BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sinoc sam testirao 318i 2003 god.Vlasnik tvrdi da ima 170ks, ali meni to malo sumnjivo, ja bi rekao da je to verzija sa 146 ponija(dao mi je kola, necu da mu se zameram:D).
Elem, Prvi utisak je WOW, crn, sa zatamnjenim zadnjim staklima, + crne Alessio felne-Auto izgleda vrhunski!
Unutrasnjost je ona standard BMW-ova, bez zamerki, veoma je ocuvan koliko sam mogao da vidim, iako je bio mrak.
Krecemo...Prva u crveno, druga-crveno, treca...i tako dalje...:D U globalu, razocarao sam se...Mislio sam da ce me zalepiti za sediste, medjutim ono ne ide nista bolje od moje Vectre koja ima 100ks.
Iskreno, ocekivao sam vise snage...Medjutim, to je moj licni utisak, mozda gresim...
Ono sto me je odusevilo su kocnice i steering...Upravljivost je fantasticna!Odlicno prati zadatu putanju i u poredjenu sa mojim autom, Vectra je kao neki FAP :D...
Eto, ja se raspisah, ali morao sam da podelim ovo sa Vama...:D
nema 170 ima 12o ili 13o.ja imam 320d restajling i ima 150ponija

edbig1124094f83dj
god 87 1600cubica ,jer ovo njegova orig maska napred i sa strane bmw 316 dali njega zovu kockica treba da ga kupim a neznam nistta o bmw- ima... poz
edbig1124094f83dj

Poslednja izmena:
AC Schnitzer BMW X6 M

ac%20bmw%20x6%20m%201.jpg

Dok Salon automobila u Ženevi i dalje traje (a tamo AC Schnitzer izlaže modifikovani BMW X1 i BMW 5 GT), ova tjuning kuća je u Dubaiju predstavila i stajling paket za BMW X6 M.

ac%20bmw%20x6%20m%20111.jpg

U najkraćem, paket za X6 M se sastoji od doteranog prednjeg branika sa spojlerom, novih pragova i haube, proširenja blatobrana, modifikovanog zadnjeg branika sa difuzorom, zadnjeg spojlera, kompleta točkova od 22 i 23 inča, novih završetaka izduvnog sistema i par novih detalja u enterijeru (nove pedale, patosnice...).

ac%20bmw%20x6%20m%2011.jpg

"Autoblog"

Nowack N700 BMW X6 M

nowack%20bmw%20x6%20m.jpg

Još jedan dan, još jedna modifikacija BMW-a X5 M i X6 M.

Ovoga puta, u centru pažnje je tjuner Nowack Motors i 4,4 litarski twin-turbo V8 motor koji u Nowack N700 modelima razvija 715 konja i 845 Nm obrtnog momenta.

N700 modeli se odlikuju i novim izduvnim sistemom, sportskim ogibljenjem, setom točkova od 22 inča, doteranim kožnim enterijerom, multimedia sistemom, kao i najvećom brzinom koja prelazi 300 km/h.

"Autoblog"

Nowack N700 BMW X6 M

nowack%20bmw%20x6%20m.jpg

Još jedan dan, još jedna modifikacija BMW-a X5 M i X6 M.

Ovoga puta, u centru pažnje je tjuner Nowack Motors i 4,4 litarski twin-turbo V8 motor koji u Nowack N700 modelima razvija 715 konja i 845 Nm obrtnog momenta.

N700 modeli se odlikuju i novim izduvnim sistemom, sportskim ogibljenjem, setom točkova od 22 inča, doteranim kožnim enterijerom, multimedia sistemom, kao i najvećom brzinom koja prelazi 300 km/h.

"Autoblog"

to treba i da se registruje, ako planiras de se vozis,,,i realno me intresuje koji je dobar model bmw do 2.0 cca za velikog coveka

Racing Dynamics BMW serije 5

racing%20dynamics%20bmw%205.jpg

Novom "peticom" se pozabavio i Racing Dynamics, dugogodišnji specijalista za obrade automobila bavarske marke, koji je svoju kreaciju najavio još pre nekoliko meseci, i to jednim renderingom.

Sada je objavljena još jedna slika, a što se osnovnih detalja o verzijama Racing Dynamics R35 i R50S tiče, stvari stoje ovako: R35 će razvijati 410KS i 530 Nm obrtnog momenta (ubrzanje od 0 do 100 km/h će biti bolje za 0,7 sekunde u odnosu na fabrički primerak sa 306KS), a snažniji R50S će raspolagati sa 620KS, umesto sa serijskih 407 konja.

Sem jačih motora, R35 i R50S će dobiti i novi aerodinamički kit, set alu točkova od 21 inča, novi izduvni i kočioni sistem, modifikovano i spušteno ogibljenje (35 mm), kao i doterani enterijer.

"Autoblog"

BMW M bicikl

111jx1x.jpg

Honda, Suzuki, Peugeot, BMW. Jasno je šta povezuje ove četiri marke – sve proizvode i motocikle. Sada je kompanija iz Bavarske lansirala bicikl, i to u „M“ verziji.
Bicikl je težak samo 12,7 kg, ram je od aluminijuma, a dostupan je u tri veličine. Boja je mat antracit. Sic je kožni, prednja viljuška Manitou Match, dok je za „transmisiju“ zadužen Shimano SLX sistem, naravno bez dvostruke spojnice u ovom slučaju, ali sa disk kočnicama na oba točka.

BMW M Bike će biti proizveden u ograničenom „tiražu“, počevši od juna.

Izvor: VreleGume.rs

Back