bliski susret

Шта је ово, шатро на сваку дркали, свака има свој капут пун ејакулата, пуна Србија манијака?
Хајде девојке јавите се, не дозволите да ове рибе које су се јавиле испадну веће рибе од вас...хајде, хајде...:roll::lol:

bas me zanima kako bi muskarci reagovali kad bi zene pocele tako da se ponasaju. dal bi bezali, vristali, zapomagali? iskreno, mislim da od njihove muskosti ne bi mnogo ostalo. prepali bi se :P

...наравно...:lol::wink:

http://video.bigmir.net/show/8043

Шта је ово, шатро на сваку дркали, свака има свој капут пун ејакулата, пуна Србија манијака?
Хајде девојке јавите се, не дозволите да ове рибе које су се јавиле испадну веће рибе од вас...хајде, хајде...:roll::lol:

LOL ljubo llollll:lol:

Ljubo, vidi se da nemaš pojma o čemu govoriš. Nijedna se ne hvali ovim. I mislim da jesu na svaku drkali. Takvi očajnici ne biraju. Tome u prilog i ide taj podatak na kojim mestima drkaju. Ne budi idiot.
Strašno je što se ljudi sprdaju sa ovim stvarima. Ovo jeste problem. To su sve umobolnici koje treba uništiti. I u najvećem broju su pedofili. Sigurna sam da su sve žene to doživele, videle i da je bilo češće kada su bile klinke. Kada bih sada pisala šta sam sve videla i doživela morala bih čitav rad da pišem, a iz priče sa svojim rođakama i prijateljicama vidim da se to svima dešavalo.
Ovo što si kazao je isto kao da si kazao da manijaci siluju samo dobre ribe i da su one na neki način, svojim izgledom, isprovocirale to.
Ja se sada izvinjavam dušebrižnicima kojima su moje reči teške, ali za mene su zdravlje i lična sloboda najvažnije stvari i svako ugrožavanje toga mi jaaako smeta i imam samo jedno rešenje za one koji to čine.

a ko misli zlo ga drka
hypnotic.gif

cuti ljubo vrlo je moguce da je neki manijak i na tebe drkao a da nisi toga ni svestan...koji sve sklopovi postoje to nije normalno,tako da nista nije sigurno :lol:
pa samo u krugu nase gimnazije je bilo manijaka koliko oces :lol: koji pritom dodju do onih ucionica u prizemlju gledaju pun razred dece i krenu da drkaju :D

Ljubo, vidi se da nemaš pojma o čemu govoriš. Nijedna se ne hvali ovim. I mislim da jesu na svaku drkali. Takvi očajnici ne biraju. Tome u prilog i ide taj podatak na kojim mestima drkaju. Ne budi idiot.
Strašno je što se ljudi sprdaju sa ovim stvarima. Ovo jeste problem. To su sve umobolnici koje treba uništiti. I u najvećem broju su pedofili. Sigurna sam da su sve žene to doživele, videle i da je bilo češće kada su bile klinke. Kada bih sada pisala šta sam sve videla i doživela morala bih čitav rad da pišem, a iz priče sa svojim rođakama i prijateljicama vidim da se to svima dešavalo.
Ovo što si kazao je isto kao da si kazao da manijaci siluju samo dobre ribe i da su one na neki način, svojim izgledom, isprovocirale to.
Ja se sada izvinjavam dušebrižnicima kojima su moje reči teške, ali za mene su zdravlje i lična sloboda najvažnije stvari i svako ugrožavanje toga mi jaaako smeta i imam samo jedno rešenje za one koji to čine.

Трећа...ја искрено морам да изјавим да си у мојим очима порасла и као риба и као жена...:lol:

cuti ljubo vrlo je moguce da je neki manijak i na tebe drkao a da nisi toga ni svestan...koji sve sklopovi postoje to nije normalno,tako da nista nije sigurno :lol:
pa samo u krugu nase gimnazije je bilo manijaka koliko oces :lol: koji pritom dodju do onih ucionica u prizemlju gledaju pun razred dece i krenu da drkaju :D

...ма неееее...само манијакИЊЕ које се случајно очешају одређеним деловима тела о раме или друге делове тела или те опипају по мишицама...:lol: :wink:
...али и ја сам гуја...џентлменски прећутим...:lol:
...додуше стартовао ме геј на ади једном...али то је било пре скоро 10 год...

хахахах...ја се не сећам таквих...можда су нам биле лоше рибе...ипак сте ви млађе јунице...луђе генерације :lol:...сећам се да је дошао само неки лик...прозива нешто...а код Марице на часу (а она била опуштена скроз)...и онда су сви поискакали напоље кроз прозоре да га јуре...а жена па станите, немојте...:lol:...и онда су се касније сви вратили кроз прозоре и жена шта ће...наставила час...уз нешто немојте да неко сазна фазону...:lol:

...е да...а најлуђи су ми били они што као да не виде да се одржавају часови...и крену тако људи да шишкиришке уз неко дрво хахахах...али стварно верујем да нису видели јер је била као нека бела трака на прозорима (то су посл склонили ваљда)...не можеш да видиш унутра од споља...али изнутра можеш споља ако се потрудиш...

Back