Bog će zauvek uništiti zlo

Da dodje carstvo na zemlji ,je metaforicno ,ne bukvalno ,da bude pravde ,ljubavi ,milosti ,ne mrznje ,ne zavisti ,osude ,e zato se kaze da dodje carstvo ,,,da je mislio na nekakvo zemaljsko carstvo u bukvalnom smislu ,on bi i sam to rekao i rekao bi da ce trajati hiljadu godina ,On to nigde nije rekao ,ni u molitvi ,ni ovako ....i sam je rekao da Carstvo Njegovo nije odavde ,nije ovozemaljsko ,vise puta je to naglasavao ....a Jevreji su trazili zemaljskog cara ,usred svoje zavisti i gluposti nisu videli da pred njih stoji Car nad Carevima ,....

Sve može da bude metaforično. Uglavnom ništa nije bukvalno.

Tako je.
Svojim recima, delima nacinom zivota biraju zivot ili smrt.

- - - - - - - - - -

Tako je

- - - - - - - - - -

...
Bog je jedan a zna se ko je Isus Hrist Bozji Sin.

Tako je! :klap:

Idu u paru. :cepanje:

Ovo sa tim "tako je" je inače politička fora svih partija i stranaka sa mitinga. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Vi kazete da ce zlo biti unisteno ,a ja kazem da u Otkrivenju ne stoji taj stih ,i zasto bi ublazavali znacenje reci unistiti ,,,?To nije odgovor ,lepo napisati unistenje i gotova stvar ....ali Duh nije dao tako napise ,nego kako treba.

- - - - - - - - - -

Isus Hristos je jedan od Trojice ,ako ste culi za Oca Sina i Duha Svetoga?

Niti će biti uništeno, jer se onda ne bi znalo šta je dobro, niti tako stoji u Otkrivenju.

Trojstvo ili trijada bogova...

- - - - - - - - - -

Tako je! :klap:

Idu u paru. :cepanje:

Ovo sa tim "tako je" je inače politička fora svih partija i stranaka sa mitinga. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Nije zaastrasivanje nego realna opasnost i upozorenje od Boga sta ce biti i da onaj ko ne poslusa snosice posledice na svoju odgovornost :)

Cak i vernik ako ne poslusa stradace kao i bezboznik :mrgreen: Jer Bog zeli da uradi nesto sa zemljom. ljudi su sporedni. Oni se ne pitaju sta ce Bog ciniti :aha:

Nece pitati ni vernika ni bezboznika, radice sto on hoce. A mi imamo bibliju kao poruka od Boga da se pazimo sacuvamo od toga ako slusamo Boga i poverujemo i ne budemo zateceni i uhvaceni kao bezboznici odjednom i umremo jer nismo zeleli citati bibliju niti verovati recima Bozijim i savetima za spasenje.

On ce pustati na zemlju razna zla iz svoje case gneva. Niko to ne moze spreciti i moliti nemoj raditi to, jer nece nikog poslusati :)

Ijao, kako sam se uplašio. Tresem se od straha.

Poslednja izmena od moderatora:
Mi smo kao usta Bozija :) Kao Aron za Mojsija :) Biblija je rec od Boga i ko prenosi drugome reci iz te knjige to je kao da mu Bog prica :) on je samo vesnik Boga.

Od Boga vam preti opasnost zli ne od vernika.

Video sam šta si sve pisao po LJiS-u. Ne pada mi na pamet da uvažim bilo šta što napišeš bilo gde. Neki musliman mi je rekao da je Kuran od boga i da će se samo muslimani spasiti. Zašto bih verovao tebi a ne njemu? On ne piše nikakve gadosti po Internetu?

Od boga nikome ne preti opasnost. Bog je ljubav.

- - - - - - - - - -

Nemoj da se plasi :)... <3 hehe mene briga :aha:

Napisao sam "ijao kako se plašim". Stvarno si pomislio da se plašim. :hahaha: O bože dragi... Ne postoji nikakvo uništenje. Sve je večno i sve postoji večno. Ne zanima me nikakva sotona. Pošto sam vegan, ne jedem meso i ne pijem ničiju krv, nemam ništa ni sa kakvim sotonom. Žao mi je, zamenio si me sa nekim.

- - - - - - - - - -

Cime se zastrasuju ljudi istinom iz Biblije?

Bog nam je dao Bozju rec da bi smo mogli da dobijemo spasenje.

Da, onim što su moja braća izmislila i dobrim delom ubacila u sve "svete spise", pa i Bibliju. Samo širite neke strahove i tenzije. Koga je briga za to? Mislim da ni malu decu time ne biste uplašili.

