gost 147002
Poznat
- Poruka
- 7.103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još ništa vredno pomenuti.Jedno kratko pitanje posto nisam citao Bleach mesecima, tacnije od kada je krenuo poslednji arc.
Da li se pojavio Grimmjow ili bilo ko drugi od Espade, ili neko ultra cool kao sto su oni bili?![]()
Jedno kratko pitanje posto nisam citao Bleach mesecima, tacnije od kada je krenuo poslednji arc.
Da li se pojavio Grimmjow ili bilo ko drugi od Espade, ili neko ultra cool kao sto su oni bili?![]()
Ako sam dobro shvatio Zangetsu je Ichigova quincy strana a onaj hollow je Ichigova shinigami strana?
Ja to uopste nisam dobro shvatio... Tj. jesam, ali mi i dalje neke stvari nisu jasne... Sto bi Zangetsu imao onaj oblik... ? Ali ajde, znam da ima neke veze s kevom itd. Ali sto bi za ime boga Hollow bio shinigami strana... Ispade da se onaj hollow sto mu je zavrsio u kevi prenosi, tj. to je taj isti, i on se spojio sa njegovim shinigami mocima. Da ne pricam da je glupo da je Zangetsu bio njegova quincy strana a radio je kao i svaki drugi zanpakto, imao sve oblike, cak je i mogao da nauci final tensa zangetsu, da ne pricam i da su imena Icigovog i Isinovog maca slicna... Msm gde je logika.... -.-

Generalno, here's the deal: Zanpakuto se pravi od neke bele tvorevine valjda, što se zove Asauči. U procesu Holovizacije i Aizen je napravio Hollow-e od bele tvorevine slične Asaučijima i zato se Hollow u Ičigu merdžovao sa njegovim Asaučijem (koji kasnije prerasta u Zanpakuto). Juha Bach je glumeo da je on Zanapakuto potiskivajući Hollow/Asaučija, tj. pravog Zanpakutoa. Tako da nije Juha Bach nikad bio sam po sebi Zanpakuto, on je samo s' vremena na vreme malo po malo Zanpakuto moći puštao napolje i zato je Ičigo uspeo da ima sve faze i sve normalno.
Štaviše, ovo se sve uklapa u priču kralja i konja koju je potencirao Hollow Ičigo jednom u priči.![]()