Nikko
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
Sto se tice sexa,mislim da su muski Blizanci najperverzniji znak.
ovaj, to si verovatno mislila u pozitivnom smislu? =) mi smo naj u mnogo cemu, pa verovatno i u tome...sta ja znam 
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice sexa,mislim da su muski Blizanci najperverzniji znak.
ovaj, to si verovatno mislila u pozitivnom smislu? =) mi smo naj u mnogo cemu, pa verovatno i u tome...sta ja znam 
Samo vam skromnost kao i mnogim drugim znacima nije vrlinaovaj, to si verovatno mislila u pozitivnom smislu? =) mi smo naj u mnogo cemu, pa verovatno i u tome...sta ja znam
![]()

Kako se slaze kombinacija vaga/skorpija i blizanac/ rak?
super samo da je vaga malo manje sebicna i proracunataKako se slaze kombinacija vaga/skorpija i blizanac/ rak?
zenske device su zlo...cisto zlo,kuchke obicne a sto je najgore bas sam imao posla sa njima![]()
Samo vam skromnost kao i mnogim drugim znacima nije vrlina![]()

skromnost je kalup-blokiranje slobodeSamo vam skromnost kao i mnogim drugim znacima nije vrlina![]()
ti si baš nagrabusioNajveci lazovi i dvolicnjaci za mizerne gluposti svojih sitnih tajni i opsesija...ako ne lazu i sarmom opsedaju retko zanimljiv znak

Obično čitam da se Bikovi (ja) ne slažu sa Blizancima. Najkvalitetniju komunikaciju, najbolje zezanje i veze sam imala sa Blizancima. Oni su mi lajt motiv zodijaka
Niti jednog nisam doživela kao dvoličnog već naprotiv-vrlo otvoreni i jasni u onome što hoće/neće.
Kako sam imala 3 duge veze sa njima, zamerku bih mogla da dam na brzopletost, koja se najviše njima obija o glavu, ali nikada nisam osetila zlonamernost u njima
Obično čitam da se Bikovi (ja) ne slažu sa Blizancima. Najkvalitetniju komunikaciju, najbolje zezanje i veze sam imala sa Blizancima. Oni su mi lajt motiv zodijaka
Niti jednog nisam doživela kao dvoličnog već naprotiv-vrlo otvoreni i jasni u onome što hoće/neće.
Kako sam imala 3 duge veze sa njima, zamerku bih mogla da dam na brzopletost, koja se najviše njima obija o glavu, ali nikada nisam osetila zlonamernost u njima

Ali imate i manu sto cesto menjate misljenje, pa ako vam je sada sve super, sutradan mozda i nece biti tako. Ili se unapred dogovorite za neki izlazak, pa se posle ne javljate kada dodje taj dan.
Mozda sam malo preterao sa duzinom, ali jbg, uvek se setim neceg novog, a vi blizanci se ionako hvalite kako jako brzo umete da citate, xD
Znaci, pisi propalo, a...heheh
A ne znam ni sam...ono sto znam, a nevezano za znakove, jeste da kada se devojke distanciraju, onda uglavnom sledi ignorisanje, a nikada ne bude receno direktno. A ona ne ignorise poruke, ali me vise i ne juri, cak i kada ima kredita.
Mada opet, nisam nista zabrljao kad smo se videli pre dve nedelje, niti sam joj svaki cas slao poruke. Cak se i kao zalila da je zapostavljena, kada ne bih pisao. Verovatno se muva sa jednim od drugova.

Ona je od onih koji vole da jure, i u tom smislu se vise ponasa kao muskarac, nego kao devojka, tj. po mnogo cemu. Iako tvrdi da zeli normalnog, mozda i nije materijal za vezu. 
Ova dva su ključna, bez obzira na znak...Mutna je kao Dunav pre kiše...No, kod devojaka je svasta moguce, i necu je juriti...
Kada se devojka druzi samo sa bivsim momcima, a nema drugarice, tu nisu nikad cista posla.![]()

Ženska sujeta je čudo...A u stvari ona juri ''puniše''...Kao Jelena TrojanskaTu si skroz u pravu. I ova se hvalila kako je njih sestoro jure za sex, dvoje za vezu, i sl. A ukupno je juri njih 10 istovremeno, pa im je verovatno tesko da budu samo sa jednim...vidis ti kako imaju veliko srce, ima mesta za sve...hahaha![]()
Pitam se šta je ona bila u horoskopu...Upoznao sam jednog zenskog blizanca, ima 20 godina
snip
Meni ipak izgleda da te ona drži na distanci određenoj, da sigurno ima neke šeme sa strane koje nije razradila do kraja, ali da ne želi da te izgubi iz vida i da te zato drži na stand-by.
Ono što tebi smeta jeste nesigurnost jer ne znaš zaistana čemu si sa njom, a plašiš se da bi bilo kakvo tvoje insistiranje nju samo udaljilo što može biti slučaj.
U svakom slučaju moraćeš da riskiraš i da kreneš u akciju jer ipak si Vatren znak. Od Blizanca nemoj da očekuješ puno inicijative, Blizanac čeka druge da se nešto zanimljivo dogodi.
To što si ti Strelac, ona Blizanac meni kao astrologu ne govori mnogo toga jer je to samo deo kompatibilnosti (kada je zabava u pitanju). Ima tu još stvari koje se posmatraju. Predlažem ti da se opustiš što više mentalno i da se prepustiš spontanom delovanju.