suave
Domaćin
- Poruka
- 3.878
U zdravom telu zdrav duh, a naučio si nešto i o finansijskom poslovanju banakaJa sam išao i na proteste prevarenih deviznih štediša, a nisam pripadao toj grupaciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zdravom telu zdrav duh, a naučio si nešto i o finansijskom poslovanju banakaJa sam išao i na proteste prevarenih deviznih štediša, a nisam pripadao toj grupaciji.
Jedan od ciljeva je da se unapred unisti prava i sposobna opozicija, pa cak i pomisao da bi mogla da se pojavi takva u buuducnostizašto se sve dešava kao da je Vučić naručio.
pa zato što i jeste naručio.
nije on jedini koji sumnja na to da su protesti dirigovani.
pitanje je samo ko je dirigent
Prve su počele da kraduU zdravom telu zdrav duh, a naučio si nešto i o finansijskom poslovanju banaka
Daj neku ideju. Kako da se pomogne tim ljudima? I molim pojasnjenje: ko su ti ljudi?
Daće sigurno, al u dupeDaće neku ideju sigurno. Nema šanse da se to ogrnulo u brigu zarad nekog botovanja...
Šta vi mislite?![]()
Kultura revolucionarnog nasilja nije odgovor. Pre slepa ulica
Da krenemo od kraja. Gde su studenti veterine besplatno pregledali stoku, studenti medicine merili šećer i pritisak a pravnici pisali tužbe i žalbe. male stvari čine ljudima život lakšim a pomažu i da se ljudi bolje upoznaju. Moj mlađani komšija se svojevremeno, u decembru ljutio kad sam ga pitao koga je iz naše zgrade on ubedio da ode na demonstracije pred Vladom, a u suštini je to jedini pravi put. papir u ruke i od vrata do vrata. ne samo za koga ćete glasati nego i kako vam možemo pomoćiA, to malo prilike si video kada i gde ?
Nasilje (nasilne demonstracije) podmeće Vučić, - pali vatru, jer se "on najbolje bije" i taj paravan mu pruža veliki raspon sredstava koje može da koristi da bi ugušio pobunu. Njegovih provokatora ima i u studentskoj koloni, njegovih batinaša ima u policiji, aktivirao je i kobre u civilu i sve moguće plaćenike (lojalista je sve manje) .
Ne, nego on to sve medijski izvrće, ne preza ni od čega i sve pokušava da iskoristi, a uz svoje medije realnost prikazuje sasvim drugačije.Delom mu to i uspeva,.. eto i ti si naseo na njegovu propagandu.
Ne treba nam novi Vučić sa lažnim obećanjima o lepom životu,... svesni smo šta nas čeka.
ovo baš nisam razumeo: Ko je trebao kome da pomogne ?
ja sam za promene koje mi odgovarajuček, jel si ti za promene ili ti ovo ovako odgovara?
Mislim da drugačije razmišljaDaće neku ideju sigurno. Nema šanse da se to ogrnulo u brigu zarad nekog botovanja...
Šta vi mislite?![]()
Mislim da to znaju i studentiKultura revolucionarnog nasilja nije odgovor. Pre slepa ulica
Raspišite beogradske izbore kad već ne možete republičke. Da se na njima prebroji ko je za koga
Istina. Neko misli da je doktor a ima lek gori od bolestiKo će normalan podržat kambodžanski scenario 1975-1979.
PančevoГде ти живиш?
Jedan od ciljeva da se unapred unisti prava i sposobna opozicija, pa cak i pomisao da bi mogla da se pojavi takva u buuducnosti
Iza blokade fakulteta stoji - država
Kada će se u Srbiji pojaviti kvalitetna opozicija koja bi mogla da bude alternativa SNS-u?
