Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Da su zaista ozbiljni, znali su da se u Skupstini nesto desava, zasto su i dalje stajali, zasto se nisu (na delu i na mestu), sklonili odatle?

To bi bila najbolja odstupnica i "ogradjivanje" od takve politike, ma cije, opozicione ili politike vlasti.
Ali dokle više da se studenti ograđuju? Od koga god da se ograde SNS trubi isto izdaja, obojene revolucije, mrzitelji Srbije.

Ali dokle više da se studenti ograđuju? Od koga god da se ograde SNS trubi isto izdaja, obojene revolucije, mrzitelji Srbije.
Pa i jesu, jer da nisu ucili bi, a protestovali popodne, kao sto je ranije i bilo.

Neka se samo sklone, ionako usloznjavaju slozenu i nikakvu politicku scenu a da nikakav rezultat ne postigose.

Mislim da su izmanipulisani, najpre od profesora a zatim bolje da ne kazem na koga sumnjam jer je za sada samo sumnja..

Pa i sklonili su se
Pa nisu, stajali su ispred Skupstine i dalje, ima i tema o tome.
Nema sad nazad. Studenti ako popuste biće odmazde takve da se mogu odmah odseliti iz Srbije.
Bespotreban strah. Ne mogu sve ove ljude u zatvore, nisu samo studenti bili na ulicama.

Izvuci ce pouku, ali ako bude bilo represije, uvek se moze opet na ulicu.

Pa i jesu, jer da nisu ucili bi, a protestovali popodne, kao sto je ranije i bilo.

Neka se samo sklone, ionako usloznjavaju slozenu i nikakvu politicku scenu a da nikakav rezultat ne postigose.

Mislim da su izmanipulisani, najpre od profesora a zatim bolje da ne kazem na koga sumnjam jer je za sada samo sumnja..
Ne mogu oni tebi da ugode nikako, sve što urade tebi ne valja, jedino što bi tebi odgovaralo je da jednostavno nestanu.

Ne mogu oni tebi da ugode nikako, sve što urade tebi ne valja, jedino što bi tebi odgovaralo je da jednostavno nestanu.
Zasto bi to meni odgovaralo? I sama sam bila student i na ulicama. Ali nisam drugom blokirala nastavu, niti sam blokirala ulice, vec izlazila na jasno zakazane proteste popodne.

I postigla sam cilj vise nego sto ovi postigose sa svim tim, i za krace vreme.

Itekako mogu. Ako ovo sad propadne staljinizam će biti mila majka.
Ako sa ljubavlju pristupas necem - nece. Mora da se sedne i nadje minimalni zajednicki jezik, da se razgovara sta ne valja, da se iznesu ostre primedbe direktno Vucicu koji je na to spreman, ovako se nista ne postize.

Ako ne zele Vucicu, neka razgovaraju sa bilo kim iz vlasti, i tako se izmedju ostalog, i prevazilazi taj strah. A kosrino je i za narod, drzavu uopste, trenutnu situaciju...

Ali oni ne znaju izgleda nista konkretno da kazu osim njihovih generalizacija i prokalamacija.

Back