BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Psiho:
Sve mi je jedno, oba bih prihvatio, ali ako moram da biram, birao bih:

Mercedes SL 55 AMG - kabriolet godine u Engleskoj

BMW Z4 - sveze izasao i otkida do daske

Ko je cuo vrisku svih 400hp na BMW-u M5 taj zna sta je sila od auta.

Ne mozete nikad da uporedjujete Mercedes i BMW jer oni ni malo nisu slicni mercedes ima sasvim drugacije motore koji sluze za mirnu voznju osim serije AMG koja moze da parira BMW-u, BMw je sportski automobil ali ima i bolji od njega Ferari :)

Ma kakva bre mecka, pravo djubre...
I dizajn je ciganski i sve ostalo, da je dobar, luksuzan i sve to, tacno je, ali je ipak on vise za "gospodu". Mercedesov dzip je za mene ok, ali samo on... :roll:
Tako da sam u potpunosti za bendzu... O njemu nemam reci... 8)
:idea: BMW i nista vise

Mercedesu skidam kapu sto se tice izdrzljivosti ali sto se tice BMV-a mogu samo da kazem da je to masina napravljena samo za vozace sa visokim adrenalinom. Zato je moj favorit BMV.

Naravno za Merca.Za njega su rez delovi cak i od VW jevtiniji, a cak i u najmanjoj klasi A klasi daju garanciju na koroziju karoserije ravnih 30 godina.
nisu li jedini u svetu?

8) Da li vi ljudi ovde shvatate o cemu pricate?Mercedes je uvek bio i ostao bolji.Napomenucu nekoliko razloga,posto imam dosta iskustva i sa jednim i sa drugim autom.?Nek mi neko pokaze BMW koji je presao npr.500000km.Ima ih nije da ih nema,ali uporedite Mercedes sa toliko km i bmw.to je smesno.Ja sam imao Mercedes 124 250d koji sam sa 477000 vozio 200,koliko i pise na brzinometru,koji sam u 4 brzini izvlacio do 170km/h.Bmw je do 150000,eventualno 200000 veoma dobar,ali posle toga je krs.Jeste to sve lepo ,nabiju mu konjazu,lep dizajn,prodaje se,ali koliko traje?Da uporedim npr Mercedesov i bmw-ov program dzipova.Tu mogu da se kolju,ali bmw x5 npr. nikad nece moci da zagazi gde gaze mercedesove g klase.ML je vec nesto drugo,ne volim ga posebno,mnogo je tvrd pored ostalog.U toj klasi vec i nekako mogu da se mere.DAlje,da li vise volite Mercedes sl55amg ili bmw z8,koji su u istoj klasi?Ne moze da se poredi.Zatim c klasa i bmw serije 3,itd.poceo sam mnogo da davim,mogao bih o ovome da napisem knjigu.Meca je meca,uvek na prvom mestu,a na drugom svi zajedno...

Ma samo A U D I !!!
Ali ako moram birati, olucio bi se za Merza, nemam dovoljno para da slusam kako bembura reze, pa prereze vec na 150000 km. To se puno desava staroj petici, a i nova trojka ima gresku.

Ma dobar je Audi,ja imam a4 1.9TDI ide ko metak,ali on je u vlasnistvu VW(koji je naravno posle Mercedesa nepobediv),i uglavnom su motori isti kao npr 1.8t ,1.9TDI od 90ks,110ks....(a4,a6 i passat imaju ove motore,pored ostalih)

Ma ima pravo ovaj...ne secam se ko napisa'...SL 55 i Z4...mada, ja licno volim 730ti...pazite, Mercedes ili BMW...stvarno je stvar ukusa! Problem je "samo" lova koju treba izdvojiti!

Celog zivota sam BMV smatrao za najnocniji auto made in Germany. :twisted: :twisted: :twisted:
Da li ste se upitali na sta ce ovo izaci? :shock:

Mislim na novi 5 ; 6 ;i 7 :shock: :shock: :shock:
Kakve su ono buljave oci :cry: :cry: :cry:
Na sta lici onaj zadnji deo :cry: :cry: :cry:

Ima li nade da onaj dizajner zavrsi karijeru??? :?: :?:

Back