Blizanci

zenske device su zlo...cisto zlo,kuchke obicne a sto je najgore bas sam imao posla sa njima:lol:

Nikada nisam kontao kada neko ko je inteligentniji ili obrazovaniji od drugog ili jednostavno lukaviji to koristi da bi se ponašao kao ''predator'' i uhvatio nekog u zamku ili mrežu...A danas ako ne pucaš iz svih oruđa i ne (zlo)upotrebljavaš sve što imaš da bi se makar gazio preko leševa probio ''negde'' ti s' budala...

Obično čitam da se Bikovi (ja) ne slažu sa Blizancima. Najkvalitetniju komunikaciju, najbolje zezanje i veze sam imala sa Blizancima. Oni su mi lajt motiv zodijaka :)
Niti jednog nisam doživela kao dvoličnog već naprotiv-vrlo otvoreni i jasni u onome što hoće/neće.
Kako sam imala 3 duge veze sa njima, zamerku bih mogla da dam na brzopletost, koja se najviše njima obija o glavu, ali nikada nisam osetila zlonamernost u njima

Obično čitam da se Bikovi (ja) ne slažu sa Blizancima. Najkvalitetniju komunikaciju, najbolje zezanje i veze sam imala sa Blizancima. Oni su mi lajt motiv zodijaka :)
Niti jednog nisam doživela kao dvoličnog već naprotiv-vrlo otvoreni i jasni u onome što hoće/neće.
Kako sam imala 3 duge veze sa njima, zamerku bih mogla da dam na brzopletost, koja se najviše njima obija o glavu, ali nikada nisam osetila zlonamernost u njima

Susedni znaci se dopunjuju

Ali zato sa Ovnovima i Ovnicama mi je iskustvo totalna suprotnost nego sa Blizancima (apropo susednih znakova). Tačnije-sve super ukoliko ne dođe do poverljivih stvari...ali ovo nije tema o njima, pa da ne spamam

ili o ledja... sinoc sam se prosula po stepenishtu...:confused:

Upoznao sam jednog zenskog blizanca, ima 20 godina, i tipican je predstavnik svog znaka. Dakle, brbljiva do besvesti, inteligentna, i sl. Skapirali smo se odmah, i pricali o svemu i svacemu. Iz njenog govora tela sam mogao videti da joj se svidjam, cak mi se i otvoreno nabacivala i delila mi komplimente. Posle prvog susreta me jurila, slala poruke prva, ali je umela i da se hvali dosta cesto kako je svi jure, uglavnom bivsi momci, i sl. I stalno je pricala o bivsima, sto vidim da je zajednicko za mnoge zenske blizance. Odmah je i na prvom susretu pricala sa koliko njih je bila, i sl.

Navodno joj treba decko, nije materijalista, ne zeli da joj se ista plati, ako ona ne moze da uzvrati. Ali ima fore kao da se zeza tako sto stane ispred svakog izloga, i kaze sta bi zelela da joj kupim i sl. Pravila je vec na prvom susretu buduce planove sa mnom, gde da idemo, i kada. Jako voli da cita i da putuje.
E sad, naizgled je sve super, medjutim, ta vasa dualna licnost je problem. Citao sam da umete da se distancirate i po nedelju, dve, i duze, i to bez razloga. Ume i neko da vam brzo dosadi, ali to ne verujem da je to u pitanju, jer sam ja strelac, dakle, prilicno smo kompatibilni sto se mnogo toga tice. I znam nekoliko zenskih blizanaca, i svaka od njih se zainteresovala za mene nakon upoznavanja, pa ni ova devojka nije bila izuzetak. Spletom okolnosti nisam bio sa onim devojkama, ali imam priliku da budem sa ovom.

Znam da ne volite rutinu, i da brzo idete od jednog do drugog, kao i to da mnogi zenski blizanci dok se ne zaljube idu istovremeno i sa vise likova. Delujete stalno nekako toplo-hladno. Nedelju dana ste bas tople, pa dve nedelje nekako vise hladnije, ili se ne javljate. Da li je to sve OK, ili... nesto ipak nije u redu?
Poslednji susret je bio OK, cak je trazila i da se slikamo, i okacila je sliku na fejsu. Kaze uvek dobije sta zeli, pa je tako dobila i sliku. I rekla da nam je dve nedelje, i sl.

Mnogi zenski blizanci ostaju u prijateljskim odnosima sa svim bivsim momcima, ali ja nekako cisto sumnjam da to moze biti prijateljski, narocito sto joj se svi oni nabacuju, jer je bas zgodna. Otkad je otisla kod jednog ortaka onako komotnije obucena nakon susreta sa mnom, nekako je vise hladnija, ili tripujem da je od tada. Ne salje vise poljupce preko poruka, i retko kad se javlja prva. Uglavnom nema kredita, ali i kada posaljem poruku, ne iskulira, odgovori kroz zezanje, vise prijateljski, a susret kao da izbegava. Znam da je to tipicno za blizance, ali ne znam da li se u medjuvremenu vidja sa jos nekim, pa mene drzi po strani, ili sta vec.
Imala je jednu vezu od dve godine, i jednu od 10 meseci, i nekoliko kracih od po mesec, dva, tri. Te od mesec dana su navodno kratko trajale jer su likovi bili cutljivi, i smor.

