Blizanci

[QUOTE="Gogilli";31764995]I šta taj prividan hod izaziva?
Svako brine za sebe, izgleda sebično ali tako je :)
Kad samo pomislim za koga sam sve brinula i sekirala se ..... red je da malo mislim i na sebe jer drugi sigurno neće :)[/QUOTE]

to bolje da pitaš druge
nikad nisam umela dobro da tumačim retrogradnost, mada je meni Merkur natalno retrogradan
ali nema mnogo veze sa brigom o sebi
ajmo na kafu:heart:

Ima i tema o retrogradnim planetama ali 'ajde ukratko: retrogradne planete govore obično o nekim problemima ili simboličnom vraćanju unazad, a kakvom tačno zavisi od prirode planete koja je retrogradna. Pošto Merkur vlada svim oblicima komunikacije, usmeno, pismeno, dokumentima, putovanjima, trgovinom itd. te oblasti su na neki način ugrožene ili problematične u periodu retro hoda. Npr. problem na putevima, putovanjima, u razgovoru, prepisci, gubljenje dokumenata, štamparske i druge greške itd., navodim samo primere :)

Ovo je najuopštenije, ne važi uvek, sve zavisi šta se gleda - karta pojedinca, događaja ili šta, i kako je sve to tačno uklopljeno, a Merkur vlada Blizancima (i Devicom) pa ste zato povezali retro Merkur najviše s Blizancima mada kao što agatha reče on "utiče" na sve :)

Ima i tema o retrogradnim planetama ali 'ajde ukratko: retrogradne planete govore obično o nekim problemima ili simboličnom vraćanju unazad, a kakvom tačno zavisi od prirode planete koja je retrogradna.

Bas tako. Vratio sam se pre neki dan u dragstor da se resi veca kilaza banana na nalepnici od one sa vage. Diabola, dobice otkaz zbog 130 dinara.

Evo jednog, rekla bih, pravog Blizanca. :mrgreen:

5ff87c86e45979e57a8ca858bb20935c.jpg

Portparol Hitne pomoći, Nada Macura. U jednom naslovu su je predstavili kao ženu sa pet telefona. Čime god Blizanac da se bavi, mora nekako da procuri do novina ili radija. :mrgreen:
Čini mi se da ima nešto jarčevsko, saturnovsko u sebi, ali nemam načina da to i proverim.

I to "slojevit" mi saturnovski zvuči, a tako i njena životna priča. :mrgreen:

Kaže da je u podznaku Bik. Dakle Venera je vodi. 95te je na kratko radila za televiziju (Venera preko Neptuna i Urana u Jarcu). Veruje u horoskop (Uran Blizanci). Ostala bez majke rano (ne znam tačno kad). Jedan brak iza sebe, a novine prenose da priželjkuje Rusa (?). Bivši muž bio lep, ali nije voleo da čita (Drugarska ljubav, njeno treće polje). Koristi dva privatna i tri službena telefona (Merkur Uran ili Merkur Venera). Kod muškarca prvo gleda u cipele i voli definisan hod (Venera u Ribama, preko njenog Podznaka).

Toliko imam na brzinu podataka. Bila bi fora da imaš njen natal :mrgreen:

To izgleda nije do znaka nego pola...:mrgreen: Otkad je počeo ovaj ''super žene'', moderni talas ''osnaživanja'', one su se prosto pogubile...

Ova je kao i nesto kao pobozna ali dzaba i to,kalup je kalup.

- - - - - - - - - -

Saucesce,muski nisu takvi

Nema saucesce stavio je bata na ladjenje,pa nek ohladi svoju lepu suplju glavu :D ako ima srece vise nego pameti nastavicemo.

- - - - - - - - - -

To je najgora stvar za muškarca. Kada ne zna šta hoće, a šta god da učiniš ili uradiš uvek se više oduševi onim stvarima koje neko drugi učini ili uradi. :mrgreen:

Tesko da se ova necim moze oduseviti :lol:

- - - - - - - - - -

Tesko je 'pohvatati' svestranost blizanaca :kafaz:

To je ono sve pocnu a ne zavrse nista? xD

Back