Bog će zauvek uništiti zlo

Da ako pise da ce pravednici naslediti Zemlju, znaci da ce i pravednici vaskrsavati na Zemlji.

Naslediti je jedno a vaskrsnuti je drugo. Naravno da će pravedni naslediti Zemlju ali kada Zemlja postane Raj tj. kada bude obnovljena..tj. kada se spusti Nebeski Jerusalim, Otkrivenje 21,2. Ali pre toga ide "prvo vaskrsenje" tj. vaskrs pravednika i 1000 godišnje carstvovanje i sud sa Hristom na nebu. Pa onda ide dalje...drugo vaskrsenje tj. vaskrs nepravednika i oganj pa tek onda Zemlja postaje Raj i pravedni je večno nasleđuju. Baš je lepo to opisano u Otkrivnenju 20-21 i poprilično jasno.

D znaci da ce i pravednici vaskrsavati na Zemlji.
Nakon Armagedona.

Kao što rekoh Armagedon je pre prvog vaskrsa pravednika...on je vezan za pad duhovnog Vavilona....pa tek idu događaji...Hristov drugi dolazak, vaskrs pravednika, 1000 godišnjica, vaskrs zlih i silazak ognja sa neba koji ih proždire sa Satanom i njegovim anđelima...i onda ide Novi Jerusalim i Zemlja je Raj.

Armagedon dakle nije povezan sa pretvaranjem Zemlje u Raj jer Zemlja postaje Raj tek na kraju kada zlo i Satana prime konačnu kaznu.

Šalom

Ne izmišlja ništa.

Nema ničeg lošeg u paganizmu.

Moji preci od pre 1000 i vise godina su bili pagani i sta sad Arijana ima protiv toga?

- - - - - - - - - -

Ja se ne stidim svog porekla ,to sto je bilo bilo je ,...

- - - - - - - - - -

Kao što rekoh Armagedon je pre prvog vaskrsa pravednika...on je vezan za pad duhovnog Vavilona....pa tek idu događaji...Hristov drugi dolazak, vaskrs pravednika, 1000 godišnjica, vaskrs zlih i silazak ognja sa neba koji ih proždire sa Satanom i njegovim anđelima...i onda ide Novi Jerusalim i Zemlja je Raj.

Armagedon dakle nije povezan sa pretvaranjem Zemlje u Raj jer Zemlja postaje Raj tek na kraju kada zlo i Satana prime konačnu kaznu.

Šalom
Nece biti nikakve 1000 godisnjice na Zemlji.Satana je vec svezan kada je Mesija vaskrsao i bacen u tamnicu ,ceka se njegovo pustanje samo ,pred Drugi dolazak...

Moji preci od pre 1000 i vise godina su bili pagani i sta sad Arijana ima protiv toga?

- - - - - - - - - -

Ja se ne stidim svog porekla ,to sto je bilo bilo je ,...

- - - - - - - - - -

Nece biti nikakve 1000 godisnjice na Zemlji.Satana je vec svezan kada je Mesija vaskrsao i bacen u tamnicu ,ceka se njegovo pustanje samo ,pred Drugi dolazak...

Naši daleki preci bili su ponosni pagani. A onda su bogoborno i bogohulno obrezani manipulatori u pokušaju prevarili jednu ranjivu generaciju da raskine sa ponosom i znanjem, i da se preobrati na robovski mentalitet i neznanje, pa su od pagana postali hrišćani; nekada časni i ponosni rimski vojnici postali su plašljive babe - i Rimsko Carstvo je nestalo sa scene, ne bi li hrišćani 1000 godina rušili sve pred sobom. A onda su ti isti bogoborno i bogohulno obrezani manipulatori u pokušaju, ne tako davno, jednoj ranjivoj generaciji nametnuli ateizam i bezvoljnost, i upravo tako nas vratili u paganizam. Bili smo i ostali ponosni pagani.

Zašto bi se bilo ko stideo bilo čega. Ja se nisam hteo krstiti u crkvi 1990. godine, kad se moj otac krstio, jer mu s eraspala Titova partija, jer sam već bio upoznao budizam, hinduizam i egipatske misterije, i odluka je bila moralna - zašto bih pripadao negde ako mi to nešto ništa ne znači...

Zakon dzungle ,nista drugo

- - - - - - - - - -

Zatrpavaju covece postove namerno ,ne moze covek nista da kaze ,od sada samo trajna blokada ,ignore ,to bih svakome preporucio ...

- - - - - - - - - -

Ne mislim na Arijanu ,sa njom i mogu da komuniciram ,nego na druge ,pojedine..

- - - - - - - - - -

Zatrpavaju covece postove namerno ,ne moze covek nista da kaze ,od sada samo trajna blokada ,ignore ,to bih svakome preporucio ...

Žalosno. Ali mnogi se povode za tom nekolicinom koji namerno to rade. I mislim da treba to jasno reći...i da stanemo na stranu jedni drugih kada se iznose takve neistine prema bilo kome bez obzira što imamo različita mišljenja.

Pozdrav.

- - - - - - - - - -

Ma ona ne treba da vas uci besplatno o Bogu :mrgreen:

Božija Reč treba da nas uči o Bogu:).

Pozdrav.

Žalosno. Ali mnogi se povode za tom nekolicinom koji namerno to rade. I mislim da treba to jasno reći...i da stanemo na stranu jedni drugih kada se iznose takve neistine prema bilo kome bez obzira što imamo različita mišljenja.

Pozdrav.