Nijedna ljudska knjiga nije "božja reč".

Nije jos dosao Dan Boziji, onda ces se plasiti :hahaha: i traziti mene da kazem nesto lepo za tebe Bogu i spasim te sumpora :lol:

Pa nikako da dođe. Trebalo je da bude 999, pa 1666, pa 1914, pa 1999, pa sad je od mnogih crkava pomeren u 2999. godinu, da bi ljudi još 1000 godina verovali u Isusa Hrista. Nisam zainteresovan za tako nešto. Nisam plašljiv, po prirodi, a i vegan sam, ne jedem meso, mleko i jaja, i ne unosim u sebe životinjske strahove, tako da se bilo kakav strah kod mene nema na šta zakačiti. Za tebe je bog igračka. A to je tužno. Od tebe nikada ništa neću tražiti. Taman posla. Samo se kupaj u tom tvom sumporu. Za mene te gluposti ne važe, jer znam ko ih je i zašto izmislio. Ojha. Ende.

Niko normalan ne zasniva život ni na kakvim strahovima. Niko normalan se ne plaši. Svi su i dobri i loši. Yin-Yang. Viša matematika.

Netacno, ...
covek moze biti dobar kao sto mzoe biti i zao.

A Bog ce unistiti zle.

- - - - - - - - - -

Dabome ,svi smo mi zli i gadni samo su J.S.pravedni i dobri

ok ako tako mislis.
Ne znam zasto ste ljubomorni sto JS se trude da budu pravedni i zasluze spasenje.

Ono je dostupno svima...

Ari sta mislis ,je li ces uspeti da se uglavis medju 144000 izabranih Jevreja ? z:D

Ili ces ovde na zemlji da kuliras? :)

Nikako da naucite sta znaci broj od 144000.

On nema veze sa brojem onih koje ce Bog spasiti.

Spasenje je za neogranicen broj ljudi.

A tih 144000 je nesto sto ne vredi i da objasnjavam kada ne znate.
deset godina objasnjavam sta je taj broj i ne vredi..

Pa nikako da dođe. Trebalo je da bude 999, pa 1666, pa 1914, pa 1999, pa sad je od mnogih crkava pomeren u 2999. godinu, da bi ljudi još 1000 godina verovali u Isusa Hrista. Nisam zainteresovan za tako nešto. Nisam plašljiv, po prirodi, a i vegan sam, ne jedem meso, mleko i jaja, i ne unosim u sebe životinjske strahove, tako da se bilo kakav strah kod mene nema na šta zakačiti. Za tebe je bog igračka. A to je tužno. Od tebe nikada ništa neću tražiti. Taman posla. Samo se kupaj u tom tvom sumporu. Za mene te gluposti ne važe, jer znam ko ih je i zašto izmislio. Ojha. Ende.

Bog ne dolazi zbog nasih zelja i uvreme kada ljudima odgovara :) On samo zna koji je taj dan i tada ce doci ne pre ili kasnije :aha:

Nije igracka, ja se samo malo salim da ublazim reci Bozije jer se plasis kada je ozbiljan :mrgreen:

Vas uhvati strah od istine. mnogo je strasno za zle sta ce Bog uciniti u tom Danu :) Losi imaju sansu a zli kao ubice, najgori sljam sveta nemaju i oni koji vole sotonu i obozavaju namerno u inat Bogu.

Netacno, ...
covek moze biti dobar kao sto mzoe biti i zao.

A Bog ce unistiti zle.

- - - - - - - - - -

ok ako tako mislis.
Ne znam zasto ste ljubomorni sto JS se trude da budu pravedni i zasluze spasenje.

Ono je dostupno svima...

Tačno. Poznajem veoma dobro prirodu boga i čoveka, u odnosu na tebe i većinu vas ovde. Tako mi bog pomogao. I tebi kako pravo govorila u moje ime. A šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime? Ja nisam tema. Iz nemogućnosti da se odgovori na temu ide pokušaj markiranja, u stilu “ti si ovakav”, i “ti si onakav”, a onda ide “borba protiv onoga što se izmisli”. Nisi naučila kako s eto radi. I meni to nećeš raditi. Tačka na tu priču.

Čovek je kao svako živo biće i dobar i zao.

Bog ne uništava ništa i nikoga.

- - - - - - - - - -

Ok je ako se diskutuje pristojno, bez izmišljanje neistina u tuđe ime.

Ko je ljubomoran na JS? Nemam pojma. Ja nisam. Tako mi bog pomogao. . I tebi kako pravo govorila u moje ime. A šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime? Ja nisam tema.

