Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizif:Gery, ne sery.
gery112:Sizif:Gery, ne sery.
Majke mi.....
Anonymous:gery112:Sizif:Gery, ne sery.
Majke mi.....
AUDI!
Bravo g. Bustura! Najzad nešto pametno. Uostalom, čitaoci nemačkog "Auto Moto und Sport" su Maserati proglasili za najbolju limuzinu u svojoj klasi! Da li to nešto govori?Bustura:Anonymous:gery112:Sizif:Gery, ne sery.
Majke mi.....
AUDI!
Ocigledno da sva tri automobila koji su navedeni su samo stvar prestiza.Za marku se odlucuje na osnovu probne voznje a ne izgleda ili tudjeg misljenja.Ipak nijedan od ova tri automobila nemaju svoj personaliti i vrednost nakon izlaska sledeceg modela iste klase.Ako imate dovoljno novca uz to i malo smeka za originalnost uzmi te Maserati Qatroporte.Cena je slicna a personaliti je ipak ocit.
mario80:A8, je A8....BOG.![]()
Bravo Sizife! Pa zar nema interesantnijih tema od ovih baš bla-bla. Danas više nema loših automobila, postoje bukvalno nijanse u klasama a stvar je opredeljenja koji dizajn više voliš, švapski ili italijanski.Sizif:Blah blah... po koji put pretresamo ovu temu, pogledaj prethodne postove... apsolutni konsenzus je da ne postoji konsenzus po ovom pitanju.![]()
Ćao Lamborgini,Mursielagio:Pozdrav, treba mi tvoja pomoc. Radim jedan divan automobil koji je svojevremeno bio ikona u svetu automobilizma.Imam problem pa se setih da bi mozda ti mogao da znas podatak...Naime, auto je
BMW ALPINA B7S turbo od 330 konja .Auto je iz ranih osamdesetih pa verovatno imas neke knjige vezano za taj model... Ne mogu da nadjem podatak koje svecice idu na ovaj auto. U NGK katalogu ga nema,U BOSCH katalogu ga nema... Ako mozes da iskopas negde ovaj podatak znacilo bi mi. Pozdrav