Apsolutno ,ja cu to upravo da uradim ,svi koji namerno provociraju ,bez ikakve sanse da se normalno diskutuje idu pod kljuc ,blocked ,pokusao sam da dam sansu kao ljudima ,ali ne vredi drugi je to duh koji vlada nad njima ,i verovatno kada nesto napisem pa ih to pogodi ,ja ne ugadjam ljudima...no way

Pozdrav.

- - - - - - - - - -

Božija Reč treba da nas uči o Bogu:).

Pozdrav.

Apsoluto, brate moj. Tako će uvek da bude što se mene tiče. Sa svima sam iskren i dobronameran a iznosim ono što smatram istinom spreman da čujem i druge argumente koje uvek uvažavam.

Svako dobro.

Tako i treba brate ,100% podrzavam ,ja moram da ih blokiram ,pokusao sam ,ne vredi ,nemam ja ni zivaca ,ni strpljenja ,a ni toliku kolicinu ljubavi da bih nekoga morao da trpim ,a nije mi moranje.

Nije lepo nekome pripisivati nešto za šta se nama dokaza. Uvek sam na strani istine i za rad istine kažem da ne treba prozivati Arijanu na takav način. Nije to zaslužila. Imamo li Biblijske argumente iznosimo ih..ali reći za nekoga nešto što nema dokaze je zaista nisko i nepotrebno. Imaš li ti malo srca čoveče? Aman bre!

Ovaj mi se opet obraća. Neću da diskutujem sa nekim ko je izmišljao "da sam ovakav i onakav", a onda "se borio protiv onoga što je izmislio". Estetika i to šta je lepo nema nikakve veze sa međuljudskim odnosima. Evo ja smem da se zakunem svojom besmrtnom dušom da pomenuta diskutantkinja svaki minut proveden ovde računa kao vreme propovedanja i sve to zapisuje u sveske. Isto je radila kao i ti: izmišljala je da sam ovakav i onakav, a onda se borila protiv izmišljenog. Svi ste kao programirani roboti. Ali ništa ne propoveda, jer ovde ima učenih ljudi koji joj te propovedi razobliče. Da ne pričamo o tome što vuče ovog polupismenog klinca iz LJiS-a sa sobom da joj pravi antireklamu. Svakom propovedniku ovde treba pomrsiti konce, i minirati propovedi, jer ovo je forum a ne privatna propovedaonica. Svojevremeno su ovde neki adventisti pokušali bukvalno da pretvore ovaj podfoprum u adventističku ispostavu. Nisu uspeli i nikada neće uspeti. Nemoj mi se obraćati lično, jer nemamo o čemu da razgovaramo. Imam ja više i srca, i duše, i energije negoi svi vi zajedno. Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam i nisam peškirić. Ako nemaš da kažeš ništa na neku tematiku, nemoj da mi pišeš apsolutno ništa na ličnoj osnovi. Daleko ti kuća. Bez uzvičnika. Ko se dere? Onaj ko nije u pravu. Putuj igumane.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ne mislim na Arijanu ,sa njom i mogu da komuniciram ,nego na druge ,pojedine..

Nije zakon džungle, nego prirodni zakon.

Iznose svoje superiorne stavove. Predstavljaju smetnju po nečije inferiorne stavove. Blokiraj, pa odblokiraj, pa opet blokiraj, pa opet odblokiraj, pa sve tako u krug. Kakvo slabo duhovno stanje.

Misli na koga hoćeš. Ne postoji obavezna rerligija. Ja mogu da diskutujem sa svakim, o čemu god hoćeš. Ali neću d aizmišljam i pišem nebuloze u nečije ime. Na striktno hrišćanske teme, kao što vidite, ni ne zalazim. Ovo je tema koja zalazi u neke šire vode...

- - - - - - - - - -

Ma ona ne treba da vas uci besplatno o Bogu :mrgreen:

"Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima."

Nikolaj Velimirović

:super:

Tako i treba brate ,100% podrzavam ,ja moram da ih blokiram ,pokusao sam ,ne vredi ,nemam ja ni zivaca ,ni strpljenja ,a ni toliku kolicinu ljubavi da bih nekoga morao da trpim ,a nije mi moranje.

Cela ovdašnja "bratija" poznata po tome da je izmišljala za one kojima ne može duhovno doskočiti "da su ovakvi i onakvi", a onda se "borila protiv onoga što je izmislila". Neće moći.

- - - - - - - - - -

Takvima kao sto su oni treba naplatiti svaku rec :lol: Na Fiverr 300 reci 5$ a Tutori naplacuju 50$ na sat :aha: idi na Wyzant sajt Ariana i zaradi kao Tutor. bolje nego sto se tu trosis bzvz :rotf:

Nećeš gledati taj film. Ako bude trebalo da ja budem jedini kamen spoticanja ovde i orah o koji će licemeri polomiti zube - biću. Ojha.

- - - - - - - - - -

A oni to sto vole uhhhhh :lol: Ko ima neko znanje voli da uci druge bolje da to radi za $$$ :) ima sajtova koji traze experte. Jer ovako uzlud potrosis znanje vreme i jos ti se podsmevaju :aha:

Pusti ih neka drze sto zele neka vole svoje bogove i sta god zele u vezi religije :)

„Reći za jednu veru ili jednu filozofiju da sadrži svu istinu isto je što i reći da sve druge vere i filozofije sadrže sve zablude. Od ove brutalnosti retko je kad slobodna velika masa ljudi. A zadobiti ovu slobodu znači učiniti jedan divovski korak ka veličini, ka božanstvu.“

Vladika Nikolaj Velimirović

Kad mi bude bio potreban savet od neznalice, onda ću ti se obratiti. A to će da bude juče. :hahaha1:

Back