Bog će zauvek uništiti zlo

...
Zlo nema pravo da postoji i bice zauvek unisteno :)

Bog jeste ljubav ali i apsolut, znači može biti i mržnja i zlo. I te kako toleriše zlo. Princip Yin-Yang. Ko galami (piše "Caps Lock" slovima)? Onaj ko nije u pravu. Dokazano.

Ne radi se o pravu niti pozivanju na pravo. Zlo će kao i dobro postojati večno, jer i postoji večno. Samo Yin-Yang. Ništa neće biti uništeno, naročito ne zauvek.

Poslednja izmena od moderatora:
“I am Jehovah, and there is none else; besides me there is no God. I will gird you, though you have not known me; that they may know from the rising of the sun, and from the west, that there is none besides me: I am Jehovah, and there is none else. I form the light, and create darkness; I make peace, and create evil. I am Jehovah, who does all these things” (Isa. 45:5-7).

Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока

Ti si rekao ovo
Vi mislite da ce te formalnim drzanjem nekakvih zakona biti udostojeni spasenja ,pa zato na vagu merite sve sto radite ,grdno se varate ....otkud vi znate da li je to uopste bogougodno sto radite ,kako mozete biti sigurni u to ljudi?
Ja sam ti odgovorio

Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока

:aha:

- - - - - - - - - -

tako je

- - - - - - - - - -

Pa eto zanimljivo je da te smatraju za JS :)
znaci na dobrom si putu :)

:aha: :cao:

Tako je! :klap: Stranačka i partijska fora sa mitinga. :rotf:

Pa eto, još malo više da orgija po LJiS-u... i baš je na dobrom putu.

- - - - - - - - - -

Da <3 :) Bog zeli ljubav a ono lose sto radi po nekada je samo kazna za necije zlo :) Da li vi osudjujete ubicu 2 deteta na primer ili ga branite i govorite Bog je los sto ga zeli ubiti zbog ubistva necije dece ?

Kakve nebuloze. Kakvo nepoznavanje najosnovnijih principa prirodnog zakona. Tuga.

Ljudi dali ste vi na nekim drogama?! Vernici oci gledno niste! Narocito ne ovaj klinac sto se bekelji smajlijima!

Aha ha ha ha ha ha ha. Ja sam vegan, konzumiram voće i povrće. Bojkotujem meso, mleko i jaja, svu industrijsku hranu sa kodom HACCP, zatim kafu, duvan, alkohol, lekove i droge... A jesi pročitao neke odavde, svaka ti čast. Ovo je show program. Valjam se od smeha. :rotf:

Arianna :
danas 05:53
Re: BOG CE ZAUVEK UNISTITI ZLO
Original postavioRocknrollsores
Da bude ponosan hmm...je li znas da je satanlaj otpao upravo zbog te ponositosti?Trebao bi znati sta je biti ponosan na svoja dostignuca a sta je arogancija...
Treba to malo razlikovati.
Kao i sta je to biti preponosan i misliti o sebi kao nekome iznad Boga,
sto je umislio Satana.

Sustinski sve je to od istog izvora ,,,,arogancija se svrstava u oholost ,gordost je prvi greh ,,,sve je to povezano ,ljubomora je povezana sa zaviscu ....itd

Moze covek nekada da, da sebi oduska ,,,ali kada ponositost postane deo prirode,e to je vec opasno ,deo ljudske prirode ....

Uf kako sam ponosan sto sam izabran od Boga da sirim Jevandjelje ,,,jupii bicu spasen "e taj fazon ,,,a svi ostali su zlii

- - - - - - - - - -

...

Poslednja izmena od moderatora:
Citam sta pisete i neverujem! Ovde je djavao pustio duboko korenje preko laznih vernika! Nek vam je bog u pomoci! Shalom! Amin!

- - - - - - - - - -

Original postavioDragan od Knicha
Ljudi dali ste vi na nekim drogama?! Vernici oci gledno niste! Narocito ne ovaj klinac sto se bekelji smajlijima!

Evo ga ovaj zagoreli kako prosipa pamet kako je samo on vernik na forumu ,a svi ostali su jeretici ,brate idi leci komplekse negde drugde, a ne ovde ,ovo je pogresno mesto....
Ja zagoreli ko tiganj ipak nesirim strahove i protestantskh jeres! A ti se srami sto se rugas necijoj nevinosti! Amin!

Ljudi svakodnevn unistavaju jedni druge. Unistavaju zivote slabijima, unistavaju im poslove jer su mocniji. ljudi vole da unistavaju drugog a zale sa kada Bog zeli unistiti njih ? :aha:

Pa zaluzili su da ih neko jaci unisti jer su slabije unistavali iz zadovoljstva ne zalici te sobe ne pitajuci se da li ce imati gde da spavaju ili da li ce imati za hleb sutra. Cak su ih unistavali po ratovima slali u bitke i umirali kao zrtve Bogatasa koji vode ratove iz senke sa pionima siromasnijim od sebe ili nad kojima vladaju. :bljak:

I takvi ne zasluzuju unistenje ?? Itekako zasluzuju smrt. :aha:

- - - - - - - - - -

svakodnevo unistiavaju tudje web sajtove. Unistavaju one siomasne koji zele da zarade za zivot online ne zaleci ih ni malo. kao Adsense nemilosrdan unistitelj. Zato ce i Bog prema njima biti nemilosrdan i bez zaljena ih unistiti na Dan Suda.

Bog ce unisiti one koji zemlju unistavaju i druge ljude, jer su jaci mocniji ili su ih unistavali zbog svoje licne mrznje ili sto su siromasniji ili zbog toga da im otmu imovinu i slice stvai :aha: Oni su na listi za odstrel od Boga a koji ne unistavaju nikoga i dobri su njih nece :)

Takav je zakon Boziji. Kakvom merom meris izmerice ti se i kakvim sudom sudis drugim ljudima sudice ti Bog :aha: Dok ne dodje taj Dan suda bice ovako nepravedno i zlo ce vladati.

Zat se vernici mole za dolazak tog Dana i dolazak Isusa da osudi i unisti sve zlo sto se radi na zemlji. Dan Suda je spas izbavljenje od zla i konacna pobeda Boga i dobra. kraj vladavine zlih ljudi i pocetak vladavine Isusa i dobra.

Ko se protivi tome on je na strani zla i zeli da zlo traje jer ima koristi od zla i sam cini zlo i putem zla se Bogati gazeci sirmasne i cineci nepravde etc.

Back