Blizanci

znachi 15 stepen je stepen blizanca... ok, na tom stepenu u jarcu imam mesec, a na istom stepenu u vagi urana, plus su mi u znaku blizanca sunce, saturn i merkur... i shto si mi onda ti denise npr. rekao da imam mnogo raka? :p

Ma pusti se stepenova,njih se najviše drže kada nemaju za sta drugo, da nadju alibi za svoje laži :DPa ti si čini mi se rekla da imas jakog Raka u karti,pojma nemam.Eto te taj Saturna pored Merkura tjera da razmisljas praktično i trezveno, pa takav Merkur,tako jak može doseći neupucene visine. Ti ne volis suplju priču, volis konkretne stvari, u svemu tražiš neku svrhu itd ;)

- - - - - - - - - -

Kucam sa moba pa fulam slova, a ovdje nemam opciju da popravim text :D

ne, u podznaku sam rak a valjda mi je mesec jak, zbog konjukcije s jupiterom i pri vrhu sedme, al ipak je u jarcu shto ne bi trebalo da je bash dobro za njega...:confused:
hm, ja mislim da je to jak saturn a ne merkur, jer saturn mi je u kazimiju, ali tachno je da volim konkretne stvari i u svemu trazim neki smisao, neshto...

Pa, znam ih vise i svi imaju neki zvrk koji trazi izazov. Lako ih je ubediti u svasta, jer ih ionako nista ne zadrzava duze. Svi su veseli i drustveni i u tome uzivaju, narocito kada su u centru paznje.

Pa da,ti nikada Helena ne razmisljas na način da želiš što intenzivnije da proživis sadašnjost, nego ti je mozak uvijek u funkciji stvaranja neke budućnosti koju tek trebas da stvoris.Mo u Jarcu je takodjer svrsihodan, teži uspjehu(Mo je nesvjesna radnja),teži kontroli nad drugima, on je slab u Jarcu jer tu ne iskazuje svoju suštinsku majčinsku brzinu prirodu, kao onaj egzaltirani u Biku,ili u Rak-u,nego je Mo u Jarcu u znaku jakih muških planeta Saturna i Marsa okrenut nekoj ambiciji,karijeri,što nije prirodno za nekoga ko voli topli dom,porodicu, kuću,u čemu Mo kao vladar Raka uživa, što mu je zapravo svojstveno.Pa ako ti je Ju0Mo u Jarcu onda si Hitler:D

tachno denise, sadashnje ce vec sutra biti proshlo...;) hm, prilichno tachno ako gledamo obrnutim redom, radim i stvaram da bih mogla da brinem o familiji kako treba... hahahaha, nisam valjda...:p

KAda covjek nema kocnicu u zivotu,onda ne "postavlja" pitanja,ne dolazi do zakljucaka,zivi inertivno,ostaje glup,ogranicen,na istom nivou logickog,intelektialnog,znanstvenog prosudjivanja,i zato dok god imas neku "manju" kocnicu" u zivotu,ti kroz ta iskustva,u stvari napredujes ;)

Zato je dobro Helena,sto se samoistrazujes :D

Istrazujes druge,da bi lakse putem drugih spoznala sebe,da bi olaksala svoj put u zivotu.Mo u Jarcu te tjera da gledas korist za sebe,napredak,zanimaju te samo svrha,i jedino svrha,sustina,konkretne stvari,supljak ne mozes da smislis,i zato me cudi da vjerujes svakakvim psihama.ALi ti iz svega gledas da izvuces sta bilo za sebe,pa svako i ono minorno znanje,moze nekada da se iskoristi,i da bude od znacaja ;)

hm, istrazujem druge da bih proverila koliko su tachne moje pretpostavke i uglavnom u takvim analizama kao i onome shto sledi nalazim potvrdu onoga shto sam i mislila... ponekad mislim da ne moram ni da se bavim mnogo dogadjajima i ljudima vec samo oslonim na intuiciju, shto svakako u vecini sluchajeva u startu i chinim...
ako sam raspolozena da izadjem u susret nekim dragim ljudima ili jednostavno onima kojima je tako neshto potrebno, naravno da u odredjenim situacijama isto tako gledam i na sebe i da za meni bliske osobe uradim maksimum... ako je za to odgovoran mesec u jarcu gut, jer tako i treba da bude, nije vazno ko i shta ovo kod mene pokrece...:p

Poslednja izmena:
funny-alien-Mars-eating-candy-bar.jpg

Nedavno sam pisao o savantima, odnosno o Merkuru kao signifikatoru autizma i matematike. Shodno tome prijatelj me je podsetio na film ''Mercury Rising'' iz 1998. godine

http://www.imdb.com/title/tt0120749/

74c753ea06767646b081cd665b5f5c93.png

Koncept filma se bazira na najjačoj šifri (Blizanac) koje su vojne informacione agencije (Blizanac) načinile te iz zabave (Blizanac) su poslali primer u novinama (Blizanac) u rubrici ukrštenih reči (Blizanac) koje je otkrio dečak (Merkur) koji pati od autizma (najjači Merkur) te ih je kontaktirao putem telefona (Ribe, Blizanac) rekavši (Merkur) svoje otkriće.

Dečak i Brus Vilis su u horoskopskom znaku Ribe koja inače vlada tajnim organizacijama na visokim položajima (nižim vlada Škorpija) za koje ''niko ne zna'' šta konkretno rade jer se njihove akcije dešavaju pod velom misterije.

Niko ne moze vise mljeti u prazno,bez zelje da se dotakne sustine ,svrsihodnosti,ali i istine,kao Blizanci. :D

Njima je bitno da melju,da pricaju,pa nema veze dali ta nihova prica ima veze a bilo cim.Nije slucajno da nama draga pticica Papagaj ,pod simbolikom ovoga znaka.:D

Zato ih je poveliki broj medju piscima,i pjesnicima(jos ako imaju Neptun izrazen u karti)a jako malo medju fizicarima,matematicarima,i onim osobama koje se bave i ostalim egzaktnim naukama,u ciju egzaltnost i fixnost se vrlo lako mozemo uvjeriti,vodeci se desavanjima u prirodi.

Vole da pričaju ali i da mudro zbore, ja ne poznajem glupog Blizanca.....

Niko nije rekao da su glupi,ali ne teze svrsihodnosti,i odgovornom pristupu onoga o cemu pricaju,nego melju da bi mljeli,da im nije dosadno,mozak radi 1000 na sat.
Ja ne poznajem ni jednog velikog fizicara i matematicara Blizanca.

Nemaju oni zelju,a ni strpljenja da dodju do sustine,bilo cega ;)

Nisam znao da je legendarni Ian MCKellen(jest homic,ali nema veze :D) Blizanac u horoskopu,koja je to glumcina.

Ovdje sam ga jedva prepoznao :D

Mlada je Hrvstka glumica,Devicica u horoskopu(kakvo tijelo ima uhh :D),spot sniman u sloveniji :D

Back