Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar niste uveli i 17 minut ćutanja za psa koga je ubio vaš predsednik stranke i pozvao policiju da mu konstatuje štetu na autu....nismo videli da li je odneo kera u svoju mesaru za pljeskavice....Psi kao „štetočine“ – kako SNS pokušava da legalizuje ubijanje pasa?
Mahaće svojim krimosima? Ili ispraćate Miloša Jovanovića? Ko mu nosi koferče s parama?Miloš Jovanović najavljuje blokade aerodroma, Brnabić Novi DSS nazvala terorističkom organizacijom
![]()
Mahaće svojim krimosima? Ili ispraćate Miloša Jovanovića? Ko mu nosi koferče s parama?
Sta ima u tom Kragujevcu?
hmmmm, to uz saradnju sa ambasadom USA da se blokiraju svi letovi , za 40 000e , mozes da iznajmis 12 clani privatni avion....sto bi sns rekao sica , dala mi tetka za slatkise na aerodromu...Miloš Jovanović najavljuje blokade aerodroma, Brnabić Novi DSS nazvala terorističkom organizacijom
![]()
Pa nisam u toku , bio sam u Kragujevcu vise puta, ali ne znam simboliku sada....ne gledam ja TV....Šališ se?
Pa nisam u toku , bio sam u Kragujevcu vise puta, ali ne znam simboliku sada....ne gledam ja TV....
Uuuu, ta simbolika...Oplenac...Kragujevac je bio prestonica Srbije pre njenog premeštanja u BG. Tamo je bio donet prvi srpski ustav (Sretenjski).