Blizanci

Jesu, ali će tvrditi da za to postoji dobar razlog nakon što se prave nenormalno lude kao da se ništa nije dogodilo. Flegma do kraja.

Prevariće te, a nećeš ni znati da te vara. Najviše vole da prevare kada osete emotivnu udaljenost.

Niži tipovi Škorpija su osvetoljubivi. Dakle, nezrele, nerazvijene i zaslepljene osobe to rade. Inače, ja većinom poznajem divnih Škorpija sa razvijenom tolerancijom.

A dušu mi je iskidao jedan Strelac sa vladarom asc-a (Venera) u Škorpiji. Nema milosti kada se sveti.

Коби, у коју категорију Шкорпија себе сврставаш? :per:
Ja lelujam malo tamo, malo vamo. U suštini, menjam se na bolje. Kao dete sam se svetila i to tako da me nije bilo briga hoću li nadrljati i hoću li ostati živa nakon toga. Sada kuliram dok mi povremeno ne dođe žuta minuta tj. dok mi Mars ne pređe preko Sunca u tranzitu. :mrgreen:

A ti?

Као дете сам се светио. Ал умерено, тактично, дипломатски, избалансирано, типично вагински. Сервирам отров, ал у форми колача, ушећерене освете.
Нпр. старији брат ме удари. Ја не реагујем на прву лопту, ћутим и смерам на који начин да му се реванширам. Видим, кауч као идеално средство освете.
Почнем да се мотам око кауча и све јастуке који су били на њему, поставим на под. Удаљим се и чекам да се брат појави близу кауча, или да се попне на њега.
Онда се он попење, ја подло се појавим иза његових леђа и гурнем га. Он падне са кауча, али дочека се на гомили јастука, који су постављени ту, како би ублажили његов пад, како се не би (гадније) повредио.
Сада сам чак и такав начин сервирања освете превазишао. Сада из мене проговара Сунце из прве куће. Испод части (Сунце) ми је да се светим, као што исто тако Венера из моје прве куће не воли освете, она је увек за мирне солуције, за љубав, не мржњу.

Znak Blizanaca se, slično Strelčevima, vezuje za Džokera.

http://z0r.de/5582

5c00ff6f9171d0f8767b4df46bd6518f.jpg

bb59b1f8b43771954b94786ef0571cdd.jpg

@Tanatos I meni je ispod časti, razmišljam o posledicama sve više. Ali trebalo mi je da porastem. :mrgreen:
Ranije je moj najstariji brat Rak/Devica bio meta moje osvete u većini slučajeva. Nekada je to bio rečnik posred face, nekada uništavanje odeće puderom, par puta je gitara nastradala i tako... Oboje imamo Mesec u Ovnu u 8. pa su naše tuče bile veoma strastvene. Majka je morala više puta da zaustavi auto negde na putu jer smo nas dvoje kopali oči jedno drugom na zadnjem sedištu. :mrgreen:

Pa kako da ne generalizujemo na ovom nestručnom delu. :mrgreen:

Treće polje i Blizanci 'oće paralelne veze, 'oće da flertuju sa svakim. Vole igrice, brak ih smara. Škorpija vara kada nije zadovoljna seksom. Vazdušni znaci su najveći švrljači, rekla bih. Vodolija spava sa prijateljima, isproba sve i svakoga i nikada ne nađe onog "pravog". *Ovde se uglavnom radi o Veneri.* Muške Vage (Mars u Vagi) su švaleraši prve klase, to se okreće za svakom suknjom.

Jesu, ali će tvrditi da za to postoji dobar razlog nakon što se prave nenormalno lude kao da se ništa nije dogodilo. Flegma do kraja.