Nije ti se dignulo testo i sad si ljubomoran. Strašno, strašnoFantastična bajka koja pati od nekih nedostataka. Ne postoje nikakve nasilne demonstracije, svo nasilje generišu uniformisani i neuniformisani kriminalci u službi (žv)alavoga psiha, biće da sam psiho zna kako mu jako fali dosta šarafa za učvršćivanje. Vlasti. Šira podrška javnosti se može biti podrazumeva kad znamo na šta se oslanja već pomenuti psiho, na već pomenute kriminalce i besomučne laži kako se oni samo brane od zamišljeni teroristi. Nekako ispade i da je efektan uvod o nedignutom testu tek još jedna moronska priča sendvičara koji umislio da ima ozbiljan kliker za manipulaciju, kao jako je zainteresovan za promene koje su se mogle ostvariti u demokratskom procesu. Al nam se eto ne da, zbog zlih "blokadera". Nije baš neki šaraf za učvršćivanje. Vlasti.
Na ostatak buncanja nemam prime... nije ništa ostalo.
UdbinЧији је то циљ?
Mislim da drugačije razmišljai ne mislim da je bot ili SNS,.. samo nikako da ukapira da studenti neće nasilje i da to nije njihovo sredstva
Nije ti se dignulo testo i sad si ljubomoran. Strašno, strašno
Više bih koristio blokaderima.Kolegijum informorona plače za tako kvalitetnim analitičarima.
Više bih koristio blokaderima.
blokaderi vec zive takim zivotom iz snova sa dolarima u dzepu. Oni su u situaciji identicnoj situaciji u kojoj je i Zelenski. Dok traje obojena revolucija u Srbiji, imaju finansiranje, kada prestane revolucija, nema vise no dolara. Zelenski, ako porpise mir, pakuje kuferi i ostaje bez milijardi dolara kojima ga je London do sada placao da ratuje protiv Rusije.Koliko vidim ni sva sila sad već zaboravljenog pumpanja nije uspela da podigne testo u vašoj posudi, pa me zanima da li vidite gde ste pogrešili? Da li ste koristili dobar kvasac, dodali vodu, odgovarajuće brašno? Da li neko ko nema uopšte iskustva sa kuvanjem u sopstvenoj kući može nešto da spremi za nepoznato društvo.
Sad bez zezanja. Celi ovaj cirkus predugo traje i uništava i ono malo prilike za promene koje su se mogle ostvariti u demokratskom procesu. Ne vidim da će bilo kakve nasilne demonstracije učiniti išta više od učvršćivanja vlasti Aleksandra Vučića. Kao što smo toliko puta spominjali i na samom forumu, ovim protestima kao da gospodari nevidljiva ruka Aleksandra Vučića a ne njegovih protivnika. Bez pridobijanja šire podrške javnosti, običnih ljudi kojima treba pružiti nešto više od gole priče o lepom životu kad Vučić padne sa vlasti, zašto se nije pomoglo ljudima koji žive drugčijim standardom života od blokaderskog?
blokaderi vec zive takim zivotom iz snova sa dolarima u dzepu. Oni su u situaciji identicnoj situaciji u kojoj je i Zelenski. Dok traje obojena revolucija u Srbiji, imaju finansiranje, kada prestane revolucija, nema vise no dolara. Zelenski, ako porpise mir, pakuje kuferi i ostaje bez milijardi dolara kojima ga je London do sada placao da ratuje protiv Rusije.
Naravno, ni blokaderi na celu sa Djokicem, ni Zelenski nisu spremni da se odreknu dosadasnjih finansiranja, ZATO SE I DALJE PONASAJU KAO DA NE VIDE DA SU POBEDJENI.
Dok traje obojena revolucija u Srbiji
Nema više alternative samo robija i lustracijaJedan od ciljeva je da se unapred unisti prava i sposobna opozicija, pa cak i pomisao da bi mogla da se pojavi takva u buuducnosti
Iza blokade fakulteta stoji - država
Kada će se u Srbiji pojaviti kvalitetna opozicija koja bi mogla da bude alternativa SNS-u?
pa sto ne kazes...............da vidim kod ovog mog , da te uvali negde. Radis za gubitnika.........ko hrvati u svojoj istoriji, uvek na strani gubitnika, evo i sada su.Милуне, наручио сам "Мекларен", треба да га платим.
Не могу сад да престанем.
Какви сте то ликови, љубоморни...