- Poruka
- 91.934
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i više, svi koji ne glasaju kako ti hoćeš.Veliki deo Srba voli izdajnike.
Oko 30% Srba su lopovi.
I centri za socijalni rad stupaju u štrajk
Zaposleni u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu stupili su danas u štrajk zbog teškog materijalog položaja i uslova rada, kao i neadekvatnog odnosa poslodavca prema njima, saznaje Nova.rs.
Čeka se toplije vreme.Bas nesto citam, studenti kazu svakog ponedeljak blokada. Dakle oni znaju da ce trebati jos nekoliko ko zna koliko ponedeljaka.
To me podseca na onaj miting na Autokomandi gde je govorio cuveni spavac Jovo Bakic i rekao: zato svi u NS 1. marta.
Znaci nema uopste volje da se krene na Vucica direkt i odmah kad se masa skupi nego se stalno oteze i premesta.
Čeka se toplije vreme.![]()
Nakon Nisa ne treba gubiti vreme vise na setnje jer to vec postaje besmisleno nego svi za Bg.Bas nesto citam, studenti kazu svakog ponedeljak blokada. Dakle oni znaju da ce trebati jos nekoliko ko zna koliko ponedeljaka.
To me podseca na onaj miting na Autokomandi gde je govorio cuveni spavac Jovo Bakic i rekao: zato svi u NS 1. marta.
Znaci nema uopste volje da se krene na Vucica direkt i odmah kad se masa skupi nego se stalno oteze i premesta.
Uz duzno postovanje nije nam jasno sta si pitao i koja je svrha tog sto si pitao.Moram nešto da pitam, nije mi u potpunosti jasan prvi zahtev studenata.. I molim vas da me ne proglašavate za bota.
Slažem se da nadležna Ministarstva dostave celokupnu dokumentaciju o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu i da se utvrdi ko je sve odgovoran za stravičnu tragediju koja se dogodila 01.11.2024.
Zbunjuje me samo jedno.. Da li će studenti sačekati početak suđenja za sve odgovorne ili čekaju da istraga padne i da mora da se ponovi jer nisu svi odgovorni bili obuhvaćeni u istrazi?
Pitam jer mislim da jedna firma neće biti obuhvaćena ni novom istragom, ako je bude.
Nakon Nisa ne treba gubiti vreme vise na setnje jer to vec postaje besmisleno nego svi za Bg.
Nakon Nisa ne treba gubiti vreme vise na setnje jer to vec postaje besmisleno nego svi za Bg.
Ovo nisu litije ipak.
Hodočašća ne gube smisao.
Mitropolit kruševački David uporedio studente sa ustašama