Prevariće te, a nećeš ni znati da te vara. Najviše vole da prevare kada osete emotivnu udaljenost.
То могу извести код представника ватрених, ваздушних и земљаних знакова, никако код водених.
Другим речима - Риба никада неће моћи то да изведе код Рака или Шкорпије, с обзиром да су водени знакови и да код њих влада та интуитивна повезаност и малтене телепатија. Није проблем Раку или Шкорпији у вези са Рибом да осети и препозна неверство (с обзиром да су представници водених знакова одлични детектори нечијих мисли и емоција), проблем је у нечем другом. Проблем је што ће онда Рак или Шкорпија у освети, наравно, направити превару, и тиме отпочети зачарани круг, причу без краја, из које неће ниједна страна изаћи као победник, само ће се та веза испуњавати обманама, манипулацијама, прељубама, итд...

Hhhh, tako je. Primera unaokolo koliko ti duša ište.

Mada ima i kombinacija Strelac - Škorpija koje su u tom fazonu, s tim što to Škorpija radi rekreativno.

Sećam se jednog starijeg para, Jarac žena i Ribe muškarac. On u svojih 60 i kusur godina, a ona tu negde oko 53-55. On pun parica pa se za njega zalepila neka nesrećna udovica i to je trajalo...pa tako...2-3 meseca sigurno. Jedan dan sazna Jarčica da ju je ovaj prevario, nije ništa posebno rekla već saznala gde se nalaze u tom trenutku (valjda joj neko dojavio, pratila ga, šta li). Čovek sa tom ženom u kolima, parkiran, razgovara ili šta već, a otud nailazi njegova žena :hahaha: otvara vrata kola i udovicu za kosu pa zvenge zvenge dva-tri puta. Ribe muškarac samo ćuti i gleda, ne sme ni da pisne. :hahaha:

Čak i u tom slučaju pravi se lud.

I onda pred komšijama ''smeši se, smeši''. :hahaha: 'Da ne sazna selo'', iako su svi saznali u roku od odmah. :think:

Hhhh, tako je. Primera unaokolo koliko ti duša ište.

Mada ima i kombinacija Strelac - Škorpija koje su u tom fazonu, s tim što to Škorpija radi rekreativno.

Sećam se jednog starijeg para, Jarac žena i Ribe muškarac. On u svojih 60 i kusur godina, a ona tu negde oko 53-55. On pun parica pa se za njega zalepila neka nesrećna udovica i to je trajalo...pa tako...2-3 meseca sigurno. Jedan dan sazna Jarčica da ju je ovaj prevario, nije ništa posebno rekla već saznala gde se nalaze u tom trenutku (valjda joj neko dojavio, pratila ga, šta li). Čovek sa tom ženom u kolima, parkiran, razgovara ili šta već, a otud nailazi njegova žena :hahaha: otvara vrata kola i udovicu za kosu pa zvenge zvenge dva-tri puta. Ribe muškarac samo ćuti i gleda, ne sme ni da pisne. :hahaha:

Čak i u tom slučaju pravi se lud.

I onda pred komšijama ''smeši se, smeši''. :hahaha: 'Da ne sazna selo'', iako su svi saznali u roku od odmah. :think:
Направио је генијалан потез. Није желео да се конфронтира разјареној Јарчици, зато што би и он добио по лабрњи. :mrgreen:

Овако је мудро ћутао и чекао тренутак да дођу кући. Кад је дошао кући, почео је као свака Риба да тражи оправдање за своје поступке.
''Душо, мораш разумети, она је удовица, није имао ко да јој се нађе, ја сам је тешио, временом је она желела нешто више'' - типичне ''емпатичне'' изјаве и вид ''емпатичног'' размишљања својственог Рибама.

