Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Допада ми се што сада капетани развијају нове моћи уместо банкаија, ипак једва чекам да видим Haschwald-a у акцији...

Одлично поглавље, Базби ме је одушевио, штета само што Тоширо неће умрети, јер ће се десити fangirl побуна у свету...

Одлично објашњење начина на који краду Банкаи и противмера, Урахара стварно најбољи лик у Bleach универзуму...

Комамурина људска форма изгледа као Grim/Aizen/Kensei, итд...Занимљиво објашњење због чега је изгледао као вук...

Изгледа да ће Комамура да победи ову пеглу, иначе нема нечег претерано специјалног по питању његове нове форме осим да је тренутно бесмртан...

Поглавље комплетан WTF, Hascwald ме изненадио тиме што је зао као и сви други(очекивао сам га као позитивнијег лика), Хисагијева нова фризура, Rukia and Rеnji new look(комедија)...

Поглавље комплетан WTF, Hascwald ме изненадио тиме што је зао као и сви други(очекивао сам га као позитивнијег лика), Хисагијева нова фризура, Rukia and Rеnji new look(комедија)...

Meni Hascwald za sada izgleda kao Quincy verzija Ulquiorre ,ne izgleda u potpunosti zao ali ne okleva da izvrši naredjenje koje mu je zadato.

Back