Blizanci

Vazdušni su neuhvatljivi i kad-tad će tražiti mali time-out jer im je to način da regenerišu mentalne baterije. S druge strane vole da budu hard-to-get jer im koncept jurnjave prija. Istina je da Blizanac voli prstić u svakoj torti, ali baš iz tog razloga ume da drži ljude na stand-by i lagano degustira ako već to može.

Blizancu je najbitnije da je neko zanimljiv u kontinuitetu jer se voma, veoma brzo zasite i sve im dosadi te onda drastično spuste standard po pitanju toga šta ih očarava te onda kroz niz razmišljanjai kvazifilozofija dođu do rešenja da je zabava ipak najbolja u ma kom obliku. Devojčice Blizanac su prevrtljive, ako to nisu onda su veliki pobornici svoje slobode koju vole da svima natrljaju na nos. Od presudnog je značaja gde im je Ascedent, možda više no bilo kom drugom znaku, jer ga koriste kao svoju masku.

Baš zbog te svoje neuhvatljivosti Blizanci su veoma zanimljivi vatrenim znakovima. Vole te ako im daš punu slobodu izbora, ali takođe očekuju i da na inteligentan način vučeš konce tako da se ne oseti da ih držiš u šaci već da je to neka vrsta igre, da je zanimljivo. :mrgreen: Čim si neki smarač odmah te lansiraju pa paaaa :super: neće takve ni štapom preko interneta...

Zbog te poletnosti postaju veoma laki za komunikaciju i flert te se onda prepuštaju tome ne da bi osetili neku ljubav već da im bude interesantno. Samo ponekad se zagube u tome pa zaborave na neke bitnije stvari. Ako nešto nije novo, to onda nije to za Blizanca. Novitet, novosti, novine, radnja, dešavanje, akcija, izlozi, šareno, letenje i blago filozofiranje o životu i umetnosti su one stvari koje čine Blizanca srećnim.

Poslednja izmena:
I ja kao Devica mogu da se distanciram ali kad mi neko baš do*uči, kad baš ne mogu da trpim i tolerišem njegovo ili činjenje ili nečinjenje...:neutral:

- - - - - - - - - -

Il' kad me neko pravi budalom...:whistling:

definitivno promena raspolozenja,jos sam ja Riba u podznaku,pa je kod mene to bas primetno,ja placem,mogu da cmizdrim po citav dan,pogotovo kad je promena vremena...i definitivno dok je meni interesantno dajem da mi se popne na glavu,ali kad ja poludim,bolje da nisi u blizini,jer ne biram reci...

Otprilike tako i sa mnom, doduse, nikad nisam davala znacaj horoskopu, do nedavno ... E sad koliko je to sve povezano ja bi volela da mi moze neko malo blize objasniti,
Ne znam ni koji sam podznak, mislim rak (neko mi je nedavno rekao), mada nisam sigurna ni za znak .. negde kazu blizanac , negde rak, valjda zato sto je na prelazu :aha:

- - - - - - - - - -

Inace 21. jun ako neko bude voljan da mi "razmrsi" ovo :hvala:

Poslednja izmena:
Otprilike tako i sa mnom, doduse, nikad nisam davala znacaj horoskopu, do nedavno ... E sad koliko je to sve povezano ja bi volela da mi moze nego malo blize objasniti,
Ne znam ni koji sam podznak, mislim rak (neko mi je nedavno rekao), mada nisam sigurna ni za znak .. negde kazu blizanac , negde rak, valjda zato sto je na prelazu :aha:

- - - - - - - - - -

bitan je i tačan sat i minut rođenja jer kog graničnih svaki minut ima veze
sigurno si ili na 29 stepeni Blizanaca ili na 0 Raka

Otprilike tako i sa mnom, doduse, nikad nisam davala znacaj horoskopu, do nedavno ... E sad koliko je to sve povezano ja bi volela da mi moze neko malo blize objasniti,

- - - - - - - - - -

Lele, i ta devojka sa kojom sam se vidjao do skoro je 21-og juna...da nisi ti ona? xD Definitivno ima sve osobine blizanaca. Ako nisi preterano emotivna, i ako si preterano pricljiva i vetropirasta, onda si sigurno blizanac. Ako ti brzo neko dosadi, ako mrzis rutinu, ako te ne drzi mesto, itd, itd. :D

Lele, i ta devojka sa kojom sam se vidjao do skoro je 21-og juna...da nisi ti ona? xD Definitivno ima sve osobine blizanaca. Ako nisi preterano emotivna, i ako si preterano pricljiva i vetropirasta, onda si sigurno blizanac. Ako ti brzo neko dosadi, ako mrzis rutinu, ako te ne drzi mesto, itd, itd. :D
To može i biti i od ''sindroma razmažene princeze''...Čestog kod naših đevojki...:mrgreen:

Back