BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mario80:
SONY:
Zanima me za modele od 316i pa do 325i znaci oni stariji modeli kockice, jel moguća ugradnja turbokompresora i interkolera
ja ih derem kako hoces...
a sto se tice turbokompresora...kupi auto sa njim.
ja vozim corrado g60...ovo g60 je specijalna turbina...i traje. ali, ne treba ti to. kad ga gazis i kad vozis polako...trosi kao vrag.
a sto se tice ughradnje turbokompresora...imas na netu univerzalne setove koji su oko 500 evra...vise manje...u setu su kuler, creva, cevi, srafovi, uputstvo.....dobices 20-ak konja.najvise 30 sto i neces osetiti... 8) poz
corado G60 nema turbokompresor...raspitaj se malo sta u stvari ima tvoj auto pod haubom :wink: ...

SONY:
Zanima me za modele od 316i pa do 325i znaci oni stariji modeli kockice, jel moguća ugradnja turbokompresora i interkolera
Nikada ne bih kupio BMW zato što je potrošač a i teško se može naći da nije izdrndan zato što ga uglavnom voze paljevine. Čast izuzecima. Kao laik pre bih uzeo nekog starijeg Krajslera,Maseratija, Vauxhalla ili Alficu, Lanciu (mada su italijani rasni trkači ali mnogo nežni). BMW i Mercedes su po mom mišljenju gastarbajterski ukus i imidž. Pozdrav svima!

U sustini Zagor je u pravu. Jako veliki broj ljudi koji vozi mecke su u tom gastarbajterskom fazonu, a opet isto oni koji voze bmw i sportske GTIje i GSIje koje su "nabudzili" za 150 do 200 evra su neki nalozeni umisljeni mehanicari.Naravno, cast izuzecima. Eto ja znam jednog coveka koji od '86. "vozi" BMWa trojku. Sad sam skoro opet video slucajno kad je otvorio garazu, a ono isti auto. U istom stanju. Kao nov!
Generalno ako vec vozis mercedes ili bmw ili bilo koji drugi sportski auto, treba i da imas dovoljno para i da ga odrzavas kako treba. Kad sam jednom prilikom vozio Mercedes 124, stvarno sam bio odusevljen komformom i svime sto auto pruza, ali kakav je to auto kome skripe kaisevi, zvekece homokineticki i slicno. Ako vec vozi mecku, pa neka je popravi je*i ga

Strajder:
mario80:
SONY:
ja ih derem kako hoces...
a sto se tice turbokompresora...kupi auto sa njim.
ja vozim corrado g60...ovo g60 je specijalna turbina...i traje. ali, ne treba ti to. kad ga gazis i kad vozis polako...trosi kao vrag.
a sto se tice ughradnje turbokompresora...imas na netu univerzalne setove koji su oko 500 evra...vise manje...u setu su kuler, creva, cevi, srafovi, uputstvo.....dobices 20-ak konja.najvise 30 sto i neces osetiti... 8) poz
corado G60 nema turbokompresor...raspitaj se malo sta u stvari ima tvoj auto pod haubom :wink: ...

znaci li ti nesto g lader? mislim da vecini populacije ne znaci nista...tako da sam se i ja izrazio priblizno(shvatljivo)
ako zelis, mogu da ti posaljem slike poprecnih preseka g ladera... 8)

evening:
U sustini Zagor je u pravu. Jako veliki broj ljudi koji vozi mecke su u tom gastarbajterskom fazonu, a opet isto oni koji voze bmw i sportske GTIje i GSIje koje su "nabudzili" za 150 do 200 evra su neki nalozeni umisljeni mehanicari.Naravno, cast izuzecima. Eto ja znam jednog coveka koji od '86. "vozi" BMWa trojku. Sad sam skoro opet video slucajno kad je otvorio garazu, a ono isti auto. U istom stanju. Kao nov!
Generalno ako vec vozis mercedes ili bmw ili bilo koji drugi sportski auto, treba i da imas dovoljno para i da ga odrzavas kako treba. Kad sam jednom prilikom vozio Mercedes 124, stvarno sam bio odusevljen komformom i svime sto auto pruza, ali kakav je to auto kome skripe kaisevi, zvekece homokineticki i slicno. Ako vec vozi mecku, pa neka je popravi je*i ga
A kako bi bilo natrčati na stari a fabrički očuvan BMW 2002 ili čak 1602 8)

Zagor BG:
evening:
A kako bi bilo natrčati na stari a fabrički očuvan BMW 2002 ili čak 1602 8)
nema toga vise...potrulili...mada ima jedan matorac kod mene u kraju...kao nov!crveni.

smeh:
mario80:
ja vozim corrado g60...ovo g60 je specijalna turbina...i traje.

