Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedno kratko pitanje posto nisam citao Bleach mesecima, tacnije od kada je krenuo poslednji arc.
Da li se pojavio Grimmjow ili bilo ko drugi od Espade, ili neko ultra cool kao sto su oni bili? :D

Jedno kratko pitanje posto nisam citao Bleach mesecima, tacnije od kada je krenuo poslednji arc.
Da li se pojavio Grimmjow ili bilo ko drugi od Espade, ili neko ultra cool kao sto su oni bili? :D

Харибел је заробљена од нових зликоваца, Грим се појавио на кратко у поглављу 518.
П.С. Урахара дефинитино највећи краљ у Bleachu-у и после овог поглавља ми је још омиљенији...

Ново поглавље, онако, није лоше објашњење о томе како је Ичиго добио свог унутрашњег Hollow-a, aли ипак следеће поглавље би требало да буде много боље-прави разлог Масакине смрти...

Oduvek je bilo glasina na internetu da Masakina smrt nije bila tako jednostavna kao što su je pretstavili ,izgleda da ćemo napokon saznati šta se desilo.
@Nenad koliko sam ja shvatio Ichigo ga je nasledio od majke.

Odlicno poglavlje i objasnjenje, samo me coravi sada jos vise nervira nego ranije(pogotovo sto je sada jos vise uporediv sa Saskeom)...Jedva cekam da vidim koliko je Haschwald jak, definitivno moj omiljeni zlikovac od novih zlikovaca...

Поглавље није било нешто, али ме одушевило сазнање да Хисаги има банкаи, једва чекам да га видим у акцији...

Ja to uopste nisam dobro shvatio... Tj. jesam, ali mi i dalje neke stvari nisu jasne... Sto bi Zangetsu imao onaj oblik... ? Ali ajde, znam da ima neke veze s kevom itd. Ali sto bi za ime boga Hollow bio shinigami strana... Ispade da se onaj hollow sto mu je zavrsio u kevi prenosi, tj. to je taj isti, i on se spojio sa njegovim shinigami mocima. Da ne pricam da je glupo da je Zangetsu bio njegova quincy strana a radio je kao i svaki drugi zanpakto, imao sve oblike, cak je i mogao da nauci final tensa zangetsu, da ne pricam i da su imena Icigovog i Isinovog maca slicna... Msm gde je logika.... -.-

Ja to uopste nisam dobro shvatio... Tj. jesam, ali mi i dalje neke stvari nisu jasne... Sto bi Zangetsu imao onaj oblik... ? Ali ajde, znam da ima neke veze s kevom itd. Ali sto bi za ime boga Hollow bio shinigami strana... Ispade da se onaj hollow sto mu je zavrsio u kevi prenosi, tj. to je taj isti, i on se spojio sa njegovim shinigami mocima. Da ne pricam da je glupo da je Zangetsu bio njegova quincy strana a radio je kao i svaki drugi zanpakto, imao sve oblike, cak je i mogao da nauci final tensa zangetsu, da ne pricam i da su imena Icigovog i Isinovog maca slicna... Msm gde je logika.... -.-

It's all because some money hungry whore named Kubo is pulling the plot out of his ass.

Inace nista posebno chapter ,ocekivao sam da ce se Ichigo ponovo po ne znam koji put boriti protiv Zangetsua ali hvala bogu covek je odlucio da preskoci taj deo.

Generalno, here's the deal: Zanpakuto se pravi od neke bele tvorevine valjda, što se zove Asauči. U procesu Holovizacije i Aizen je napravio Hollow-e od bele tvorevine slične Asaučijima i zato se Hollow u Ičigu merdžovao sa njegovim Asaučijem (koji kasnije prerasta u Zanpakuto). Juha Bach je glumeo da je on Zanapakuto potiskivajući Hollow/Asaučija, tj. pravog Zanpakutoa. Tako da nije Juha Bach nikad bio sam po sebi Zanpakuto, on je samo s' vremena na vreme malo po malo Zanpakuto moći puštao napolje i zato je Ičigo uspeo da ima sve faze i sve normalno.

Štaviše, ovo se sve uklapa u priču kralja i konja koju je potencirao Hollow Ičigo jednom u priči. :)

Generalno, here's the deal: Zanpakuto se pravi od neke bele tvorevine valjda, što se zove Asauči. U procesu Holovizacije i Aizen je napravio Hollow-e od bele tvorevine slične Asaučijima i zato se Hollow u Ičigu merdžovao sa njegovim Asaučijem (koji kasnije prerasta u Zanpakuto). Juha Bach je glumeo da je on Zanapakuto potiskivajući Hollow/Asaučija, tj. pravog Zanpakutoa. Tako da nije Juha Bach nikad bio sam po sebi Zanpakuto, on je samo s' vremena na vreme malo po malo Zanpakuto moći puštao napolje i zato je Ičigo uspeo da ima sve faze i sve normalno.

Štaviše, ovo se sve uklapa u priču kralja i konja koju je potencirao Hollow Ičigo jednom u priči. :)

Ne znam meni je ovaj citav arc nekako bezveze ,mangu citam iz navike i da bih video neke stvari koje nisu prikazane u prethodnim arcovima kao sto je Ishinova proslost ,zero devision ,ne otkrivene bankaie... ali prica kao prica za sad izgleda kao copy-paste aizen arca.

Не знам људи, мени је ова последња сага Bleach-a у генералном смислу скроз добра, само се надам да ће зликовци побити што више позитивних ликова пре него што буду побеђени...

Zadrzao je Quincy moci i otkrio shinigami moci... Sad ce opet da bude overpowered na pocetku, a posle ce da mu bude tesko protiv jacih iz nekog banalnog razloga... A toliko potenciraju njegovu moc, evo samo u ovom chapteru isparila je voda zbog snage njegovog reiatsua... **** logic, Kubo...

Back