krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Бановати постављача теме доживотно да се никад не врне са овим шитовима од математике.
Dabogda lepu devojku naš'o...

Tako ja kunem, a ne kao ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бановати постављача теме доживотно да се никад не врне са овим шитовима од математике.

1-3:4)
Ma nema rešenja, izmislio jeAjde, Moco, ne muči nas više... Daj rešenje.

ima kao resenje faktorijel, stepenovanje, spajanje brojeva i ovo
6/(1-3/4)
zao mi je ako kvarim zabavu, ali meni nije zabavna matematika.![]()

ima kao resenje faktorijel, stepenovanje, spajanje brojeva i ovo
6/(1-3/4)
zao mi je ako kvarim zabavu, ali meni nije zabavna matematika.![]()
Tacno bih se setila za jedno sat vremena da probam sa inverzim vrednostima...

Tacno bih se setila za jedno sat vremena da probam sa inverzim vrednostima. Ali da li bih od 5000 sama dosla do 4100, za to vec nisam sigurana.

))))))

Dabogda lepu devojku naš'o...
Tako ja kunem, a ne kao ti...
То му дође благосиљање не клевеЋање.

Isla sam istim putem kao i ti, prvo sam mogla ruku da dam da su oni pogresili, posle sam videla ovo 'uzmite 1000' i vec pocla sama pred sobom da se pravdam da mi je to uzimte ustvari odmah zapalo za oko, kad ono ni na taj nacin se ne dobija 4100. Srecom je kolega obrazlozio, vec sam se pitala ko je tu lud.znaci i ti od dvocifrenih brojeva vidis trocifrene.![]()
12?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
mozda nema 29 ucenika, nego 12 ucenica i 5 muskih ucenika?
ako garantuješ da je tako onda ko da si rešilaTacno bih se setila za jedno sat vremena da probam sa inverzim vrednostima. Ali da li bih od 5000 sama dosla do 4100, za to vec nisam sigurana.
)))Isla sam istim putem kao i ti, prvo sam mogla ruku da dam da su oni pogresili, posle sam videla ovo 'uzmite 1000' i vec pocla sama pred sobom da se pravdam da mi je to uzimte ustvari odmah zapalo za oko, kad ono ni na taj nacin se ne dobija 4100. Srecom je kolega obrazlozio, vec sam se pitala ko je tu lud.

))))