Blizanci

Tesko je 'pohvatati' svestranost blizanaca :kafaz:
Mislim da svestranost zavisi i od detinjstva, razvoja ličnosti, urođene tolerancije ili odbojnosti prema novim tendencijama...Ima neverovatnih primera da su znaci koji su dosta svestrani i kreativni po horoskopu u stvarnosti blago rečeno dosadni i da imaju ''one track'' mind...I obrnuto!

Mislim da svestranost zavisi i od detinjstva, razvoja ličnosti, urođene tolerancije ili odbojnosti prema novim tendencijama...Ima neverovatnih primera da su znaci koji su dosta svestrani i kreativni po horoskopu u stvarnosti blago rečeno dosadni i da imaju ''one track'' mind...I obrnuto!
Moje iskustvo govori da su Blizanci sa Vodolijama najsvestraniji znakovi
Kao Strelac znam dosta Blizanaca - neverovatno šta sve znaju da rade i to DOBRO
često imaju dara i za neku umetnost
valjda što ih je dvoje:D
moja najbolja drugarica je Blizanac Devica
osim što je doktorirala književnost i radi u naučnom institutu, prevodi, piše, bavi se jogom, gaji lekovito bilje i pravi tinkuture i čajeve, godinama je radila i ko DJ, sada trenutno pohađa školu tkanja, govori 4 jezika, pravi kolaže, ma ima još nešto zaboravila sam
Generalno je radoznali Merkur svestran

Moje iskustvo govori da su Blizanci sa Vodolijama najsvestraniji znakovi

b2e7e9f3d1b0fd068087a490ebc506f7.gif

Pogledajte prilog 429741

Naravno da nije pravilo. Bitno je i sam duh pozitivno usmeravati, osloboditi se ogranicenja.

- - - - - - - - - -

Vidi ovog padobranca iznad :lol:

Poslednja izmena:
A Vodenjak nije vodeni već vazdušni znak, i nije tih već ruši sve pred sobom. Najskandalozniji znak.

Apropo ovoga gore... Kako su to Blizanci komplikovaniji od Vodolije, nije mi jasno?!

ne poznajem toliko zene Blizance ali uglavnom su detinjaste i vole provod ,pa cak mislim najvise od svih znakova
vole crtane filmove i kad odrastu,znaju dosta da budu detinjaste ali i nezne,vole da pricaju,govor (merkur),vole psihologiju,
i nemaju bas osecaj za vreme,kasne cesto,znaju da budu neodgovorne

- - - - - - - - - -

i poznate su flegme

ne poznajem toliko zene Blizance ali uglavnom su detinjaste i vole provod ,pa cak mislim najvise od svih znakova
vole crtane filmove i kad odrastu,znaju dosta da budu detinjaste ali i nezne,vole da pricaju,govor (merkur),vole psihologiju,
i nemaju bas osecaj za vreme,kasne cesto,znaju da budu neodgovorne

- - - - - - - - - -

i poznate su flegme

:aaa:

Blizanac večiti dečak , prepun energije, stalno traži pažnju i dok spava..:lol: ..i zato..ne verujem u ovu tvoju tvrdnju.

a nije bas da vole spavaju cak naprotiv, zato ko bi ih prati mora bude energy monster :lol:

- - - - - - - - - -

Vracamo se na ono iznad..
Osim privuci, blizancima treba znati i zadrzati paznju. Inace, sve postaje dosadno i monotono, a mi ne volimo takvo osecanje :lol:

crni mogu privuku paznju, da li mogu i zadrze :mrgreen:

Back