vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
sigurno, sta jevreji znaju kako su citali jhvh, vi bolje znate dzehouva, made in usa, niste ludi da ostavite 140.000 nasledstva njima, sve je vase... i bozije tj. mamonskoZnam sve sta Biblija kaze![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurno, sta jevreji znaju kako su citali jhvh, vi bolje znate dzehouva, made in usa, niste ludi da ostavite 140.000 nasledstva njima, sve je vase... i bozije tj. mamonskoZnam sve sta Biblija kaze![]()
Koji si ti šampion, izraziti favoritZnam sve sta Biblija kaze![]()
zna se kako se cita JHVHsigurno, sta jevreji znaju kako su citali jhvh,
hajde ti malo uctivosti ja je imamTo je vaše učenje, tj. tumačenje.
Hajde malo učtivosti u diskusiji
To je ta dobra vest Iz Biblijehriscanin, i sad gledam sta je Hristos rekao... ali vama je jednako vazna cela biblija, sto se ne zovete bibliscani onda
hriscanin, i sad gledam neprijatelj, antihrist gde se umuljao,... ali vama vaznija satana, ne moze da prodje tema a da je ne reklamirate i datum od kada je po vama na sceni sveta 1914
pa ko je lud ovde?
ma kakvi, jevandjelje znaci dobra, radosna vest, a biblija znaci biblioteka knjigaTo je ta dobra vest Iz Biblije
da ce Satana i demoni biti unisteni i sve zlo.
Da ce Bog ljudima dati vecni zivot i savrsenstvo.
Da ce otkloniti sve patnje - unistivsi zlo
To je poenta Biblije.
To je ta dobra vest Iz Biblije
da ce Satana i demoni biti unisteni i sve zlo.
Da ce Bog ljudima dati vecni zivot i savrsenstvo.
Da ce otkloniti sve patnje - unistivsi zlo
To su osnovne stvari iz Biblije deo Bozje namere,
Da ce Bog uspostaviti Bozju Vladavinu nad celom Zemljom i da ce unistit i zlo zauvek.
Iznela sam Biblijske dokaze za to tako da te neistine sto ti pises nemaju nikavu vrednost
pazi 'vamo
...
djavo je otac lazi, a covekoubica je u smislu da nas podbuni da se medjusobno unistimo, a on sam opravdava svoje postojanje do samoga kraja sveta da bi mogao sam da bude unisten, a sto je ovima ''prevarenima'' potrebno da se dokaze Bog, u koga ne veruju, i nece poverovati sve do unistenja djavola na kraju sveta njihovog
niko mi ne garantuje, nema garancija, ali ja sam se vec izjasnio koje je moje stanoviste, odnos oca i sina, tj. kao hriscanin, jevandjelje koje u stvari znaci radosna vestKo ti garantuje da to u što vjeruješ ne dolazi upravo od đavola koji sebe naziva Jehovom?
To bi bila đavolova ultimatna prevara, a, šta misliš?
Čim si sebe ogrnuo ogrtačem religije, bilo koje, nisi s Bogom, jer Bog predstavlja Jedinstvo, Jednotu, a ne odvojernost.
da moram sam da ispitam stvarZar tolika razjedinjenost duha kroz svjetske religije upravo ne ukazuje na ono što opisuješ, na prevaru?
Čim si sebe ogrnuo ogrtačem religije, bilo koje, nisi s Bogom, jer Bog predstavlja Jedinstvo, Jednotu, a ne odvojernost.
Šta ti to sugeriše?
treba vam samo zrnce istine, sa zrncem vere, ali neko vam je istovario gomilu da vam zatrpa ta 2 zrnaistina je postojala mnogo pre lazi, na samom pocetku, laz je kasnije nastala
to je moguće...A sad ti pazo 'vamo...
Ko ti garantuje da to u što vjeruješ ne dolazi upravo od đavola koji sebe naziva Jehovom?
đavolja prevara će biti upravo ujedinjavanje svih religijaZar tolika razjedinjenost duha kroz svjetske religije upravo ne ukazuje na ono što opisuješ, na prevaru?
Šta ti to sugeriše?
Ovaj tvoj bog je umni idol i to mrtvi ..kao sto alah nema sta da nam da tako i ovaj tvoj filozofski..odakle tebi i ideja da postoji bog..A sad ti pazo 'vamo...
Ko ti garantuje da to u što vjeruješ ne dolazi upravo od đavola koji sebe naziva Jehovom?
Zar tolika razjedinjenost duha kroz svjetske religije upravo ne ukazuje na ono što opisuješ, na prevaru?
Šta ti to sugeriše?
To sto si napisao je hula na Boga.to je moguće...
ali sve i da je Jehova đavo, Hrist sasvim sigurno to nije..jer je učio ljude dobrim stvarima i stradao zbog toga...
zanimljivo je da sebe nazivaš JA KOJI JESAM što liči na pokušaj da plagiraš Jehovu koji se tako predstavio Jevrejima...
da li sebe smatraš Bogom ili šta?
đavolja prevara će biti upravo ujedinjavanje svih religija
Ovaj tvoj bog je umni idol i to mrtvi ..kao sto alah nema sta da nam da tako i ovaj tvoj filozofski..odakle tebi i ideja da postoji bog..
Problem ej sto su se ljudi puno udaljili od Boga pa im Bozji put deluje tezak.Velika većina ljudi nije ni dobra ni zla. Nekome su učinili dobro, nekome zlo.. nekada i zlo protstekne iz najboljih namera. Imaju kao i svi neke sitne grehove. Šta će biti s njima kad se bude odlučivalo ko će dobiti večni život a ko većne muke ili uništenje? Nešto mi se čini da će svi surovo biti proglašeni za nedovoljno dobre da prođiu u večni život. A opet Bog je kažu ljubav. Ako je stvarno ljubav, spasiće i njih.