Јарчица је наравно улагала протест, мекетала, али је прешла преко његове догодовштине и ванбрачне авантуре из (минимум) три разлога: 1) материјално је ситуиран, 2) где ће да му уручи педалу, шта ће народ рећи (Јарац као опозитан знак Раку који означава народ, пати од тога да се пред народом покаже као вредан, стабилан, јак, богат) 3) Риба је годинама хранила њен его и хранила је его у моменту када су се расправљали, што је од изузетног значаја. Ниједан знак у зодијаку не воли похвале, величање личности до мера екстрема и патологије, као Јарац. Чак и Лав, који важи за знак који има веома јак его и који воли хвале (који воли да је у центру пажње, који воли да буде цењен, прихваћен, вољен), зна лимите, зна границе до којих нечије речи и нечији да не кажем... улизивачки и его-титрачки поступци могу да иду. Јарац воли да га константно хране речима о његовој величини, воли да се осећа као да је на врху (10 поље, је поље јелте врха каријере, живота) и докле год неко га одржава у том стању, може да има његов благослов, оног тренутка када се ''инфузија'' заустави, Јарац се дистанцира од те особе, што говори о феномену својственом Јарцу, да најбрже се ''охлади'' и најлакше може да неког одстрани из свог живота, макар та особа била његов родитељ, или рођени брат, или супруг/супруга или чак дете, ако не чини поступке у његову корист, да особа више не постоји.

^^ Kakva rekonstrukcija događaja. :kafa:

Poznajem devojku koja je Lav/Jarac i ona kog god da je dečka imala, tretirala ga je kao kuče. Vodala ga svuda da ga svi vide, u školu, na faks i sl... A svi se okreću, žale ga, pitaju se ko je taj jadnik i šta ga pali kod nje i tako...

Pa kako da ne generalizujemo na ovom nestručnom delu. :mrgreen:

Treće polje i Blizanci 'oće paralelne veze, 'oće da flertuju sa svakim. Vole igrice, brak ih smara. Škorpija vara kada nije zadovoljna seksom. Vazdušni znaci su najveći švrljači, rekla bih. Vodolija spava sa prijateljima, isproba sve i svakoga i nikada ne nađe onog "pravog". *Ovde se uglavnom radi o Veneri.* Muške Vage (Mars u Vagi) su švaleraši prve klase, to se okreće za svakom suknjom.

Ma jok, samo volimo sarmirati...:p to nam je , pa recimo, mana...:D

Направио је генијалан потез. Није желео да се конфронтира разјареној Јарчици, зато што би и он добио по лабрњи. :mrgreen:

Овако је мудро ћутао и чекао тренутак да дођу кући. Кад је дошао кући, почео је као свака Риба да тражи оправдање за своје поступке.
''Душо, мораш разумети, она је удовица, није имао ко да јој се нађе, ја сам је тешио, временом је она желела нешто више'' - типичне ''емпатичне'' изјаве и вид ''емпатичног'' размишљања својственог Рибама.

Јарчица је наравно улагала протест, мекетала, али је прешла преко његове догодовштине и ванбрачне авантуре из (минимум) три разлога: 1) материјално је ситуиран, 2) где ће да му уручи педалу, шта ће народ рећи (Јарац као опозитан знак Раку који означава народ, пати од тога да се пред народом покаже као вредан, стабилан, јак, богат) 3) Риба је годинама хранила њен его и хранила је его у моменту када су се расправљали, што је од изузетног значаја. Ниједан знак у зодијаку не воли похвале, величање личности до мера екстрема и патологије, као Јарац. Чак и Лав, који важи за знак који има веома јак его и који воли хвале (који воли да је у центру пажње, који воли да буде цењен, прихваћен, вољен), зна лимите, зна границе до којих нечије речи и нечији да не кажем... улизивачки и его-титрачки поступци могу да иду. Јарац воли да га константно хране речима о његовој величини, воли да се осећа као да је на врху (10 поље, је поље јелте врха каријере, живота) и докле год неко га одржава у том стању, може да има његов благослов, оног тренутка када се ''инфузија'' заустави, Јарац се дистанцира од те особе, што говори о феномену својственом Јарцу, да најбрже се ''охлади'' и најлакше може да неког одстрани из свог живота, макар та особа била његов родитељ, или рођени брат, или супруг/супруга или чак дете, ако не чини поступке у његову корист, да особа више не постоји.

Tako je. :ok: Dobra vizualizacija.

Sad, da li je potez genijalan ili ne, izmigoljio se. Svako tu gleda svoju korist. S tim što nije bilo onog ''draga, to i to''. I dalje je sve prošlo na ćutanju i poturanju pod tepih.

Back