- Poruka
- 77.429
a posle potopa zlo narasloU Potopu je Bog kaznio zao svet.
Zlo nema pravo da postoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a posle potopa zlo narasloU Potopu je Bog kaznio zao svet.
Zlo nema pravo da postoji.
Jeste jer ga Bog nije zauvek unistio, samo zlo tog doba...a posle potopa zlo naraslo
Pa citaj sve je prema Bibliji pa ce ti se razjasnitiako postoji shta ce da radi kad unishti zlo
shtrikanje neko
ova shto je otvorila temu citirala svashta i sad dumanje opasno
Pa citaj sve je prema Bibliji pa ce ti se razjasniti![]()
ocekuje se i plata u srbiji da bude tri hiljade evra i moze da se desi, samo za te pare ce se gore ziveti nego sad za 300 evra.Jeste jer ga Bog nije zauvek unistio, samo zlo tog doba...
A u buducnosti se ocekuje unistenje zla zauvek...
Prvo u Armegedonu a posle nakon 1000 god ide zadnja kusnja i vecno unistenje zla.
ocekuje se i plata u srbiji da bude tri hiljade evra i moze da se desi, samo za te pare ce se gore ziveti nego sad za 300 evra.
lepo ti pise na pocetku biblije da je bila tama onda je bog upalio sijalicu a jednog dana ce je ugasiti. ako je bog uveo prirodne zakone onda po prirodi sve ima svoj kraj i zlo i dobro a sta je u medjuvremenu je stvar vere i zelje da je tako
nema ona nista sem da se samoproglasava izucavaocem i znalcem biblije. ni to joj nece ovde proci kao ni druge taktike koje je koristila.chek polako da pronadje adekvatan citat iz biblije
mene samo zanimaju britki odgovori na konkretna pitanjanema ona nista sem da se samoproglasava izucavaocem i znalcem biblije. ni to joj nece ovde proci kao ni druge taktike koje je koristila.
caka je u tome sto si postavio pitanje a niko ne moze britko da odgovori. moze samo da nagadja i da napise roman.mene samo zanimaju britki odgovori na konkretna pitanja
To su ljudska ocekivanja aocekuje se i plata u srbiji da bude tri hiljade evra i moze da se desi, samo za te pare ce se gore ziveti nego sad za 300 evra.
lepo ti pise na pocetku biblije da je bila tama onda je bog upalio sijalicu a jednog dana ce je ugasiti. ako je bog uveo prirodne zakone onda po prirodi sve ima svoj kraj i zlo i dobro a sta je u medjuvremenu je stvar vere i zelje da je tako
moze , jednostavno, napisala sam , pa hajde da naslov teme preformulishemo u pitanjecaka je u tome sto si postavio pitanje a niko ne moze britko da odgovori. moze samo da nagadja i da napise roman.
u periodu svog zivota svi smo osetili i dobro i zlo, tako se ponasali, nekima smo dobri a nekima zli. stvar je na kraju krajeva u uverenju. po meni svetlo bez tame nije svetlo. doduse ne znam ni kako bi ga okarakterisao, kao sto nije dobro bez zla jer smo svesna bica i nismo programirani. covek se uci dok je ziv ispravlja svoje greske (ako je moguce)...
Uzrocnici zla su Satana i Demoni tako da covek vodi bitku sa njima i sa svojom nesavrsenoscu.bitka između dobra i zla vodi se u svakom čoveku. Na taj način ljudi se razvijaju kao ljudi. Kad bi Bog uništio zlo u ljudima to bi bilo protivno načelu slobodne volje. Kad bi Bog uništio zle ljude, to bi značajno zavisilo od definicije zlih ljudi jer osim Isusa Hrista praktično nema čoveka koji je bezgrešan i ko nikad nije počinio ništa protivno Božijoj volji, pa bi tako verovatno bili uništeni skoro svi ljudi. Ono što je moguče je da Bog uništi demone jer su oni otpavši od Boga postali zli. Međutim ko bi onda iskušavao ljude i omogućio im da se kroz iskušenja razvijaju?
To je jednostavno zakljuciti.da pojednostavimo, shta ce biti kad nestane zlo
zensko si, izvini sto sam ti se obratio u muskom rodu.moze , jednostavno, napisala sam , pa hajde da naslov teme preformulishemo u pitanje
kako ce to bog zauvek unishtiti zlo?
ne pricham o tamnoj i svetloj strani choveka , zivota, samo me zanima kako , bez biblijskih citata i palamudjenja neko moze da se drzne i postavi temu kao tvrdnju
Bog ce unistiti zlo i uzrocnike Zla Satanu i demone.Nece, jer ako bi unistio zlo, morao bi prvo sebe, kao primarno zlo, da unisti.
U buducnosti, bliskojA kada![]()
Ne bi se baš složio sa time. Kao što Staljin nikada nije hteo sebe da gleda kao ludog tako ni Bog neće sebe da vidi kao zlog.
za vas dvojicu https://sh.wikipedia.org/wiki/DemijurgNece, jer ako bi unistio zlo, morao bi prvo sebe, kao primarno zlo, da unisti.
Bog ce unistiti zlo i uzrocnike Zla Satanu i demone.
A sam Bog JHVH je Apsolutno dobro i ljubav.
Nametanje verovanja bez ikakvog dokaza.za vas dvojicu https://sh.wikipedia.org/wiki/Demijurg
Tako su govorili i u XVI veku pa eto nistaU buducnosti, bliskoj![]()
Bog sve sto stvara je dobro i savrseno.Satanu i demone koje je sam stvorio.