BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma da, ovde sve same neznalice i glupaci, ljudi nemaju pojma ni o cemu.
ne mozes tako da razgovaras sa ljudima. jeste forum tvoj koliko i svakog drugog ucesnika, ali stav "ako budes dobar pricacu ti o tom autu" je primeren za igranje u parkicu.

sanja:
ne mozes tako da razgovaras sa ljudima. jeste forum tvoj koliko i svakog drugog ucesnika, ali stav "ako budes dobar pricacu ti o tom autu" je primeren za igranje u parkicu.
maco, vidis da me covek uopste ne razume? moram malo da se spustim na njegov nivo. 8)

mario80:
sanja:
maco, vidis da me covek uopste ne razume? moram malo da se spustim na njegov nivo. 8)
Znaš li ti uopšte normalno da komuniciraš sa svetom? Ili imaš neki problem? Lepo sam te upozorio da na ovom forumu ne negujemo tvoj stil prostačenja. Poslednja opomena! Prvo javljanje sličnog stila i bićeš jednostavno brisan čim vidim mario 80. Popeo si se svim pristojnim članovima foruma na vrh glave. Jasno?

mario80:
sanja:

ja sam plava i glupa pa to "mjaukanje" ne deluje na mene, izvini.
uzivanje je citati sta espanol, mursielagio, smeh, rile, zagor, strajder i ostali posetioci ovog dela pisu o automobilima. ako ti je zabavno da se igras na ovaj nacin, odeljak ljubav i seks je savrseno mesto za glancanje sujete. to je taj nivo, ovde se ne palimo na prostakluk.

Katastrofa. Stvarno mi se svideo ovaj forum, jer se svaka diskusija odvija jako kulturno i mislim da ko god zeli nesto da sazna ili jednostavno da razmeni misljenje o automobilima da moze to da uradi na ovom forumu. Iz nekih odgovora sam naucio nesto sto me je zanimalo (espanol i ostali-hvala). Ali nije sramota, pitati, uciti. Takodje je jako bitno i postovati sagovornika, pogotovo imajuci u vidu i iskustvo i strucnost(sto sam uspeo da zakljucim iz postova nekih clanova), ali postovati sagovornika koji cesto daje prepotentne i najcesce pogresne postove koji neretko nisu ni vezani za temu (zasnovane na logici "Ja sam naj, naj, naj...) postaje izuzetno tesko. Svaka tema zahvaljujuci pojedninim clanovima dobija tok koji ne bi trebala...
A ona prica Maria "sve sami matorici, k'o ce da vas seta po parku, da te provozam u timitim kolima i sl." nikako ne stoji. I ja sam tu negde rodjen u vreme Golfa1, ali svakako mislim da treba postovati starije (a i svakog drugog sagovornika). Valjda to dolazi iz vaspitanja i nepotrebnosti "lecenja kompleksa" davanjam pompeznih i prepotentnih komentara u koje ni sam autor ne veruje.
Kao sto su rekli na reklami sa RTSa "Nije tesko biti fin". A ko nije...nailazi na osudu okoline i neretko na odbacivanje iz drustva...
Pozdrav, s' najboljim namerama....

Espanol:
mario80:
sanja:
Znaš li ti uopšte normalno da komuniciraš sa svetom? Ili imaš neki problem? Lepo sam te upozorio da na ovom forumu ne negujemo tvoj stil prostačenja. Poslednja opomena! Prvo javljanje sličnog stila i bićeš jednostavno brisan čim vidim mario 80. Popeo si se svim pristojnim članovima foruma na vrh glave. Jasno?

ima problem espi, voleo decko da bude u centru paznje.. treba ga ignorisati i ne skretati sa tema.
pozdrav

brera:
Espanol:
mario80:
sanja:

ima problem espi, voleo decko da bude u centru paznje.. treba ga ignorisati i ne skretati sa tema.
pozdrav
mozda ste svi vi u centru paznje...ali samo u ovih par redova...tako ce i ostati. zauvek cete ostati samo bezlicna slova i brojevi...da ponavljam opet da ne prihvatate nikakva misljenja novih ljudi koji se pojave na forumu...nema potrebe.dovoljni ste sami sebi.
espanol, ti si jedan matori posesivni jarac koji pise podebljalim slovima jer tako pokazuje dominantnost nad svojim stadom...jadan automobilizam sa takvim karikaturama...jad i beda od moderatora...kada sve ovo ovako nakaradno izgleda...kao crna hronika automobilizma...mogla bi se tako zvati...
a sto se tice nacionalizma...tu ste isto postigli zavidan nivo...cista srednjoskolska petica!
ne zelim vise da prljam svoj kompjuter sa ovim forumom a posetio sam ih dosta.
ovo je najlosiji do sada...totalni amaterizam(naturizam)...niko nista ne radi na kolima, samo se drobi o kojekakvim slikama...bedak. 8)

