Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.535
A da probaš da izoluješ iznutra stirodurom od 2cm završava posao 100post
Jeste haos, ali severna strana se uvek jaše izoluje !
Jeste haos, ali severna strana se uvek jaše izoluje !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]Imam Demit fasadu na kući ali je jedan, severni zid, i dalje malo hladniji. [/B]Mislila sam da na njega stavimo onu tečnu tapetu. Koliko je to dobar toplotni izolator ? Može li da odradi tu razliku izmedju ostalih zidova, nekih 2-3 stepena. I uopste, vredi li se bakcati sa tim. Kako se ponaša posle par godina ? Koliko se oštećuje u normalnom koriscenju u odnosu na stiropor, na primer.

Koji potpaljivač manje utiče na zagađenje životne sredine, novinski papir ili kockice za raspirivanje.. Šta je ekološki najprihvatljivije u tom smislu inače?

Kakva su iskustva sa Unitas slavinama?
Koji potpaljivač manje utiče na zagađenje životne sredine, novinski papir ili kockice za raspirivanje.. Šta je ekološki najprihvatljivije u tom smislu inače?
Imam Demit fasadu na kući ali je jedan, severni zid, i dalje malo hladniji. Mislila sam da na njega stavimo onu tečnu tapetu. Koliko je to dobar toplotni izolator ? Može li da odradi tu razliku izmedju ostalih zidova, nekih 2-3 stepena. I uopste, vredi li se bakcati sa tim. Kako se ponaša posle par godina ? Koliko se oštećuje u normalnom koriscenju u odnosu na stiropor, na primer.
цигла-фасада.. хладан мост...
ajd,ajd neki odavde su bas u fazonu: svi majstori su sraanje samo ja radim kako valja![]()
Kad izucim "problematiku" do tancina ili uradim sam a ako je veliki obim posla ili je potreban specijalan alat, dam majstoru ali uz kontrolu. Najbolje je biti sam svoj majstor.![]()
Ne treba ni preterivati, može ki4ma da strada :
http://forum.krstarica.com/showthread.php/742815-Autofelacio
Ranije su majstori bili zanatlije namenski obučavane godinama i uvežbane za posao kojim će se baviti.
Danas su majstori uglavnom oni koji su ispusili u skoli, potom u sitnom kriminalu, pa u kladionici i na kraju sebe proglasili "majstorima". Odgledali DVD tutorijal o postavljanju fasade, moleraju, gipsariji itd i eto majstora.
I u ostalim zanatima je slicno, od automehanicara, preko dunđera do keramicara. Samo starim majstorima moze da se veruje, a i to uz proveru. Najgluplje je verovati majstoru. Samo u zadnje 2 godine su pokusali da me prevare za oko 800e u razlicitim situacijama.
Ali prc, uvek proucim materiju pre akcije tako da nema prostora za prevaru.Kad izucim "problematiku" do tancina ili uradim sam a ako je veliki obim posla ili je potreban specijalan alat, dam majstoru ali uz kontrolu.
Moj mozak - njegov rad. Hbg kad su dzukele u 90% slucajeva

Najbolje je biti sam svoj majstor.![]()
Nisu svi sposobni da budu majstori. Nekome je bog dao ruke da bude majstor nekome da kopa a nekome pamet. Dobri univerzalci su velika retkost a i tada su pravi majstori u samo jednom zanatu. Jednostavno potrebno je dosta vremena da se stekne rutina i iskustvo.

Pozdrav majstori, pomagajte!:-)
Danima se zezam sa kacenjem zavesa vitrazica na ove plasticne lajsnice...
http://osaplast.co.rs/sites/default/files/vitrazice_01.JPG
Pvc stolarija... probala sam na najjacu obostrano lepljivu traku, super lepkom, mali ekser nikako ne uspevam da ukucam u pvc, a i radije ne bih...
Ima li neko ideju sta da radim?
Pozdrav i hvala unapred![]()
Citat Original postavio snezana 77 Pogledaj poruku
Pozdrav majstori, pomagajte!:-)
Danima se zezam sa kacenjem zavesa vitrazica na ove plasticne lajsnice...
http://osaplast.co.rs/sites/default/...trazice_01.JPG
Pvc stolarija... probala sam na najjacu obostrano lepljivu traku, super lepkom, mali ekser nikako ne uspevam da ukucam u pvc, a i radije ne bih...
Ima li neko ideju sta da radim?
Pozdrav i hvala unapred
Ja sam to zalepila suoer lepkom i to nekim najjacim, okacim zavesu dugu do poda i drzi, znaci samo dobro namazi, drzi par minuta da se dobro osusi i to je to. Sad posto si vec pokusavala, dobro sastruzi predhodne lepkove, da ostane skroz cisto pa onda lepi ponovo.

ajd,ajd neki odavde su bas u fazonu: svi majstori su sraanje samo ja radim kako valja![]()
Nije problem da se plati, nego velika vecina je cula da tamo neki majstor naplacuje toliko za neki posao, pa i oni isto, a sto je njihov rad nebo i zemlja to nema veze, reklamacije ne primaju, te ne valja materijal, te ne valja, ovo, te ono, sve samo oni nisu pogresili. To mene nervira, debelo platis, a na kraju corak, bolje bi bilo da si sam uradio. Jos se ljute kad im kazes da nisu uradili kako treba, ne mozes da znas u kom odnosu su npr. mesali pesak i cement, ali kad je krivo ozidano, to se vidi i od oka.
Zato ja radim sam sve sto mogu, jer sam par puta platio "majstora" i zahebo se, a volim da platim za kvalitetan rad.