kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
da li imate da preporucite nekoga ko radi roletne pvc trebace mi za terasu i da li imate nekoga ko radi klizna unutrasnja vrata treba mi izmedju dnevne sobe i trpezarije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
puno ti pa znaci da neki anonimus sa krste preporuci majstore
nego africe, jel' ti sredjen onaj problem sa curkanjem?

могу ја.. другар ради те ствари, радио са мном недавно једну зграду. дам ти телефон ако хоћеш и договори се.. најбоље објасни му телефоном шта хоћеш и колико би оквирно коштало.. уствари најбоље би било да зовеш и друге по препоруци и сама видиш ко више одговара. поззda li imate da preporucite nekoga ko radi roletne pvc trebace mi za terasu
Колико сам информисан, мајстори замешају мало такве боје које је зид у глет масу па онда с тим преглетују. Касније се мање види разлика.Kada popravljam neke neravnine po zidu sa glet masom...kako da posle toga prefarbam taj zid a da se ne vide tragovi gletovanja ?

Код мене су радили са жирафом...не дао ти Бог да ниси прекрио или склонио и најмању ситницу из простора. Мораш да сведеш простор на сиву градњу да би било шта остало неупрљано.
Али, индустријски усисивач би био много пожељан. Не знам како би се понашао онај са воденим филтером?
Можда си видео некога ко уме да ради са жирафом. Ови моји очигледно нису баш били претерано вични.Hm, video sam žirafu na delu, malo prašine zaista bude ali pošto znam kako izgleda i bez žirafe - to je neuporedivo.
Bez nje - prašinčina kao nekoliko džakova brašna da je prosuto okolo, sa žirafom - kao da se nekoj damici prosuo puder.
Enmon brend(lepak za plocice,fugomal,praimer itd) -koristiti-DA ili NE?

Enmon brend(lepak za plocice,fugomal,praimer itd) -koristiti-DA ili NE?
NE ... sve dok postoji provereni Ceresit CM 11, CM 16![]()
Гипсане плоче ако има места. Свакако их ојачати угаоним лајснама.Da li postoji neko trajnije rešenje (ali ne previše skupo) za stub kome stalno otpadaju delovi sa uglova i pojavi se metalno ojačanje. Krečenjem se prekrije, ali to ne traje dugo. Razmišljala sam o tapetama samo za taj stub i deo zida do vrata, ali se plašim da se i tapete ne ogule. Da li postoje ojačane tapete ili nešto drugo za tu svrhu?
. Hvala na odgovoru. Mislim da je ovde došlo do malog nesporazuma, zbog mog nepoznavanja terminologije.
"Otpadanje delova sa uglova" je u stvari otpadanje sloja boje preko ugaonih lajsni (koje su u mom pitanju "metalno ojačanje") i to je ono što mi smeta, čisto estetski problem.
Kako vidim da kod stubova mogu postojati mnogo veći problemi, moj "problem" mi više ne izgleda tako strašno.
U pitanju je noseći betonski stub u dnevnoj sobi pored koga se često prolazi, a nema mesta za neku policu ili drugi deo nameštaja pored njega.
Pošto mi je stalno pred očima, mislila sam da nađem neko trajnije rešenje od češćeg krečenja za te uglove.
Stolar je preporučivao drvene lajsne, ali nisam za to. Verovatno ću nalepiti tapete, pa dok traje.