- Poruka
- 46.570
Kako sta misli. Data je Bozja rec Biblija i sve u njoj pise kako ce biti.Sta mislis gde satana i njegovi pali andjeli obitavaju?
- - - - - - - - - -
Ne postoji nikakvo carstvo na zemlji ,niti ce postojati ,to je posledica iskrivljenog tumacenja 2-3 stiha ,Hristos nikada nije govorio o zemaljskom carstvu,uvek je naglasavao da je Njegovo carstvo na Nebu
Bog je to obznanio nama.
Satana i demoni obitavaju na nebu gde su i bili andjeli ali su zbaceni na podrucje Zemlje od 1914.
Takodje i dok su na nebu boravili posecivali su zemlju.
Jov 1
6 A stigao je dan koji je bio određen da sinovi Jehove, pravoga Boga, stanu pred njega, a i Sotona je došao među njih.
7 Jehova je tada upitao Sotonu: “Odakle dolaziš?” Nato je Sotona odgovorio Jehovi: “Prolazio sam zemljom i obilazio je.”
8 A Jehova je rekao Sotoni: “Jesi li zapazio slugu mojega Joba?
Vidimo da su andjeli dosli pred Boga na nebu i Sotona.
Skoji je obilazio i Zemlju.
A Poznata molitva Oce nas kaze ovako
Matej 6
9 Molite se, dakle, ovako:
‘Oče naš, koji jesi na nebesima, neka se sveti ime tvoje!
10 Neka dođe kraljevstvo tvoje! Neka bude volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji!
11 Kruh naš za ovaj dan daj nam danas
12 i oprosti nam dugove naše, kao što i mi opraštamo dužnicima svojim!
13 I ne uvedi nas u iskušenje, nego nas izbavi od Zloga!’
Vidimo da se Bozje Kraljevstvo ili carstvo ocekuje kako na nebu tako i na Zemlji,
Ako je Bozje kraljevstvo vec bilo na nebu zasto je onda Isus rekao da se molimo za to Kraljevstvo, da odje?
Pa ocigledno da bi bila uspostavljena Bozja vladavina i na Zemlji.
Ono je Bozja vladavina.
Takodje o tome je pisano u Danilu 2:44
44 U dane tih kraljeva Bog će nebeski podići kraljevstvo koje nikada neće propasti.
I to kraljevstvo neće prijeći na neki drugi narod. Ono će satrti i uništiti sva ona kraljevstva, a samo će stajati doveka
Poslednja izmena: