Bog će zauvek uništiti zlo

Pred Bogom su pravedni svi oni koji se drze Bozjeg zakona
i koji se trude da razvijaju te bozanske osobine - vrline.
Nasa "pravednost " je nista pred Bogom ,Bog ponosite ,ponizava a unizene uzvisava,nasa "pravednost" je kao krpa pred Njim.....
Ne spasava nas zakon ,nego milost Njegova ,na prvom mestu ,,,,On trazi i najmanje dobro kod coveka da ne bi propao ..tako je i razbojnik bio spasen miloscu i pokajanjem ,nikakvi zakoni se tu ne spominju

Jeste bio je potop i koga je sve Bog unistio u potopu?
A Armagedon tek predstoji...
Oseticemo kada bude.

Planetarnog potpoa nije bilo. Kad bi se sva voda iz atmosfere iscedila nivo svetskih mora povećala bi se za 60 metara: http://flood.firetree.net . Zemlja je i tada imala reljef, planine i doline. Imaju ih sve planete. Bog ne uništava ništa i nikoga.

Neće biti nikakvog Armagedona. Oni koji ga propagiraju stalno su pomerali datum. I uvek omašili.

Ništa nećemo osetiti, jer ne može se osetiti nešto čega neće biti. Živi bili pa videli.

- - - - - - - - - -

Namaste

Imaš u Vedama priču o Jugama. Vremenskim razdobljima u ovoj ravni u kojima
nije uvek odnos 50:50.
To je jedna tema za razmišljanje.

Druga tema je
Šta se uopšte zlom može nazvati? I da li bi nestanak onoga što mi zovemo zlom
uopšte uništio ravnotežu?

Znam. Naravno. Mi se nalazimo u dobu Kali Juge, koja će trajati još oko 400.000 godina. Mnogo vremena zla...

Planetarnog potpoa nije bilo. Kad bi se sva voda iz atmosfere iscedila nivo svetskih mora povećala bi se za 60 metara: http://flood.firetree.net . Zemlja je i tada imala reljef, planine i doline. Imaju ih sve planete. Bog ne uništava ništa i nikoga.

Neće biti nikakvog Armagedona. Oni koji ga propagiraju stalno su pomerali datum. I uvek omašili.

Ništa nećemo osetiti, jer ne može se osetiti nešto čega neće biti. Živi bili pa videli.

- - - - - - - - - -

Znam. Naravno. Mi se nalazimo u dobu Kali Juge, koja će trajati još oko 400.000 godina. Mnogo vremena zla...
e to bi bio bas pakao..naredjali bi se jedan na drugog ko salate..

A sta Jove ako gresis i bude gorenje miv? Neko gresi ili ti ili mi ?

Nema šanse. Ni ja niti članovi mog ezoterijskog reda ne grešimo. I znamom ono što vi ne znate. I poznajemo vaša učenja bolje od vas.

- - - - - - - - - -

e to bi bio bas pakao..naredjali bi se jedan na drugog ko salate..

Tako nekako...

Nema šanse. Ni ja niti članovi mog ezoterijskog reda ne grešimo. I znamom ono što vi ne znate. I poznajemo vaša učenja bolje od vas.

- - - - - - - - - -

Tako nekako...

Slazem se za ovo ,da su ispromasivali datume ,ali to moja vera ne propagira ,niti nagadja neke datume...

Sustinu veru ne mozete da poznajete bolje nikako ,vera je opitna stvar ,treba da se zivi da bi je poznao ,,a sto se tice nekog drugog znanja ,ezoterijskog ili kako ga vec zovete tu ste jaci ,to je vasa oblast

ta gomila ide do sunca ako nabijemo jos mionce godina..populacija na zemlji kao i ove naredjane salate od ljudskog mesa i kostiju ima slab pocetak ali ogroman potencijal...tako razmisljaju racionalisti ups satanisti sto i jes tako da ne postoji boza i njegov plan..

Koje milionce ,pa mi necemo u vrh glave ni ovaj vek da sastavimo kao covecanstvo...

- - - - - - - - - -

Cilj NSP je da zbrise sto vise ljudi putem vakcina ,ratova ,raznih bolesti,eutanazije ,a ne da nas bude sto vise ,njihov krajnji cilj je 500 000 000 ljudi a ne milijarde

- - - - - - - - - -

Sto kaze Jov kakvi lekari ,kakvi bakraci ,ne mogu da ih smislim ,cak i za mleko je donekle u pravu ,mislim na industrijsko ,.....

