Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Turšija je salata,prilog uz meso.
Niš ne znaš.
Nije li to ukiseljeni miks svega i svačega, paprike, salate, mrkve, krastavaca, kupusa, cvjetače i čega sve ne?

Da budem iskren ne znam jer ne jedem te gluposti, ja sam jednostavan čovjek, daj mi kruha, drniškog pršuta i livanjskog sira i ja sretan.

svi na rivi koji su pili kaficu su ustali i gadjali ga kamenom dokje bio u moru i psovali ga...
SplitRiva.jpg

Gdje nađoše to silno kamenje? :dash:

Mislim da ti zapravo projiciraš svoje vlastite stavove na mene. Ostavljam ti da to raspraviš sam sa sobom.
Ne ja samo resavam problem koji si izneo , kako se inace ponasa odgovoran menadzer....ako imam populaciju koja ne podnosi drugu populaciju usled neurednosti , divljanja i nekulture, onda je to stalni potencijalni problem ciscenja....a to se resava tako sto se fizicki razdvoje...nikako onako kako ti resavas, sve je hrvatska a onda ostaje da zelis da ih likvidiras...

Tako da to sto muljas i mutavis to je samo guranje svega zeljenog u neiskazano sto ce pre ili kasnije postati odradjeno...

Ne ja samo resavam problem koji si izneo , kako se inace ponasa odgovoran menadzer....ako imam populaciju koja ne podnosi drugu populaciju usled neurednosti , divljanja i nekulture, onda je to stalni potencijalni problem ciscenja....a to se resava tako sto se fizicki razdvoje...nikako onako kako ti resavas, sve je hrvatska a onda ostaje da zelis da ih likvidiras...

Tako da to sto muljas i mutavis to je samo guranje svega zeljenog u neiskazano sto ce pre ili kasnije postati odradjeno...
Sve jeste Hrvatska kako god da okreneš. Da Srbe zatvorimo u ne znam kakav geto, mada ne znam stvarno kome bi to palo na pamet, oni bi opet bili u Hrvatskoj. Ne postoji poseban teritorij za Srbe u Hrvatskoj. Već sam ti napisao da mi nismo Amerikanci da trpamo Srbe u rezervate kao Ameri Indijance.

Sve jeste Hrvatska kako god da okreneš. Da Srbe zatvorimo u ne znam kakav geto, mada ne znam stvarno kome bi to palo na pamet, oni bi opet bili u Hrvatskoj. Ne postoji poseban teritorij za Srbe u Hrvatskoj. Već sam ti napisao da mi nismo Amerikanci da trpamo Srbe u rezervate kao Ameri Indijance.
Vi to krrk pa u jame

ma jok

za vecinu hrvata je dobar srbin mrtav srbin

mozete im se uvlaciti u bulju koliko hocete, i njima i zapadu sve vam je dzabe

mrze vas i dalje

Evo ga AVtihrist cestita ustasko "oslobadjanje" Gline:
kolinda-vucic.jpg

⬇️ A ovde s Plenkijem dogovara koliko hrvatskih zandara da mu Plenki posalje da mu sacuvaju Zemun ⬇️:

Plenkovic-Vucic-Twitter-.png

...

Nije li to ukiseljeni miks svega i svačega, paprike, salate, mrkve, krastavaca, kupusa, cvjetače i čega sve ne?

Da budem iskren ne znam jer ne jedem te gluposti, ja sam jednostavan čovjek, daj mi kruha, drniškog pršuta i livanjskog sira i ja sretan.
Da miks.

Niko nikoga ne progoni. Zabranili su mu nastup.

Jedna je jedinstvena Prijovićka..

sta mi da radimo sa hrvaticama koje su dizale "moral" hrvatskim vojnicima tokom rata?

Da udarimo embargo isto?

Sa vama sve treba reciprocno

Evo da ti kazem kako to mi radimo u Srbiji , mi imamo cigan male...tu zive Romi , koji ne zele ili ne mogu da budu uredni , da imaju uredjena dvorista, koji se cesto svadjaju , i imaju svoje tradicionalne cinioce kulture...romske kulture..

I onda opstina ne pravi problem sto ima smeca, sto je neuredno , sto se cesto virsti i tuku , naravno dolazi policija i to resava ali ih ne hapsi jer ciganka kaze, nemoj nemoj, mi se volimo nemoj da mi vodis coveka...

Hrvati to mogu isto da urade, a obzirom na istorijske pokazatelje, i tretiranje na isti nacin Cigana i Srba, to bi bilo bolje resenje i vec je utemeljeno historijski , pa napravite cigan male i tamo pruzite sva prava zivljenja Srbima i Romima, a ne ovako , ne podnosite ih i sve je Hrvatska, a ovamo stalno u vazduhu visi buduci Jasenovac....a visi po onome sto si napisao...

Jedno od njih je da apsolutno nikada ne možeš doći u suparničkom dresu, ma koje nacije bio, na većinu teritorija Dalmacije, a osobito u Split, jer je posljedica takvog čina bez iznimaka batinjanje od strane Torcide.
Ljudi, ovo je istina.

Evo ga AVtihrist cestita ustasko "oslobadjanje" Gline:
kolinda-vucic.jpg

⬇️ A ovde s Plenkijem dogovara koliko hrvatskih zandara da mu Plenki posalje da mu sacuvaju Zemun ⬇️:

Plenkovic-Vucic-Twitter-.png

...
Ovo su unistene kuce Vucica u Bugojnu od strane Hrvata, u mestu Cipuljici gde nikad nije bilo srpskih snaga

1753025589002.png

1753025611210.png

1753025623432.png

Poslednja izmena:

Back