rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Meni se jednom desilo, ali su me videle i zapalile 
Nosio sam bradu i sheshir

Nosio sam bradu i sheshir

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod nas su na prizemlje bili staviil resetke pa hteo ne hteo nisi mogao da iskaces kroz prozore.mada ja vise mislim da je to vise zbog toga da ne bi bilo bezanije sa casova i lomljenja prazora kamenicama od strane gnevnih gimnazijalaca...ма неееее...само манијакИЊЕ које се случајно очешају одређеним деловима тела о раме или друге делове тела или те опипају по мишицама...:wink:
...али и ја сам гуја...џентлменски прећутим...
...додуше стартовао ме геј на ади једном...али то је било пре скоро 10 год...
хахахах...ја се не сећам таквих...можда су нам биле лоше рибе...ипак сте ви млађе јунице...луђе генерације...сећам се да је дошао само неки лик...прозива нешто...а код Марице на часу (а она била опуштена скроз)...и онда су сви поискакали напоље кроз прозоре да га јуре...а жена па станите, немојте...
...и онда су се касније сви вратили кроз прозоре и жена шта ће...наставила час...уз нешто немојте да неко сазна фазону...
...е да...а најлуђи су ми били они што као да не виде да се одржавају часови...и крену тако људи да шишкиришке уз неко дрво хахахах...али стварно верујем да нису видели јер је била као нека бела трака на прозорима (то су посл склонили ваљда)...не можеш да видиш унутра од споља...али изнутра можеш споља ако се потрудиш...
kod nas su na prizemlje bili staviil resetke pa hteo ne hteo nisi mogao da iskaces kroz prozore.mada ja vise mislim da je to vise zbog toga da ne bi bilo bezanije sa casova i lomljenja prazora kamenicama od strane gnevnih gimnazijalacadrkadzije nisu bili toliko cesti ko razni pijanci,male cige i jos neki slucajevi...a onda je boris morao da intervenise
sad nema te trake,ali bar iz mog iskustva,minimum jednom nedeljno imas priliku da vidis mokranjac pred ucionicom![]()
Meni se jednom desilo, ali su me videle i zapalile
Nosio sam bradu i sheshir![]()
ja sam naletela na tipa koji je mirno stajao u vojvode stepe na trotoaru u 15:30 i samo ga drzao u ruci. ali dok sam ja isla on je bio okrenut ledjima. nisam imala pojma sta se desava. videla sam zenu koja je isla iz suprotnog pravca i koja je, sa uzasnutim izrazom lica, sisla na kolovoz i htela da predje ulicu. ali opet nisam imala pojma sta joj je. i kad sam se ja priblizila on se okrenuo. uzas :???:
ja sam naletela na tipa koji je mirno stajao u vojvode stepe na trotoaru u 15:30 i samo ga drzao u ruci. ali dok sam ja isla on je bio okrenut ledjima. nisam imala pojma sta se desava. videla sam zenu koja je isla iz suprotnog pravca i koja je, sa uzasnutim izrazom lica, sisla na kolovoz i htela da predje ulicu. ali opet nisam imala pojma sta joj je. i kad sam se ja priblizila on se okrenuo. uzas :???:
Jao bre zene..moze ti se oprostiti..prvi put je svakom frka..kameru u ruke drugi put.
![]()
zasto?![]()
Ti i vidovita..to posle bliskog susreta:?
Sala8)
ja sam vidovita... u 90% sluchajeva znam kakav cu post da dobijem... to smara bre...
Kazes da ne zelim da cujem...
To je stvarno strasno..
Znati u napred..grozan osecaj:?
imao ogromna jaja i ogroman k.urac i ogroman glavic 8-)8-)8-)
pa nije bash toliko strashno... ima to i svojih prednosti... znash kad je najbolje da se zaustavish ili odesh...:razz:
nego, pozzz ljudi odo ja doma...![]()
Meni se jednom desilo da sam morao da svratim do javnog wc-a u prolazu ispod Albanije.
Udjem, zauzmem mesto do nekog cice od pedesetak godina i tokom tog minuta koji sam proveo pored njega, shvatim da tip gleda oko sebe u nas ostale i onako domacinski ga dr.ka.
Kako mislis domacinski,je l' onako temeljno ili...?
![]()
Secam se jednog dogadjaja na moru. Suncala sam se na stenama, na divljoj nudi plazi, naravno, u Evinom kostimu, a preko lica sam prebacila majicu da mi sunce ne smeta. 8-)Pazite sad, ja tako zakukuljena lica, kad prilazi tip i pita: Da li se mi odnekle poznajemo?Jedva ga otkacim. Pola sata kasnije, prijateljicu i mene pozove jedan par na kafu i mi posedamo jedno pored drugog, u ravnoj liniji, kad eto ti i njega, sede pored mene. U pocetku nisam obracala paznju, bila sam okrenuta ka njima i pricala, a kad se slucajno okretoh, imam sta da vidim. Tip me gleda pravo u oci i mlati tuki. :shock:Nisam mogla da verujem svojim ocima. Mislim, meni je to bas bljak. U principu, ne smeta mi, ali ne vidim sta im je tu uzbudljivo. Izgleda da ih uzbudjuju prenerazeni pogledi ljudi.
![]()