gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Odnosno - vozač se prilagodjava autu?
Sad se setih da sam jednom čuo glupost da se motor vremenom prilagodjava stilu vožnje vozača.

Ja imam isto tehnicko znanje
 i ne mogu da objasnim ali mogu da kazem sta sam ja doziveo... Vozio sam auto "penzionerski" neko vreme, i ja to nisam osetio ali drugi koji su taj auto ranije vozili rekli su da mu fali snage... Ja na autoput kad ono 190, ii ne moze dalje...
 i ne mogu da objasnim ali mogu da kazem sta sam ja doziveo... Vozio sam auto "penzionerski" neko vreme, i ja to nisam osetio ali drugi koji su taj auto ranije vozili rekli su da mu fali snage... Ja na autoput kad ono 190, ii ne moze dalje...  J.b.t. s*****o sam se... I od tada sam ga bar jednom na dan, kada nadjem mesta u gradu malo naterao do crvenog, a 2x nedeljno odem na Miseluk i par "trkackih" krugova odradim... I nije proslo mnogo osetio sam da ide bolje. Oni isti ljudi me pitali sta sam radio sa autom, kada sada ide ko zver, gume zaskripe u 3. kada startujem... A ja bukvalno nisam nista radio osim sto sam ga cepao
 J.b.t. s*****o sam se... I od tada sam ga bar jednom na dan, kada nadjem mesta u gradu malo naterao do crvenog, a 2x nedeljno odem na Miseluk i par "trkackih" krugova odradim... I nije proslo mnogo osetio sam da ide bolje. Oni isti ljudi me pitali sta sam radio sa autom, kada sada ide ko zver, gume zaskripe u 3. kada startujem... A ja bukvalno nisam nista radio osim sto sam ga cepao 
Ovo je snimak iz perio da kada je isao slabo... Tu na snimku jedva 160...(MAda deluje brze)
 ovako sam se bas bio s*****o da mi nesto nije u redu sa kolima... (neki strucnjaci su cak predlagali merenje kompresije, mada ulje ne trosi inace)
 ovako sam se bas bio s*****o da mi nesto nije u redu sa kolima... (neki strucnjaci su cak predlagali merenje kompresije, mada ulje ne trosi inace)E sada, mozda je to sve slucajnost, ali meni su tako govorili svi koji su pre vozili taj auto koji sam ja kupio, jer ih poznajem, i nisu pogresili!
I tako!

Poslednja izmena od moderatora: 

![911s [SK]](/data/avatars/m/66/66397.jpg?1299891332) 

Da li možete da razlikujete prilagodjavanje od posledice?
 Da li možete da razlikujete prilagodjavanje od posledice? 

To sa lisejevima u tropskim sumama bi bas bilo prilagodjavanje nemogucem,sreca motori nisu lisajevi
 To sa lisejevima u tropskim sumama bi bas bilo prilagodjavanje nemogucem,sreca motori nisu lisajevi 

Pa mi je preselo driftovanje, ali zato ove zime vozim strogo oko 60, a u onim najgorim danim i 40... Ali malo sam dao sebi oduska na pravom mestu...
 Pa mi je preselo driftovanje, ali zato ove zime vozim strogo oko 60, a u onim najgorim danim i 40... Ali malo sam dao sebi oduska na pravom mestu...