Znaci, ne smori te ako nekoliko sastanaka budu vrlo slicni. E pa vidis, ja npr. znam nekoliko zenskih blizanaca, i nakon upoznavanja je svaka od njih zelela da bude sa mnom. Prva mi se bas svidjala i fizicki, kao i ja njoj, ali je daljina ucinila svoje. Druga mi se nije svidela fizicki, ali me je jurila. A treca je takodje inicirala kontakt, prosto je neverovatno kakva je hemija izmedju ta dva znaka, cak i da ne znaju za to, prepoznaju se...nekako nadju jedno drugog. I ta treca je u vezi godinama, tako da se samo druzimo, i stalno je blizu mene.
Tako da se do skoro nisam zabavljao sa osobom tog znaka, sve dok nisam naisao na tu cetvrtu. Ona je i najmladja od svih njih. Sve je isto pocelo, i jurila me je, ali je cesto imala te faze vruce-hladno. Danas, sutra i prekosutra ce da me obasipa paznjom, i da me juri, a naredna dva dana nista, tj. bice hladna, i tako u krug. E sad, te hladnije faze su se oduzile BEZ razloga...niti sam je gusio, imala je mnogo prostora, niti sam joj dosadio, jer nisam nijednoj od ovih koje znam...tako da ne kapiram.
I nisam jedini. Jedan decko je takodje strelac, i sve mu je isto krenulo kao i meni, i takodje joj se smenjuju te faze, pa joj sve duze treba da mu odgovori, i tada je hladnija i sl. Mi vatreni znakovi, a narocito strelcevi ne kapiramo to, i gledamo na to kao na igranje igrica, iako je to mozda vasa priroda, ali mi to ne kapiramo. Tako da je to ignorisanje apsolutno besmisleno i nezasluzeno. Narocito sto navodno cenite kad je neko dobar, i vracate duplo. Ovamo kao preferira starije momke, jer su zreliji, a ona se ponasa nezrelo.
Devojke/zene blizanci jure nekoga kada su zainteresovane, i dokle god je tako. Kada to prestane, znaci da nesto nije u redu. Ne preferirate da vas neko juri, mada vam prija paznja sa vise strana. A dobro je poznato i da neke devojke rodjene u tom znaku imaju paralelne veze. I svaka se druzi sa bivsim jer moze lako da se iskljuci i prebaci iz veze u prijateljstvo.
Nekim devojkama rodjenim u tom znaku smeta kada nemaju pare, i tada izbegavaju izlaske, okupljanja i sl. Tako sam cuo. Ova je sama navaljivala da idemo unapred na 100 razlicitih mesta, i to obavezno, a kad god bi se priblizio taj datum, ona se ne bi javljala, i onda bi opet navaljivala za nesto unapred i sl. Nezrelo. Ako nema pare, zasto navaljuje, a ne zeli da joj drugi placa. I onda kao satro isteglila misic, pa ne moze da se vidi sa mnom, a i nema para, pa joj je glupo, javice ako joj do subote bude bolje, i naravno, nije se javila, a proslo je dve nedelje od tada. Ja se javio da pitam kako je, i sl. ona nista. Imao sam osecaj da ce me iskulirati. I kada nije imala kredita, koristila je burazerov fon, tako da, cudna je.