Čovek tako prepotentno i potcenjivački priča o tuđim automobilima da sam pomislila da u najmanju ruku vozi nekog Ferarija koga menja bar jednom godišnje! :lol:
Čovek na ovom forumu već ima žuti karton zbog netolerancije, vređanja članova, psovanja i uopšte nastupa koji nije ni za buvljak... Znači još jedan žuti i biva ukinut jednim klikom. Ovaj forum gaji neke druge norme ponašanja. :wink:

mario80:
Strajder:

znaci li ti nesto g lader? mislim da vecini populacije ne znaci nista...tako da sam se i ja izrazio priblizno(shvatljivo)
presli smo na lader?...neobicno bih voleo da mi objasnis sta ti sad pa to znaci...covek se uci dok je ziv 8) ...i da posalji nam slike svih poprecnih preseka koje imas...

mario80:
Strajder:
mario80:
Strajder:

presli smo na lader?...neobicno bih voleo da mi objasnis sta ti sad pa to znaci...covek se uci dok je ziv 8) ...i da posalji nam slike svih poprecnih preseka koje imas...
vidim da su to za tebe spanska sela...imas na netu pa trazi ako te zanima.vrlo si sarkastican...
zato sto su spanska sela i mislio sam da mi malo pojasnis...studiras nesto sto je u vezi sa tehnikom, ili samo laicki naklapas o stvarima o kojima si procitao 2-3 strane?...u prvom slucaju slabo ti ide, a u drugom pitaj kada ti nesto nije jasno, nije sramota 8) ...

Strajder:
mario80:
Strajder:
mario80:
Strajder:

vidim da su to za tebe spanska sela...imas na netu pa trazi ako te zanima.vrlo si sarkastican...
zato sto su spanska sela i mislio sam da mi malo pojasnis...studiras nesto sto je u vezi sa tehnikom, ili samo laicki naklapas o stvarima o kojima si procitao 2-3 strane?...u prvom slucaju slabo ti ide, a u drugom pitaj kada ti nesto nije jasno, nije sramota 8) ...
sto se tice obrazovanja, imam visoko obrazovanje...a sto se tice mehanike, prvu generalnu sam uradio sa 18 godina.tako da...pored oca sam sve naucio ali nisam krenuo tim putem. 8)

Strajder:
Espanol:
Strajder:
i tako ja i dalje ostadoh u neznanju...
Ko ti je kriv što si mašinski ing. pa nemaš pojma kao i ja! :lol: :lol: :lol:
da, dragi kolega, a nemamo ni "visoko obrazovanje" i ostale temeljne argumente, lepo vaspitanje, vokabular intelektualca kojima bi parirali dragom nam oponentu...pozdrav :)
Ubi nas nedostatak prakse, pa se ne stiže do buvljaka na jezičku edukaciju. :wink:

mario80:
nego...kad ce penzija? :lol:
matematika ti je ocito jaca strana :wink: ...ali srecom za takve na PC-u postoji jedna stvarchica, zove se calculator pa tu utipkas ovu godinu, pa onda znak minus (horizontalna crtica), zatim moje godiste (u profilu), i...voila!...od dva cetvorocifrena broja dobijes dvocifreni...ma chudo...

Vidim da je ovde sve isto kao pre...Espanjol,nadao sam se da ces uspeti da dignes ove diskusije na malo veci nivo ali vidim da to nije lako...Mislim da gresis u jednoj stvari,komentarises i polemises sa nekim ko je rodjen one godine kad je golf 1 dobio rikverc svetlo, secas se kako su 78,79 godina imali samo crvene stop lampe a onda se 80. godine pojavio onaj sa rikverc svetlima...Ako me kapiras,mislim da ne treba da prokomentarises svakog ko je ovde(oni nisu svesni svoje nesvesti)...Pozdrav

Mursielagio:
Vidim da je ovde sve isto kao pre...Espanjol,nadao sam se da ces uspeti da dignes ove diskusije na malo veci nivo ali vidim da to nije lako...Mislim da gresis u jednoj stvari,komentarises i polemises sa nekim ko je rodjen one godine kad je golf 1 dobio rikverc svetlo, secas se kako su 78,79 godina imali samo crvene stop lampe a onda se 80. godine pojavio onaj sa rikverc svetlima...Ako me kapiras,mislim da ne treba da prokomentarises svakog ko je ovde(oni nisu svesni svoje nesvesti)...Pozdrav
U pravu si. Imali smo lepo druženje i visok nivo diskusija do pojave asocijalnih likova koji jednostavno ne znaju normalno da komuniciraju. Ali nije to nikakav problem. Dodelim žuti karton i posle toga samo brišem. Gde si se ti zagubio?

Espanol:
Mursielagio:
U pravu si. Imali smo lepo druženje i visok nivo diskusija do pojave asocijalnih likova koji jednostavno ne znaju normalno da komuniciraju. Ali nije to nikakav problem. Dodelim žuti karton i posle toga samo brišem. Gde si se ti zagubio?
ja sam dao svoj komentar a vi ste me popljuvali i izbrisali gomilu mojih poruka. vi ste ti koji se kace zato sto mislite da je forum VAS...e vala nije!i moj je koliko i vas.
a to sto ste nastali u vreme visecih ventila naopacke....to se vidi po vama...sta cete kad je stari tako zamesio... :lol: :lol: :lol:

Mursielagio:
rikvercu, jesi li ikada seo u taj auto po kome nosis nick? ako budes dobar...pricacu ti... :twisted:

Back