Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušao je neki glupi deda na Poljudu.Jesu ikad Dalmosi istukli Dinamovca Mamica?
Rasistu, nije "neki glupi deda", nego Ivo Bego, s razlogom zvani CipadurPokušao je neki glupi deda na Poljudu.
![]()
E taj, taj...Rasistu, nije "neki glupi deda", nego Ivo Bego, s razlogom zvani Cipadur, legendarni nogometaš Hajduka.
![]()
umobolesnikKakav bolesnik moras biti pa da Bajagu zabranis
...u Hrvatsku samo sa uprtačima.....![]()
Što je uprtač?...u Hrvatsku samo sa uprtačima.....![]()
ne pitaš se tiJa bih im sad baš namerno poslao YU grupu.
Što je uprtač?![]()
Da, putovnicu je izvadio ima 20 godina. Kad otegne papke, tvrdit ćemo da je bio hrvatski pjevač.Bajo je i hrvatski državljanin.![]()
– Ma, naravno da će Bajaga doći u Dugo Selo. Protiv Bajage se bune ratni dezerteri iz HDZ-a, ali na mene, dragovoljca Domovinskog rata, starog HOS-ovca, ti ne mogu utjecati. Priče su im za malu djecu, bio je tu u Dugom Selu jednom i Miroslav Ilić, pa iz HDZ-a nisu ništa rekli, a sada su odjednom veliki Hrvati. Samo, ja to ne pušim. Glazbeni ukusi su različiti i tko nešto voli, neka izvoli, rekao je Panian za Novi list.
E,pa ne mozemo tako postavljati pitanja,nego ovako:Jesu li Hrvati čistili etnički Srbiju od Srba?
Jesu li Hrvati rušili bombama i granatama gradove u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska 1990-ih ubijala na stotine srpske djece u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska sustavno rušila hramove i manastire SPC-a u Srbiji i zatirala srpstvo u Srbiji?
Jesu li Hrvati držali pod okupacijom 1/3 Srbije i na njenom teritoriju osnivali HAO Krajine?
Šta ovo već nije obnovljeno?Ovo su unistene kuce Vucica u Bugojnu od strane Hrvata, u mestu Cipuljici gde nikad nije bilo srpskih snaga
Pogledajte prilog 1758918
Pogledajte prilog 1758919
Pogledajte prilog 1758920
A pjevao je i...Sve vas vidi svemirska policija,svetlost Univerzuma.Забрана Бајаги? мехехе зашто? Јер је певао бам бам бам нећу ништа да знам?![]()
Nego,sto ti ne branis Bajagu?U realnoj dimenziji postojanja, seljaci iz srpskih sela beze u Hrvatsku, da rade od maja do septembra.
Srpska sela su prepuna radnika, srpskih seljaka, koji su radili, i radice u Hrvatskoj.
A i ovako, ja ne znam od kada vi srpske patriote branite Bajagu?![]()
Lupetanjem bi da zabašuriš Jasenovac?Jesu li Hrvati čistili etnički Srbiju od Srba?
Jesu li Hrvati rušili bombama i granatama gradove u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska 1990-ih ubijala na stotine srpske djece u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska sustavno rušila hramove i manastire SPC-a u Srbiji i zatirala srpstvo u Srbiji?
Jesu li Hrvati držali pod okupacijom 1/3 Srbije i na njenom teritoriju osnivali HAO Krajine?
Ne slusam ni Bajagu.Nego,sto ti ne branis Bajagu?
Nema veze sto ne slusas.Princip je u pitanju.Ne slusam ni Bajagu.