Tri razdvojena prsta je u Srbe i srPstvo (jednačenje suglasnika po zvučnosti, B u P; između
I i
O ne ide
J kad sinko mora da te uči gramatiku, ccc, "matori konju") doneo Vuk Drašković, najveći skot moderne istorije. Inače su sa tri razdvojena prsta zakletvu polagali italijanski fašisti i hrvatske ustaše, još za vreme Prvog svetskog rata, aludirajući na to da će razbiti Sveto trojstvo (Oca, Svetog Sina, Duha; u ovo dublje neću ulaziti, za to postoje sveštena lica, nije sramota otići u crkvu, mada, tebe verovatno jeste, pošto si verovatno odavde otišao u "blaženu ti EU" jer te sramota porekla).
Srbi su pokazivali spojena tri prsta i zaklinjali se sa tako spojena tri prsta. Slike ću priložiti, samo ako zahtevaš...
Šta još... A da... BG. Grad koji ne volim očima da vidim, jer je pun prepotentnih likova, koji misle da ako žive u glavnom gradu da su glavne baje i kad dođu u NS... E koliko je takvih dileja završilo na podu diskoteke... (:
Video sam ja dovoljno sveta da mogu da kažem to što sam rekao... A pijacu mi ne diraj- ljudi me toliko vole i cene što im pomažem između posla i studija, da retko kad platim bilo šta što treba da kupim a nemam na vikendici...
I još jedna stvar. Nisam ti sin, ni sinko, ni ništa. Šta ti znaš o meni, to je jako relativno, jer, nije zlato sve što sija...
I da, ovo je moj poslednji odgovor tebi, pošto vidim da si krajnje neinteligentan, i da se previše lako upuštaš u rasprave bez argumenata, tako da mi nećeš više biti interesantan... A što se tiče mog offtopika, molim samo moderatore da sačekaju da vidiš poruku i shvatiš da nisi inteligentniji (možda pametniji, ali je i to veliko možda, tačnije, rekao bih i da si glup) pa tek onda da dobijem ban zbog off-a... Mada, ako ga dobijem ja, dobićeš i ti... (:
Šah-mat, "matori konju" (kako si se sam nazvao prošli put)