HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
istina u opoziciji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa shto ne nadjesh nachin umesto shto trazish izgovore? zar nije bolje da znash na chemu si nego ovako shto se muchish?
nije tachno, pokazao bi samo shta zaista zelish... daleko bilo, chuj da jurim nekog, pa josh da volim tako neshto...nije isto, ti prebacujesh njoj neozbiljnost a sam pishesh samo poruke...

Da, pa najbolje da je onda samo ja zovem i jurim jer ona nikad nema kredita. To bi onda bilo jednostrano, a potrebno je da se obe strane potrude. Da je zaista zelela da me vidi, i poruka bi bila dovoljna.

nije lepo da se smejem, al je ovo strašno duhovitoda bre, provalila ga je da je tezak na kintu i izgubila interesovanje...![]()

...iskusnjara je to!

mnogo je opasna ova helena...iskusnjara je to!
![]()

da bre, provalila ga je da je tezak na kintu i izgubila interesovanje...![]()

sram vas bilo, zayebavate zenu u godinama...![]()
kvalitet a ne kvantitet
Nego sve prebacuju na muške...Meni je čudno kako neke žene uopšte osude za bilo šta kada sve poriču...

Zato sada izlazim sa zenskim strelcem, a posto sam i ja strelac, znam sta da ocekujem, i ima kapiranja. Razumem i to ponasanje. Direktne su, i nema igrica. Izlazio sam i ranije sa strelcevima, i uvek su zelele svasta na samom pocetku. Bas fin znak. Samo su malo smotane i stidljive. 

Mnogo bolji od Bliznakinja. Čak, dosta pouzdani, jednostavni, uglavnom kažu šta misle, laki za održavanje i površni. Nahraniti, napojiti, malo erotike, malo estetike, hop, cup i eto ti srećnog Blizanca.

...A ostali ostanu u filmu : "đe si pošo, tek smo počeli" 
Mnogo bolji od Bliznakinja. Čak, dosta pouzdani, jednostavni, uglavnom kažu šta misle, laki za održavanje i površni. Nahraniti, napojiti, malo erotike, malo estetike, hop, cup i eto ti srećnog Blizanca.
) samo sto retko koja cica skapira sve to