Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi sinko....ti jos mislis da decu donose rode....a deca se "narucuju" u Neckerman!Završili smo razgovor.Hvala na pažnji
![]()
nema 170 ima 12o ili 13o.ja imam 320d restajling i ima 150ponijaSinoc sam testirao 318i 2003 god.Vlasnik tvrdi da ima 170ks, ali meni to malo sumnjivo, ja bi rekao da je to verzija sa 146 ponija(dao mi je kola, necu da mu se zameram).
Elem, Prvi utisak je WOW, crn, sa zatamnjenim zadnjim staklima, + crne Alessio felne-Auto izgleda vrhunski!
Unutrasnjost je ona standard BMW-ova, bez zamerki, veoma je ocuvan koliko sam mogao da vidim, iako je bio mrak.
Krecemo...Prva u crveno, druga-crveno, treca...i tako dalje...U globalu, razocarao sam se...Mislio sam da ce me zalepiti za sediste, medjutim ono ne ide nista bolje od moje Vectre koja ima 100ks.
Iskreno, ocekivao sam vise snage...Medjutim, to je moj licni utisak, mozda gresim...
Ono sto me je odusevilo su kocnice i steering...Upravljivost je fantasticna!Odlicno prati zadatu putanju i u poredjenu sa mojim autom, Vectra je kao neki FAP...
Eto, ja se raspisah, ali morao sam da podelim ovo sa Vama...![]()
ljudi koji je ovo bmw ,jer to ta 3 kockica![]()
god 87 1600cubica ,jer ovo njegova orig maska napred i sa strane bmw 316 dali njega zovu kockica treba da ga kupim a neznam nistta o bmw- ima... poz![]()
![]()
Nowack N700 BMW X6 M
![]()
Još jedan dan, još jedna modifikacija BMW-a X5 M i X6 M.
Ovoga puta, u centru pažnje je tjuner Nowack Motors i 4,4 litarski twin-turbo V8 motor koji u Nowack N700 modelima razvija 715 konja i 845 Nm obrtnog momenta.
N700 modeli se odlikuju i novim izduvnim sistemom, sportskim ogibljenjem, setom točkova od 22 inča, doteranim kožnim enterijerom, multimedia sistemom, kao i najvećom brzinom koja prelazi 300 km/h.
"Autoblog"
to treba i da se registruje, ako planiras de se vozis,,,i realno me intresuje koji je dobar model bmw do 2.0 cca za velikog coveka