Blizanci

Vole da pričaju ali i da mudro zbore, ja ne poznajem glupog Blizanca.....

Ima primera uvek, pogotovo sa Saturnom u trećoj kući. Ali je najbrži znak, i po razmišljanju, ali i po pričanju. Poznavao sam jednu devojku koja je bila dupli blizanac sa Merkurom na samom Ascedentu. Zelene oči, plava kosa i 56.000 rečenica u dva minuta :mrgreen:
Imala je brata Škorpiju koji se toliko naljutio na njenu brzinu priče da je morao da komunicira s njom preko sms-a i sl.

Najbolja pjevacica na ovim prostorima,steta sto u zadnje vrijeme nista ne smima,kakav raspon glasa,3 oktave ova Blizanka pjeva :D

Ova je pjesma nabrajalica(ima i boljih),ali je vanserijska pjevacica.

Mene zanima zašto Blizanci često kriju svoje znak(ne svi,muškarci najčešće)?Jeli to zato što su svjesni svoje dvojne nestabilne prirode(zene su inteligentnije i stabilnije)pa znajući kakvu reputaciju kao znak imaju,najbolje da slažu?Često se hoće predstaviti kao Lav,Strijelac,Jarac,kao neki od jačih znakova :DI zašto melju vazda ,tek toliko da bi pričali šta bilo?:D

Mene zanima zašto Blizanci često kriju svoje znak(ne svi,muškarci najčešće)?Jeli to zato što su svjesni svoje dvojne nestabilne prirode(zene su inteligentnije i stabilnije)pa znajući kakvu reputaciju kao znak imaju,najbolje da slažu?Često se hoće predstaviti kao Lav,Strijelac,Jarac,kao neki od jačih znakova :DI zašto melju vazda ,tek toliko da bi pričali šta bilo?:D
zato sto nas se svi povrsni plase

gemini_complex_by_suryaasura-d3flyme.jpg

mjok! muškići su dobri ljubavnici, ali švrljaju nevidjeno..e i zahebanti su strava :)

ja sam pevala 2,5 oktave...da li se računa :ceka:

bliz/lav jesam i tim se dičim!!! i ne pričam puno, al sam zahebata ako neko tupi i nema blage veze

pa valjda ima do nesigurnosti
plase se ostali
pa da ih u startu ne oteramo
znas kako ide bacis udicu cekad da proguta da se za zeludac uvati udica a ne za usta pa da ispljune ono lagano povlačiš strunu
posle samo gledas kako se lagano koprcaju .......

Dobro kontam da mnoge, raznih znakova, izaberu da budu ''kučke'' misle da je to nešto što će im garantovati...''Besplatnu vožnju'' na više vozila...:mrgreen: Ali demon egoizma kada zavlada čovekom to je opasno...Mislim da i blizanci ponekad imaju izlive istog...A opet i znakovi koji su inače mirni i tihi čsto pokažu svoju ''krvoločnu'' stranu...Zato i kontam da je reč o trendu civilizacije u raspadanju...

da se i ja prikljucim ovoj temi:mrgreen: ja sam Blizanac/Riba,mislim da je to najgora moguca kombinacija,i pri tom su mi So,Me i Ve u konjukciji,a Mars mi je u Ribama:dash:

Sto se tice sexa,mislim da su muski Blizanci najperverzniji znak.

da se i ja prikljucim ovoj temi:mrgreen: ja sam Blizanac/Riba,mislim da je to najgora moguca kombinacija,i pri tom su mi So,Me i Ve u konjukciji,a Mars mi je u Ribama:dash:

Sto se tice sexa,mislim da su muski Blizanci najperverzniji znak.
Nije najgora moguća kombinacija
od te konjukcije si ako ne lepa a ono bar zgodna
I kreativna
Pa sad, muški Blizanci možda nisu baš najperverzniji al su sigurno živahni i maštoviti

Back