Ja takodje volim slobodu isto kao i ona, tako da nisam od onih sto guse. Skoro se nesto povredila, i rekao sam joj da mi se javi kad joj bude bolje. Proslo je nedelju dana, a od nje ni traga, ni glasa. Jednom je isto tako nestala nekih 10-ak dana, i odjednom se javila i izvinila, kao, nije imala kredita, a mnogo radi, i sl.
Kad god smo se videli, uvek nam je bilo zanimljivo, tj. pricali smo o svemu i svacemu, setali zagrljeni, i sl.
Na osnovu svega onoga sto sam citao o blizancima, i takvom ponasanju, i nestajanju, deluje da je to normalno za vas, i pise da strelcevi uglavnom to ne mogu da razumeju, i tako mu i dodje, ali opet. zelim da cujem jos necije misljenje. Ne bih bas voleo da sam jedan od mnogih, ili da budem samo opcija. :) Ali imate i manu sto cesto menjate misljenje, pa ako vam je sada sve super, sutradan mozda i nece biti tako. Ili se unapred dogovorite za neki izlazak, pa se posle ne javljate kada dodje taj dan.

Ima li neki zenski blizanac da mi malo pojasni ovo ponasanje? I da li je neka od vas imala iskustva sa strelcevima? :)
Jedna drugarica koja je blizanac mi je rekla da je bila mesec dana sa jednim strelcem, ali nikada nije znala na cemu je sa njim, pa ga je valjda zato sutnula. Fora je sto je sada obrnuta situacija, i ja ne znam na cemu sam, a isto nam je oko mesec dana. :D
Ne verujem da me je otkacila jer, iako se distancirala, spomenula je da je njen red da plati pice i sl. a ne verujem da je to tek tako napisala ako ne zeli da me vidi. :) Mozda sam malo preterao sa duzinom, ali jbg, uvek se setim neceg novog, a vi blizanci se ionako hvalite kako jako brzo umete da citate, xD

Poslednja izmena:
da, ja se upravo samoj sebi chudim da sam prochitala ceo tvoj post...
kazesh zajedno ste mesec dana, jel u to vreme urachunato i ovo nestajanje po deset i nedelju dana?
na pochetku moze sve biti manje vishe normalno, ali ako su tu dovoljno jake emocije onda vec dolazi do formiranja veze a u jednoj vezi tako neshto nije normalno, bez obzira na to ko je koji znak u horoskopu...:roll:

Hahahaha, umem ja da se raspisem. :D Ne, to nije uracunato. :) Znaci, pisi propalo, a...heheh :) A ne znam ni sam...ono sto znam, a nevezano za znakove, jeste da kada se devojke distanciraju, onda uglavnom sledi ignorisanje, a nikada ne bude receno direktno. A ona ne ignorise poruke, ali me vise i ne juri, cak i kada ima kredita. :) Mada opet, nisam nista zabrljao kad smo se videli pre dve nedelje, niti sam joj svaki cas slao poruke. Cak se i kao zalila da je zapostavljena, kada ne bih pisao. Verovatno se muva sa jednim od drugova. :)
Rekao sam da se javi kad joj bude bolje, i ako se ne bude javila u narednih nedelju dana, a zna da zelim da je vidim, onda je sve savrseno jasno. Mada mislim da ovo nema licno veze sa mnom, jer nisam nista zeznuo, nego je ipak klinka u pitanju, a sa njima retko kad potraje. :)

Ono sto takodje znam je to da, sto vise devojke uzivaju u tvom drustvu, to sve cesce zele da te vidjaju, a ne redje. U svakom slucaju trazim dalje, samo mi je cudno zbog toga sto kapiranje i hemija nisu problem, pa bi me cudilo da se tako brzo zavrsi. A mozda zaista jos uvek nema love, pa joj je bez veze. Sto moze biti i izgovor...sve je moguce. Ionako su blizanci vrlo promenljive prirode, tako da se tu nikad ne zna na cemu si. A iz iskustva mogu da kazem da npr. sa ovnovima takvih problema nisam imao, i uopste sa vatrenim znakovima. Tu makar znas na cemu si ako se svidjas toj osobi. :)

Ali opet, zasto bi uvek pravila planove unapred sa mnom ako je ne zanimam u tom smislu. I to kao, obavezno moramo da idemo tamo i tamo, i sl. Plus je zanimalo kako mi stoji odelo, cak se i zezala da bi se mozda udala i za mene. Tako se valjda ne zezas sa onim koji ti se ne svidja. No, kod devojaka je svasta moguce, i necu je juriti...ako se javi, javi, ako ne, nista. :) Ona je od onih koji vole da jure, i u tom smislu se vise ponasa kao muskarac, nego kao devojka, tj. po mnogo cemu. Iako tvrdi da zeli normalnog, mozda i nije materijal za vezu.

