Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

zasto , sta se desava tada ? bice neki upad u skupstinu ? paljenje i lom ?
Ja se iskreno nadam da će studenti pozvati na nerazilaženje do odlaska ava sa vlasti budući da ta vlast nije ispunila zahteve.
Nakon dana blokade Beograda, narod zauzima sve opštine po Srbiji - u nekoliko navrata videli smo da to nema ko da spreči.
Onda da jedna po jedna policijska jedinica prelazi na stranu studenata.
Onda da se av javi iz Emirata i da osudi nasilno preuzimanje vlasti.
Onda da nova vlada zatraži od Emirata njegovo izručenje Srbiji. Onda za koji mesec da se on i zagoreli Zvezdan Jovanović druže u Zabeli. Zar to ne bi bio romantičan epilog celog procesa? :D

Tako znaci,niste slozni vise struja ima
Ok hvala na objasnjenju
Znaci ako ga sklonite posle ima da se poubijate medjusobno
A to ce da traje i traje.....
Ma vadi se jer ne zna sta da odgovori.

Cilj je da se profesori jos vise obogate i toliko. Ponizavaju se, traze pare preko studenata i nije ih gad da uzmu Vuciceve pare, ali ih je gad sto je on na vlasti.

Ja se ne bih nikad ponizavala da teram studente da 4. zahtev uopste bude novac, a ako i bude, iskljucivo za njih same.

Ja se iskreno nadam da će studenti pozvati na nerazilaženje do odlaska ava sa vlasti budući da ta vlast nije ispunila zahteve.
Nakon dana blokade Beograda, narod zauzima sve opštine po Srbiji - u nekoliko navrata videli smo da to nema ko da spreči.
Onda da nova vlada zatraži od Emirata njegovo izručenje Srbiji. Onda za koji mesec da se on i zagoreli Zvezdan Jovanović druže u Zabeli. Zar to ne bi bio romantičan epilog celog procesa? :D
meni tvoj scenarijo izgleda bas soft , erotika ;)

Zaboravio si Hag da spomenes Branicevac

Ma vadi se jer ne zna sta da odgovori.

Cilj je da se profesori jos vise obogate i toliko. Ponizavaju se, traze pare preko studenata i nije ih gad da uzmu Vuciceve pare, ali ih je gad sto je on na vlasti.

Ja se ne bih nikad ponizavala da teram studente da 4. zahtev uopste bude novac, a ako i bude, iskljucivo za njih same.
koje Vučićeve pare? jel on to poseduje ovu državu ili i sam živi od poreza koji svi građani Srbije plaćaju? on je samo službenik koji je odabran da vrši posao predsednika..država je skup svih ljudi koji žive na nekoj teritoriji i imaju zajedničku kasu, vojsku da štiti od sličnih tvorevina tog tipa i policijom da štiti od kriminala......ne postoje Vučićeve pare osim ako je nešto krao pa sad hoće da vrati ukradeno...

Pa cemu ono gotov je ,samo da se skloni
Ili tvoje Ko spominje smenu vlasti
Kome ja sad da verujem
Ako je cilj da zbunjujete ljude uspeva vam

Šta znači to kome sad da veruješ?

Je li kad odeš kod komšije na slavu jedan ti kaže jaoooo ja ne volim riblju čorbu, drugi ti kaze joj najomiljenije mi to jelo na svetu.

Je li ti ustaneš i kažes, aman bre ljudi, kome sad da verujem el ocete riblju čorbu ili ne?

?

Back