Ne, Tanakh, ili zbir hebrejskih kanonskih tekstova ne sadrži Otkrovenje, što je logično, jer je knjiga otkrovenja mnogo mlađa od Tanakha. Tanakh se sastoji od a)Tore, koja se sastoji od Berešita, knjige postanja, Šemota, knjige izlaska (iz Egipta), Vajikre, knjige levitske, Bemidbara, brojeva, i Devarima, odnosno Zakona, i b)Nevi'im, knjige proroka (Isaija, Jeremija, Kraljevi itd) i c) Ketuvima (Ester, Rut, itd).

Kolika je zbrka nastala pri prevodu tih tekstova i formiranju hrišćanske biblije od istih govori činjenica o raznolikom broju knjiga koje sadrži hrišćanski stari zavet: katolički ima 46, pravoslavni 51 ili 52 koliko se sećam, a protestantski samo 39.

Da li znas da Bog ili Isus kazu :

Otkrivenje 22

16 Ja Isus poslah anđela svojega da vam ovo posvjedoči u crkvama. Ja sam korijen i rod Davidov, i sjajna zvijezda Danica.

4 Moj. 24:17, Isa. 11:1, Jer. 23:5, Zah. 6:12, 1 Pet. 3:22
17 I Duh i nevjesta govore: dođi. I koji čuje neka govori: dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života zabadava.

Isa. 55:1, Jovan 4:14, Jovan 7:37, Otkr. 21:6
18 Jer svjedočim svakome koji čuje riječi proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;

5 Moj. 4:2, 5 Moj. 12:32, Priče 30:6
19 I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj.

2 Moj. 32:33
20 Govori onaj koji svjedoči ovo: da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse.

Ta knjiga je oduzela i dodala mnoge stvari sto nije smela da uradi ili ti koji su pisali tu knjigu :aha:

Biblija je kompletna Bozija knjiga od Postanja do Otkrivenja ili Svrsetka :) Sve je u njoj vazno za Boga i nista bzvz nije napisano vec za neku svrhu :)

Niko nema prava menjati ono sto Bog zeli da postoji i tako bude. To je protiv Bozije volje.

- - - - - - - - - -

Svi koji pisu Bibliju na svoju ruku i lazu i izmisljaju svoje price bice kaznjeni na Dan Suda ako ne i pre :mrgreen: jer prekrajaju Boziju nameru i volju - prkose Bogu. :)

Otkrivenje 22

16 Ja Isus poslah anđela svojega da vam ovo posvjedoči u crkvama. Ja sam korijen i rod Davidov, i sjajna zvijezda Danica.

17 I Duh i nevjesta govore: dođi. I koji čuje neka govori: dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života zabadava.

18 Jer svjedočim svakome koji čuje riječi proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;

19 I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj.

20 Govori onaj koji svjedoči ovo: da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse.

Ta knjiga je oduzela i dodala mnoge stvari sto nije smela da uradi ili ti koji su pisali tu knjigu :aha:

Biblija je kompletna Bozija knjiga od Postanja do Otkrivenja ili Svrsetka :) Sve je u njoj vazno za Boga i nista bzvz nije napisano vec za neku svrhu :)

Niko nema prava menjati ono sto Bog zeli da postoji i tako bude. To je protiv Bozije volje.

- - - - - - - - - -

Svi koji pisu Bibliju na svoju ruku i lazu i izmisljaju svoje price bice kaznjeni na Dan Suda ako ne i pre :mrgreen: jer prekrajaju Boziju nameru i volju - prkose Bogu. :)

Spremite se da budete kaznjeni ,ako se ne pokajete

- - - - - - - - - -

Evo, ja sam sad prvi (danas sam bio drugi, ne znam čemu toliki trud od strane napadača i onoga ko ga je poslao). Tvrdim da bog ništa ne uništava. I da ništa neće uništiti. Pametnom dosta. Namaste.

Bog ne unistava nista ,tako je ,samo neupuceni smeju da tvrde tako nesto

- - - - - - - - - -

Gde u Pismu Isus govori o nekakvom zemaljskom carstvu ??

Nigde ,apsolutno nigde ,niti igde u celom Pismu pise o ikakvom zem.carstvu .

Otkrivenje 22

- - - - - - - - - -

Na primer, jehovini svedoci.

Back