mario80:
brera:
Espanol:
mario80:
sanja:

pozdrav
mozda ste svi vi u centru paznje...ali samo u ovih par redova...tako ce i ostati. zauvek cete ostati samo bezlicna slova i brojevi...da ponavljam opet da ne prihvatate nikakva misljenja novih ljudi koji se pojave na forumu...nema potrebe.dovoljni ste sami sebi.
espanol, ti si jedan matori posesivni jarac koji pise podebljalim slovima jer tako pokazuje dominantnost nad svojim stadom...jadan automobilizam sa takvim karikaturama...jad i beda od moderatora...kada sve ovo ovako nakaradno izgleda...kao crna hronika automobilizma...mogla bi se tako zvati...
a sto se tice nacionalizma...tu ste isto postigli zavidan nivo...cista srednjoskolska petica!
ne zelim vise da prljam svoj kompjuter sa ovim forumom a posetio sam ih dosta.
ovo je najlosiji do sada...totalni amaterizam(naturizam)...niko nista ne radi na kolima, samo se drobi o kojekakvim slikama...bedak. 8)
Vrlo namerno ostavljam ovaj tekst koji sasvim dovoljno govori o tebi, pre svega o tvojoj pismenosti (velika slova, znaci interpunkcije...) zatim o opštoj kulturi koja se u psihologiji podvodi najčešće pod "asocijalnu psihopatiju", sve da bi znao zašto si ovde UKINUT! Svaki post sa mario 80 bez čitanja od sada BRIŠEM! Ako grešim, molio bih da ostali članovi foruma demokratski odluče o tome. Ovo je do dolaska dotičnog lika bio kulturan, tolerantan i edukativan forum. Ja nikad nisam tvrdio da sve znam, ali smo se sjajno dopunjavali uz inženjere, ekonomiste, mehaničare... Očekujem mišljenje kulturnog dela foruma.

Vidis Espanjol zasto me nema, zbog ovakvih gluposti,zao mi je sto ovde svako moze da prica sta mu padne na pamet i da vredja ljude cije bi slike (da je pravi ljubitelj kola) drzao na televizoru!...Inace trenutno sam u Londonu i moram ti reci da je ovde prava riznica dobrih automobila.Ja koji sam germanofil totalno sam zapanjen kolicinom i kvalitetom dobrih kola koje ovde mozes videti...Strasno kakva kola voze, englezi su totalni frikovi kad su kola u pitanju...Pozdrav

Mursielagio:
Vidis Espanjol zasto me nema, zbog ovakvih gluposti,zao mi je sto ovde svako moze da prica sta mu padne na pamet i da vredja ljude cije bi slike (da je pravi ljubitelj kola) drzao na televizoru!...Inace trenutno sam u Londonu i moram ti reci da je ovde prava riznica dobrih automobila.Ja koji sam germanofil totalno sam zapanjen kolicinom i kvalitetom dobrih kola koje ovde mozes videti...Strasno kakva kola voze, englezi su totalni frikovi kad su kola u pitanju...Pozdrav
Pa javljaj drugarima šta se desava u dobroj staroj Londri! :wink:

Zaboravih da kažem, ali mislim da je moj stav jasan: ovo nije mesto za bezobrazluk, nevaspitanje i krajnji stepen nepoštovanja bilo koga osim sebe samog!

Dali neko zna nekog ko zeli da proda BMW 3 serije ali da je 4x4, nije bitno da li je kockica ili novija (samo mislim da posle kockice nisu pravili vise 4x4 na toj seriji)?

Gogi 11:
Dali neko zna nekog ko zeli da proda BMW 3 serije ali da je 4x4, nije bitno da li je kockica ili novija (samo mislim da posle kockice nisu pravili vise 4x4 na toj seriji)?

