Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
88620_v0_600x.jpg

ichigo :heart:

Oh, jel se ovo Ichigo konacno pojavljuje. Smorilo me da gledam sve ostale kako se bore a njega nema. Inace na jako los nacin prica Kubo, previse je zbrzao sve i pokusava da napravi cliffhanger koji je vec pravio u vise navrata. Ali dobro, nije ni toliko nezanimljivo, cekamo zero squad i soul kinga...

Ако сте мислили да је лик који је укантао Киргеа и уперио мач у Урахару Грим, преварили сте се.
У питању је Квинси, и то Sternritter,који је из разлога нама непознатог спасио Ичига из баријере.
Који су му мотиви, ко зна, мада не бих рекао да смера нешто добро, можда само да нахушка Ичига на главног макроа да се самоубију да би он постао нови главни макро...
EDIT
Сад кад сам мало боље обратио пажњу, изгледа да сам испао глуп, изгледа да га није Квинси спасао већ неки непознати капетан, по свему судећи из Краљеве гарде...

Poslednja izmena:
Znači ovo samo Kubo može da uradi 20 strana a ništa se nije desilo ,niti po pitanju priče niti po pitanju akcije :roll:

@Nenad
Spasio ga je neki lik iz 12th division-a znaš da oni nose one bele mantile ,moguće je da je onaj Akon lik u pitanju.

Ново Кубово троловање-изгледа да је главни макро прави Ичигов ћале, пошто га је назвао његовим сином рођеном у тами...

Back