gost 377236
Iskusan
- Poruka
- 5.108
Zavisi koliko im nesto/neko zadrzi paznjuTo je ono sve pocnu a ne zavrse nista? xD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koliko im nesto/neko zadrzi paznjuTo je ono sve pocnu a ne zavrse nista? xD

Mislim da svestranost zavisi i od detinjstva, razvoja ličnosti, urođene tolerancije ili odbojnosti prema novim tendencijama...Ima neverovatnih primera da su znaci koji su dosta svestrani i kreativni po horoskopu u stvarnosti blago rečeno dosadni i da imaju ''one track'' mind...I obrnuto!Tesko je 'pohvatati' svestranost blizanaca![]()
Moje iskustvo govori da su Blizanci sa Vodolijama najsvestraniji znakoviMislim da svestranost zavisi i od detinjstva, razvoja ličnosti, urođene tolerancije ili odbojnosti prema novim tendencijama...Ima neverovatnih primera da su znaci koji su dosta svestrani i kreativni po horoskopu u stvarnosti blago rečeno dosadni i da imaju ''one track'' mind...I obrnuto!
Naravno da nije pravilo. Bitno je i sam duh pozitivno usmeravati, osloboditi se ogranicenja.Mislim da svestranost zavisi i od detinjstva, razvoja ličnosti, urođene tolerancije ili odbojnosti prema novim tendencijama...Ima neverovatnih primera da su znaci koji su dosta svestrani i kreativni po horoskopu u stvarnosti blago rečeno dosadni i da imaju ''one track'' mind...I obrnuto!

Zavisi koliko im nesto/neko zadrzi paznju![]()

Zavisi koliko im nesto/neko zadrzi paznju![]()
pa tako sto smo bistri nonstop u pripravnosti niko ne moze s tim da izadje na kraj,ne mogu da nam doakaju i eto komplikacija![]()

..i zato..ne verujem u ovu tvoju tvrdnju.ne poznajem toliko zene Blizance ali uglavnom su detinjaste i vole provod ,pa cak mislim najvise od svih znakova
vole crtane filmove i kad odrastu,znaju dosta da budu detinjaste ali i nezne,vole da pricaju,govor (merkur),vole psihologiju,
i nemaju bas osecaj za vreme,kasne cesto,znaju da budu neodgovorne
- - - - - - - - - -
i poznate su flegme

Vracamo se na ono iznad..Blizanac večiti dečak , prepun energije, stalno traži pažnju i dok spava....i zato..ne verujem u ovu tvoju tvrdnju.

Blizanac večiti dečak , prepun energije, stalno traži pažnju i dok spava....i zato..ne verujem u ovu tvoju tvrdnju.

Vracamo se na ono iznad..
Osim privuci, blizancima treba znati i zadrzati paznju. Inace, sve postaje dosadno i monotono, a mi ne volimo takvo osecanje![]()