Ne znam ko ima da proda ali znam da su se verzije 4x4 nasli i u seriji E36 i u ovoj najnovijoj E46 kod modela 325i 330i i 330d!

Mozes da ugradis NOS - Nitro Oxygen System - ali sa tim moras da budes veoma pazljiv je ako se ne ugradi profesionalno ode ti motor. Inace NOS-a nema jos ovde na prodaju koliko ja znam, neznam ni da li je ovde to legalno, ali u Engleskoj i Nemackoj znam da ima sigurno

Treba mi vase misljenje o ovom modelu BMW-a? Naleteo sam na jednog 85. godiste, ocuvan je do jaja, lik trazi 2500 evrica (kao NOV!). Sta vi mislite o tome? Da li mislite da bih trebao da uzmem nekog manjeg potrosaca ill bih pak dobro prosao sa ovim BMW-om ako mu ugradim plin? Mozda vi imate neku ideju, raspolazem sa oko 2500 evra. Javite se! :cry: :?:

domenico:
Treba mi vase misljenje o ovom modelu BMW-a? Naleteo sam na jednog 85. godiste, ocuvan je do jaja, lik trazi 2500 evrica (kao NOV!). Sta vi mislite o tome? Da li mislite da bih trebao da uzmem nekog manjeg potrosaca ill bih pak dobro prosao sa ovim BMW-om ako mu ugradim plin? Mozda vi imate neku ideju, raspolazem sa oko 2500 evra. Javite se! :cry: :?:
kao prvo tema je vec prezvakana...sa 19 godina vec odavno mora sa sobom da nosi licnu kartu, i moze da bude BMW koliko hoce, on je svoje odradio...racunica...najpre 2500e za taj model je cini mi se malo visa cena, E30 je odavno izgubio na ceni cak i kod nas...320i ima 6-cilindarski motor od 122-129HP pa ce fiksni troskovi za njega (registracije, osiguranje, takse) kostati oko 200e godisnje, a mozda i nesto vise...kako motor ima ubrizgavanje ugradnja plina ce izaci oko 300-400e...cini mi se da je suma velika za auto iz '85...kvarovi na BMW-u su obicno skupi za prosecan dzep, pa i kod starijih modela (varijantu delovi sa otpada nikad ne uzimam u razmatranje)
sa 2500e si naravno van domasaja bilo kakvog novog vozila, ali za te pare se ne kupuje uslovno recena jacha i veca masina...bolje pogledaj nesto mladje sa motorom od 1000-1300ccm...pozdrav :)

Ok. To mi treba, mada bih hteo da cujem i neko drugo misljenje. Npr. nekog ko je imao ili jos ima pomenuti model. Hvala za misljenje Strajderu. Pozdravljam te! :D
Strajder:
domenico:
kao prvo tema je vec prezvakana...sa 19 godina vec odavno mora sa sobom da nosi licnu kartu, i moze da bude BMW koliko hoce, on je svoje odradio...racunica...najpre 2500e za taj model je cini mi se malo visa cena, E30 je odavno izgubio na ceni cak i kod nas...320i ima 6-cilindarski motor od 122-129HP pa ce fiksni troskovi za njega (registracije, osiguranje, takse) kostati oko 200e godisnje, a mozda i nesto vise...kako motor ima ubrizgavanje ugradnja plina ce izaci oko 300-400e...cini mi se da je suma velika za auto iz '85...kvarovi na BMW-u su obicno skupi za prosecan dzep, pa i kod starijih modela (varijantu delovi sa otpada nikad ne uzimam u razmatranje)
sa 2500e si naravno van domasaja bilo kakvog novog vozila, ali za te pare se ne kupuje uslovno recena jacha i veca masina...bolje pogledaj nesto mladje sa motorom od 1000-1300ccm...pozdrav :)

Drugar vozi tu staru trojku (doduse 1.8). Cene delova su znatno vise nego npr za golfa2 ili suzu. Pa cak i polovnih! Koliko god da je u dobrom stanju, ipak ce se kvariti(osim ako ga ne prodaje moj komsija koji je prvi vlasnik, garazirao ga je, presao nesto malo i izgleda bukvalno kao nov). Tu ces davati vise para i plus registacija i to.... Ipak sam i ja za nesto drugo oko 1300cc.
A plus jos ako ces voziti nekoga pozadi, BMW izma iznenadjujuce malo mesta pozadi.

Back