Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Što je uprtač? :think:

pitaj uciteljicu

nego dobise vam gazde batine u bazenu od Srba z:D

1000021245.jpg

Bajo je i hrvatski državljanin. :super:
Da, putovnicu je izvadio ima 20 godina. Kad otegne papke, tvrdit ćemo da je bio hrvatski pjevač.

Nitko mu nije zabranio ulazak u Hr ili nešto slično, jednostavno u par gradova ljudi misle da se njihov novac ne bi trebao trošiti na Bajagu.

Istovremeno, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian ističe da će se koncert u rujnu ipak održati.
– Ma, naravno da će Bajaga doći u Dugo Selo. Protiv Bajage se bune ratni dezerteri iz HDZ-a, ali na mene, dragovoljca Domovinskog rata, starog HOS-ovca, ti ne mogu utjecati. Priče su im za malu djecu, bio je tu u Dugom Selu jednom i Miroslav Ilić, pa iz HDZ-a nisu ništa rekli, a sada su odjednom veliki Hrvati. Samo, ja to ne pušim. Glazbeni ukusi su različiti i tko nešto voli, neka izvoli, rekao je Panian za Novi list.

Eto ustaše brane Bajagu, jeste sretni braćo Srbi?

Jesu li Hrvati čistili etnički Srbiju od Srba?
Jesu li Hrvati rušili bombama i granatama gradove u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska 1990-ih ubijala na stotine srpske djece u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska sustavno rušila hramove i manastire SPC-a u Srbiji i zatirala srpstvo u Srbiji?
Jesu li Hrvati držali pod okupacijom 1/3 Srbije i na njenom teritoriju osnivali HAO Krajine?
E,pa ne mozemo tako postavljati pitanja,nego ovako:
Jesu li Hrvati protivustavno izvrsili otcjepljenje od dotadasnje drzave Jugoslavije? Jesu.
Jesu li izbrisali iz ustava dotadasnji konstitutivni narod u Hrvatskoj,Srbe? Jesu.
Jesu li protjerivali i ubijali Srbe devedesetih? Jesu.
Jesu li napravili genocid nad Srbima u 2.svj.ratu? Jesu.
Jesu li protjerali svo preostalo srpsko stanovnistvo u "Oluji"?Jesu.
Dakle,uopste nisu imali potrebe da idu u Srbiju i ubijaju Srbe tamo,ubijali su ih i protjerivali u komsiluku.
Do ovih nisu dobacili,ali to nije zbog altruizma.
E,sad...sledeca pitanja:
Jesu li Srbi iz Srbije ubijali i protjerivali Hrvate iz Srbije.Nisu.
Jesu li Srbi iz Srbije napravili genocid nad Hrvatima u Srbiji?Nisu.
Jesu li Srbi iz Srbije na bilo koji nacin ugrozavali Hrvate u Srbiji?Nisu.
Sledeca pitanja:
Jesu li Hrvati u Hrvatskoj nedavno odrzali koncert pjevaca koji pjeva ustaske pjesme i podrzava taj rezim i bilo pola miliona ljudi u publici?Jesu.
E,to su prava pitanja i odgovori.
Inace,Bajaga,a ni bilo koji srpski pjevac ne treba da idu tamo gdje ih ne zele.
Da sam na njegovom mjestu,otkazala bih sve koncerte tamo.

U realnoj dimenziji postojanja, seljaci iz srpskih sela beze u Hrvatsku, da rade od maja do septembra.

Srpska sela su prepuna radnika, srpskih seljaka, koji su radili, i radice u Hrvatskoj.

A i ovako, ja ne znam od kada vi srpske patriote branite Bajagu? :dontunderstand:
Nego,sto ti ne branis Bajagu?

Jesu li Hrvati čistili etnički Srbiju od Srba?
Jesu li Hrvati rušili bombama i granatama gradove u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska 1990-ih ubijala na stotine srpske djece u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska sustavno rušila hramove i manastire SPC-a u Srbiji i zatirala srpstvo u Srbiji?
Jesu li Hrvati držali pod okupacijom 1/3 Srbije i na njenom teritoriju osnivali HAO Krajine?
Lupetanjem bi da zabašuriš Jasenovac?

Back