristio umesto jer-oha
p,.s. ja sam ti stavio pitanje u pamet iq 90 bese, jer sam naumio da na to pitanje odgovorim, a ti si se u momentu tu nasao ni kriv ni duzan, samo da bi postavio pitanje... uostalom zato i ne pise kome si postavio pitanje, ''Arijani odnosno aeternum'' - kod samog pitanja, tako da sedi i cuti sad.

Namerno ćuti jer zna da je čeka šah mat sa moje strane. :D

Gospod je rekao da vrata pakla neće uništiti Crkvu,
Mi Mu verujemo.
Crkveni atributi su da je ona:
- jedna,
- sveta,
- saborna i
- apostolska.
Znači: ne postoji dve ili više crkava,
Ta jedna je ona koju je Hristos osnovao pre 2000 god.
Ona od tada do danas ispoveda Gospoda našeg Isusa Hrista
onako kako su nam Njegovi apostoli preneli.
To je Pravoslavna Crkva.
Da je samo Pravoslavna Crkva ta jedna, sam Bog nam potvrđuje.
Kako?
Čudotvornim Svetim plamenom koji se svake godine pojavljuje u Jerusalimu,
na veliku subotu, po julijanskom kalendaru, i SAMO na služenju Pravoslavnog sveštenika.
Ovo je najveća, neoboriva i Božanska potvrda.
Niko nema takvu potvrdu ispravnosti i Bogougodnosti Crkve.
Papisti su probali isto ali im se plamen nije hteo pojaviti.
Štaviše, ono što ih je osramotilo i jasno ukazalo da jesu jeretici
jeste da se plamen pojavio iznutra (u hramu) ali nije hteo da upali sveće papistima koji su se okupili u hramu već je prošao kroz pukotinu u zidu hrama i upalio sveće Pravoslavcima koji su bili isterani iz hrama i okupili su se oko njega. Probali su još par puta s istim rezultatom i od tada više ne pokušavaju, a o čudotvornom plamenu više ne govore i ne spominju ga.
Protestanti (očekivano) nisu ni probali.

*
Znači,
da se svi Hrišćani vrate toj jednoj Božanskoj Crkvi, to je lepa vest.
*
A ostale religije, nehrišćanske, neka brinu svoju brigu,
neka se udružuju..., razdružuju...
Bog ih pušta da čine kako hoće,
pa ko smo mi da im tu slobodu sporimo?
Mi njih ne diramo pa neka i oni nas ne diraju.

Čudotvornim Svetim plamenom koji se svake godine pojavljuje u Jerusalimu,
na veliku subotu, po julijanskom kalendaru, i SAMO na služenju Pravoslavnog sveštenika.
Ovo je najveća, neoboriva i Božanska potvrda.
Niko nema takvu potvrdu ispravnosti i Bogougodnosti Crkve.
Papisti su probali isto ali im se plamen nije hteo pojaviti.
zato oni imaju svoju banku, svojke krizare, ratove, svoje zle plodove sa kojima su ratovali - protestante koji cak ne mogu posteno ni bibliju da prevedu, nego je falsifikuju i jos vise se razdeljuju, kao satana, u svojim tumacenjima laznog otkrivenja- njihov crv sumnje ne umire, a mi da ih posolimo ognjem,jer je nama davan svake godine u vekovima svim
pa ko smo mi da im tu slobodu sporimo?
Mi njih ne diramo pa neka i oni nas ne diraju.
mi smo oni koji ih sole, tu se ne slazem s tobom, ako ne mi, ko ce im osporiti i posoliti ih, kad vole da dodje armagedon i apokalipsa, onda prvo da ih osolimo pa da im damo to sto traze - bez soli ne biva zrtvovanje veliko ni krvi do kolena, da ne bude posle, sta smo zgresilii, nismo znali i slicno, PRVO SO, PA ONDA KLANICA

Poslednja izmena:
Evo sta prorice Matej 24 za "poslednje dane" ovog sistema u kojem mi zivimo

prorecen je kraj ovog sistema i " velika nevolja "
Armegedon je zavrsnica velike nevolje

Matej 24

24 Isus je izišao iz hrama i krenuo dalje. Tada su mu pristupili učenici njegovi pokazujući mu hramsko zdanje.
+ 2 A on im je rekao: “Vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu, sve će se porušiti.”+
3 Dok je sjedio na Maslinskoj gori, učenici su mu pristupili nasamo i rekli mu:
Kaži nam kada će to biti i što će biti znak tvoje prisutnosti*+ i svršetka ovoga poretka?”*
+ 4 Isus im je odgovorio: “Pazite da vas tko ne zavede!+
5 Jer mnogi će doći u ime moje i govoriti: ‘Ja sam Krist!’* I mnoge će zavesti.+
6 Čut ćete metež ratni i vijesti o ratovima. Pazite da se ne uplašite! Jer to se mora dogoditi, ali tada još nije kraj.+
7 Jer narod će ustati na narod+ i kraljevstvo na kraljevstvo+ i bit će gladi+ i potresa+ po raznim mjestima.
8 Sve je to početak bolnih nevolja. 9 Tada ćete od ljudi trpjeti nevolje+ i ubijat će vas+ i svi će vas narodi mrziti+ zbog imena mojega.+
10 I mnogi će tada otpasti od vjere+ i izdavat će jedni druge i mrziti jedni druge.+
11 Ustat će mnogi lažni proroci+ i zavesti mnoge.+
12 Bezakonje će porasti,+ pa će kod većine ohladnjeti ljubav.+
13 Ali tko ustraje+ do kraja, taj će biti spašen.+
14 I ova dobra vijest+ o kraljevstvu+ propovijedat će se po svemu svijetu* za svjedočanstvo svim narodima,+ i tada će doći kraj.

