Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Paganski simbol se "samo koristi"...
Ajde da vidimo sledeću izmišljotinu... globalnu ili ličnu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paganski simbol se "samo koristi"...
jeste i u matematici se koristi paganski simbol +![]()
Vi ne znate ni sta je molitva ,pa ce da pricate sta je paganski simbol ...
i sad na primer ja budem taj pravednik izabran i smrt necu osetiti i zivecu vecno..daj jovane smanji dozivljaj..
Da ako pise da ce pravednici naslediti Zemlju, znaci da ce i pravednici vaskrsavati na Zemlji.
sta izmisljas?
ocigledno te zaslepljuje tvoj paganizam
D znaci da ce i pravednici vaskrsavati na Zemlji.
Nakon Armagedona.
Ne izmišlja ništa.
Nema ničeg lošeg u paganizmu.
Nece biti nikakve 1000 godisnjice na Zemlji.Satana je vec svezan kada je Mesija vaskrsao i bacen u tamnicu ,ceka se njegovo pustanje samo ,pred Drugi dolazak...Kao što rekoh Armagedon je pre prvog vaskrsa pravednika...on je vezan za pad duhovnog Vavilona....pa tek idu događaji...Hristov drugi dolazak, vaskrs pravednika, 1000 godišnjica, vaskrs zlih i silazak ognja sa neba koji ih proždire sa Satanom i njegovim anđelima...i onda ide Novi Jerusalim i Zemlja je Raj.
Armagedon dakle nije povezan sa pretvaranjem Zemlje u Raj jer Zemlja postaje Raj tek na kraju kada zlo i Satana prime konačnu kaznu.
Šalom
Moji preci od pre 1000 i vise godina su bili pagani i sta sad Arijana ima protiv toga?
- - - - - - - - - -
Ja se ne stidim svog porekla ,to sto je bilo bilo je ,...
- - - - - - - - - -
Nece biti nikakve 1000 godisnjice na Zemlji.Satana je vec svezan kada je Mesija vaskrsao i bacen u tamnicu ,ceka se njegovo pustanje samo ,pred Drugi dolazak...
sta izmisljas?
ocigledno te zaslepljuje tvoj paganizam
Nece biti nikakve 1000 godisnjice na Zemlji.Satana je vec svezan kada je Mesija vaskrsao i bacen u tamnicu ,ceka se njegovo pustanje samo ,pred Drugi dolazak...
Zakon dzungle ,nista drugo
- - - - - - - - - -
Zatrpavaju covece postove namerno ,ne moze covek nista da kaze ,od sada samo trajna blokada ,ignore ,to bih svakome preporucio ...
Ma ona ne treba da vas uci besplatno o Bogu![]()
Žalosno. Ali mnogi se povode za tom nekolicinom koji namerno to rade. I mislim da treba to jasno reći...i da stanemo na stranu jedni drugih kada se iznose takve neistine prema bilo kome bez obzira što imamo različita mišljenja.
Pozdrav.
Tebi Jovane svaka cast ,imamo neke razlike u misljenju ,ali sa tobom od pocetka mogu fino da komuniciram...niko nikome ne namece nista ...
Žalosno. Ali mnogi se povode za tom nekolicinom koji namerno to rade. I mislim da treba to jasno reći...i da stanemo na stranu jedni drugih kada se iznose takve neistine prema bilo kome bez obzira što imamo različita mišljenja.
Pozdrav.
- - - - - - - - - -
Božija Reč treba da nas uči o Bogu.
Pozdrav.
Apsoluto, brate moj. Tako će uvek da bude što se mene tiče. Sa svima sam iskren i dobronameran a iznosim ono što smatram istinom spreman da čujem i druge argumente koje uvek uvažavam.
Svako dobro.
Nije lepo nekome pripisivati nešto za šta se nama dokaza. Uvek sam na strani istine i za rad istine kažem da ne treba prozivati Arijanu na takav način. Nije to zaslužila. Imamo li Biblijske argumente iznosimo ih..ali reći za nekoga nešto što nema dokaze je zaista nisko i nepotrebno. Imaš li ti malo srca čoveče? Aman bre!
Zakon dzungle ,nista drugo
- - - - - - - - - -
Zatrpavaju covece postove namerno ,ne moze covek nista da kaze ,od sada samo trajna blokada ,ignore ,to bih svakome preporucio ...
- - - - - - - - - -
Ne mislim na Arijanu ,sa njom i mogu da komuniciram ,nego na druge ,pojedine..
Ma ona ne treba da vas uci besplatno o Bogu![]()
Tako i treba brate ,100% podrzavam ,ja moram da ih blokiram ,pokusao sam ,ne vredi ,nemam ja ni zivaca ,ni strpljenja ,a ni toliku kolicinu ljubavi da bih nekoga morao da trpim ,a nije mi moranje.
Takvima kao sto su oni treba naplatiti svaku recNa Fiverr 300 reci 5$ a Tutori naplacuju 50$ na sat
idi na Wyzant sajt Ariana i zaradi kao Tutor. bolje nego sto se tu trosis bzvz
![]()
A oni to sto vole uhhhhhKo ima neko znanje voli da uci druge bolje da to radi za $$$
ima sajtova koji traze experte. Jer ovako uzlud potrosis znanje vreme i jos ti se podsmevaju
![]()
Pusti ih neka drze sto zele neka vole svoje bogove i sta god zele u vezi religije![]()