Kada se devojka druzi samo sa bivsim momcima, a nema drugarice, tu nisu nikad cista posla. :)

Poslednja izmena:
No, kod devojaka je svasta moguce, i necu je juriti...

Kada se devojka druzi samo sa bivsim momcima, a nema drugarice, tu nisu nikad cista posla. :)
Ova dva su ključna, bez obzira na znak...Mutna je kao Dunav pre kiše...:neutral:

- - - - - - - - - -

Devojke danas imaju po dva tri momka, jednog za ''šetanje'' drugog za romantiku, trećeg za...:mrgreen:

Tu si skroz u pravu. I ova se hvalila kako je njih sestoro jure za sex, dvoje za vezu, i sl. A ukupno je juri njih 10 istovremeno, pa im je verovatno tesko da budu samo sa jednim...vidis ti kako imaju veliko srce, ima mesta za sve...hahaha :D

Poslednja izmena:
Tu si skroz u pravu. I ova se hvalila kako je njih sestoro jure za sex, dvoje za vezu, i sl. A ukupno je juri njih 10 istovremeno, pa im je verovatno tesko da budu samo sa jednim...vidis ti kako imaju veliko srce, ima mesta za sve...hahaha :D
Ženska sujeta je čudo...A u stvari ona juri ''puniše''...Kao Jelena Trojanska:mrgreen: Pitam se šta je ona bila u horoskopu...

Upoznao sam jednog zenskog blizanca, ima 20 godina
snip

Meni ipak izgleda da te ona drži na distanci određenoj, da sigurno ima neke šeme sa strane koje nije razradila do kraja, ali da ne želi da te izgubi iz vida i da te zato drži na stand-by.
Ono što tebi smeta jeste nesigurnost jer ne znaš zaistana čemu si sa njom, a plašiš se da bi bilo kakvo tvoje insistiranje nju samo udaljilo što može biti slučaj.

U svakom slučaju moraćeš da riskiraš i da kreneš u akciju jer ipak si Vatren znak. Od Blizanca nemoj da očekuješ puno inicijative, Blizanac čeka druge da se nešto zanimljivo dogodi.

To što si ti Strelac, ona Blizanac meni kao astrologu ne govori mnogo toga jer je to samo deo kompatibilnosti (kada je zabava u pitanju). Ima tu još stvari koje se posmatraju. Predlažem ti da se opustiš što više mentalno i da se prepustiš spontanom delovanju.

Ja znam par muškib blizanaca i jedan nikada nije imao devojku, a ima preko 40 a drugi je upoznao jednu i njom se oženio...Isto pre nje nije imao devojaka...

Meni ipak izgleda da te ona drži na distanci određenoj, da sigurno ima neke šeme sa strane koje nije razradila do kraja, ali da ne želi da te izgubi iz vida i da te zato drži na stand-by.
Ono što tebi smeta jeste nesigurnost jer ne znaš zaistana čemu si sa njom, a plašiš se da bi bilo kakvo tvoje insistiranje nju samo udaljilo što može biti slučaj.

U svakom slučaju moraćeš da riskiraš i da kreneš u akciju jer ipak si Vatren znak. Od Blizanca nemoj da očekuješ puno inicijative, Blizanac čeka druge da se nešto zanimljivo dogodi.

To što si ti Strelac, ona Blizanac meni kao astrologu ne govori mnogo toga jer je to samo deo kompatibilnosti (kada je zabava u pitanju). Ima tu još stvari koje se posmatraju. Predlažem ti da se opustiš što više mentalno i da se prepustiš spontanom delovanju.

Da, naravno da mi kao vatrenom znaku smeta to distanciranje koje je tipicno za vazdusne znakove. I ja mislim da ima jos neku/neke varijantu/e nedovrsenu/e, jer je zaista mnogo njih juri, a samo ima muske prijatelje koji je stalno muvaju. Kontam da je njoj zaista i tesko kao i mnogim blizancima da se posvete samo jednoj osobi, jer, ipak je tesko odoleti svakodnevnim raznim iskusenjima.

Poslednje sto sam joj napisao jeste to da se javi ako joj bude bolje do subote da se vidimo, a posto se nije javila, necu se ni ja vise javljati. Izrazio sam zelju da zelim da se vidimo, a ona ako zaista zeli to, javice se nakon one moje poruke. Ako ne, nema veze, svakako nemam poverenja u devojke koje imaju samo muske prijatelje koji ih muvaju, niti takvu devojku mogu da shvatim ozbiljno.

Back