21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.+
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.

36 A o tom danu i času+ nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod

Matej 25
31 „Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.

„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“

A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.

Proreceno je da ce ljudi biti ovakvi za poslednje dane

2. Timoteju 3:1-4.

1 Znaj da će u poslednje dane nastati teška vremena,
2 jer će ljudi postati sebični, lakomi, tašti, oholi, hulnici, nepokorni roditeljima, neblagodarni, neduševni, neosetljivi,
3 neverni, klevetnici, neuzdržljivci, svirepi, neprijatelji dobrih ljudi,
4 izdajnici, nagli, naduveni, i koji će više mariti za slasti nego za Boga;
5 koji će imati izgled pobožnosti, ali odbacivši ono što čini silu njezinu. Kloni se takvih!

Mozemo videti ISPUNJENJE tog prorocanstva

Znak da Armagedon pocinje

Prema Bibliji skoro sva prorocanstva su ispunjena I ceka se samo pocetak velike nevolje,
Sudjenje svima I Armagedon kao zavrsnica velike nevolje.

Treba da se ispuni jos nesto sto je ZNAK da je pocetak velike nevolje blizu.
Kada pocne velka nevolja i tada ce ljudi moci da se opredele za Boga JHVH i da dobiju spasenje.

1. Solunjanima 5:

1 A o vremenima i razdobljima, braćo, ne treba da vam se piše.
2 Jer i sami dobro znate da Jehovin dan dolazi baš kao lopov u noći.
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.
4 Ali vi, braćo, niste u tami, pa da vas taj dan zatekne kao što bi zatekao lopove,
5 jer vi ste svi sinovi svetlosti i sinovi dana. Mi ne pripadamo ni noći ni tami.
6 Dakle, ne spavajmo kao što ostali spavaju, nego bdimo i budimo trezveni

Dakle bice naka vrsta objave na svetskom novou sto se tice mira i sigurnosti.

Takodje znak pocetka “velike nevolje” je i PAD RELIGIJE na svetskom nivou.

sto je proroceno u Otkrivenju 18:2 - „Pala je, pala je bludnica Vavilon Veliki -
Svetsko carstvo krive religije

nakon cega sledi

SUDJENJE svim ljudima i kao zavrsnica

ARMAGEDON - Bozji RAT u kome ce Bog unistiti sve ZLO kao i ZLE LJUDE.

Dakle zivimo u vreme kada treba da se ispune samo jos par prorocanstva do kraja..

Vrata spasenja su jos uvek svima nama otvorena…

Evo i sta keze izvestaj iz Luke 21

25 „I biće znakova na suncu, mesecu i zvezdama, a narode na zemlji obuzeće teskoba i osećaj nemoći zbog huke mora i talasa,
26 i ljudi će tada gubiti svest od straha i očekivanja onoga što će zadesiti svet,*
jer će se sile nebeske uzdrmati.

27 I tada će videti Sina čovečjeg kako dolazi u oblaku sa silom i velikom slavom.
28 A kad sve to počne da se zbiva, uspravite se i podignite glavu, jer se približava vaše izbavljenje.“
29 Zatim im je ispričao jedno poređenje: „Pogledajte smokvu i sve ostalo drveće.

30 Kad vidite da je već napupilo, i sami znate da je blizu leto.
31 Tako i vi, kad vidite da se sve to zbiva, znajte da je blizu Božje kraljevstvo.
32 Zaista, kažem vam, ovaj naraštaj neće proći dok se sve to ne dogodi.

33 Nebo i zemlja će proći, ali moje reči neće proći.
34 „Ali pazite na sebe da vam srce ne bude zaokupljeno prekomernim jelom i opijanjem+ i životnim brigama,*+ i da vas taj dan ne zatekne i iznenadi
35 kao zamka. Jer će doći na sve koji žive po svoj zemlji.

36 Zato budite budni, i usrdno se molite sve vreme da biste uspeli umaći svemu ovome što treba da se dogodi, i stati pred Sina čovečjeg.“

Isus - Sin covecji dolazi da Sudi svima

Ko kolje i siluje decu? Blasfemija u najavi: Božiji ljudi?
Ako neko zna da se to dešava, šta radi? Samo se zgađava i čudi? Pojedinci to rade a masa treperi u negodovanju? WTF?
prvo ne postoje božiji ljudi
ako tjemo logički ne postoje zato
što bi to značilo da je
jedan bog bitniji od svih božanstava ikada
a nije bitniji
ovo bi bio moj
poslednji post o toj
najdijaboličnijoj temi a to je
žrtvovanje dece ali i ljudi mada i
životinja
kojekakvim entitetima ili božanstvima
da mnogi ljudi znaju o tome