Danas je apsolutno sve dostupno apsolutno svima. Namaste.

Nikako da naucite sta znaci broj od 144000.

On nema veze sa brojem onih koje ce Bog spasiti.

Spasenje je za neogranicen broj ljudi.

A tih 144000 je nesto sto ne vredi i da objasnjavam kada ne znate.
deset godina objasnjavam sta je taj broj i ne vredi..

144000 po vama to je elita ,kako sam razumeo ,najrevnosniji J.S. a u Bibliji pise iz plemena Izrailjskog od po 12 plemena po 12 000 izabranih ...znaci Jevreja ,sem Danovog plemena koje je odbaceno ...

Bog ne dolazi zbog nasih zelja i uvreme kada ljudima odgovara :) On samo zna koji je taj dan i tada ce doci ne pre ili kasnije :aha:

Nije igracka, ja se samo malo salim da ublazim reci Bozije jer se plasis kada je ozbiljan :mrgreen:

Vas uhvati strah od istine. mnogo je strasno za zle sta ce Bog uciniti u tom Danu :) Losi imaju sansu a zli kao ubice, najgori sljam sveta nemaju i oni koji vole sotonu i obozavaju namerno u inat Bogu.

Bogu svaka čast. Šta je to "uvreme"? Opet smejurija. Kako samo "on" zna? Koliko su datuma JS promašili? Što ti pišeš u ime JS kad nisi jedan od njih? Nisi mi jasan, šta izvodiš? S obzirom na tvoj nastup na forumu ne bi te ni primili. Velika si im antireklama.

Za tebe je bog igračka. Pogledaj šta sve pišeš i kako se ponašaš. Ovo je u najmanju ruku degutantno.

Nemam pojma "koje vas" hvata strah? Možda vas koji jedete meso. Ja sam vegan, ne unosim u sebe životinjske strahove i strah se kod mene nema za šta zakačiti. Šta je to "strah od istine"? Nikad čuo. Zvuči glupo. I totalna je glupost. Ne postoje "dobri" i "loši". Svi su i jedno i drugo. Ti si neverovatna antireklama za JS. Ne kapiram što te ova članica vuče sa sobom kad nisi jedan od njih? Sve mi se čini da sve ovo bezveze pišemo, jer će sa dolaskom prvog moderatora na ovu temu sve odneti metla. Ali barem je sve stiglo do mete. Ojha.

Ja najiskrenije zelim da ti Bog sve oprosti pre nego meni i ocisti te od greha i udjes pre mene u Carstvo Bozije :)

I ja cu dobiti isto iako sam posle tebe spasen :aha:

E u tome je razlika izmedju pravoslavnih i vas ,vi ste sigurni u svoje spasenje ,ubedjeni u to ,nabedjeni ,,,ali mi ne ,,,najvaznije je to pokajanje na samrtnoj postelji ,a nikako ubedjenost da cemo biti spaseni ,,ljudi to je gordost ,da li ste svesni toga?

Daj mi Gospode plac i ridanje da okajem svoje grehe ,pokajnicko raspolozenje ....

- - - - - - - - - -

Poslednji ce biti prvi a prvi poslednji :lol: Znaci ne brini za druge, svako moze dobiti istu platu od Boga :) Plata za greh = vecnu smrt ili platu za dobra dela = zivot vecni :aha:

Ali vi sebe smatrate prvima ,pravednima ,a ostale zlima ^poslednjima ,zar se to ne kosi sa Bozjim recima?

I ko ce onda biti spasen po Bozijem promislu i obecanju ,nabedjeni pravednici ili ovi poslednji ponizeni zli ljudi ,zar ce biti spaseni oni koji sa visine gledaju na ostale ili oni koji su zgazeni bukvalno?

E u tome je razlika izmedju pravoslavnih i vas ,vi ste sigurni u svoje spasenje ,ubedjeni u to ,nabedjeni ,,,ali mi ne ,,,najvaznije je to pokajanje na samrtnoj postelji ,a nikako ubedjenost da cemo biti spaseni ,,ljudi to je gordost ,da li ste svesni toga?

Daj mi Gospode plac i ridanje da okajem svoje grehe ,pokajnicko raspolozenje ....

Zasto gordost ? realne stvari ocekujemo, Bog je obecao vecni zivot i spas ako ga volimo i slusamo i verujemo u njega :aha:

Znaci svaki covek moze isto da ocekuje i da se nada u to i dobice od Boga :)

Nema u Boga samo jedan spas, svakom na zemlji je isto ponudjeno od Boga :)

Od coveka zavisi hoce li verovati truditi se da dobije taj poklon :aha:

Back