8) Da li vi ljudi ovde shvatate o cemu pricate?Mercedes je uvek bio i ostao bolji.Napomenucu nekoliko razloga,posto imam dosta iskustva i sa jednim i sa drugim autom.?Nek mi neko pokaze BMW koji je presao npr.500000km.Ima ih nije da ih nema,ali uporedite Mercedes sa toliko km i bmw.to je smesno.Ja sam imao Mercedes 124 250d koji sam sa 477000 vozio 200,koliko i pise na brzinometru,koji sam u 4 brzini izvlacio do 170km/h.Bmw je do 150000,eventualno 200000 veoma dobar,ali posle toga je krs.Jeste to sve lepo ,nabiju mu konjazu,lep dizajn,prodaje se,ali koliko traje?Da uporedim npr Mercedesov i bmw-ov program dzipova.Tu mogu da se kolju,ali bmw x5 npr. nikad nece moci da zagazi gde gaze mercedesove g klase.ML je vec nesto drugo,ne volim ga posebno,mnogo je tvrd pored ostalog.U toj klasi vec i nekako mogu da se mere.DAlje,da li vise volite Mercedes sl55amg ili bmw z8,koji su u istoj klasi?Ne moze da se poredi.Zatim c klasa i bmw serije 3,itd.poceo sam mnogo da davim,mogao bih o ovome da napisem knjigu.Meca je meca,uvek na prvom mestu,a na drugom svi zajedno...