Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stigao sam do 201. epizode
na kraju,ne morate stavljati tagove nema veze...samo kažem da nije fer..
tema je za sve koji gledaju bleach,bilo da su na prvoj ili 143 epizodi...prema tome...nije tema samo za one koji su sve odgledali ffs

Oh ne, sad me grize savest:sad2: (:roll:)

Nisam rekla da ti je zabranjeno ili tako nešto, ali znaj spojlera će uvek biti , bilo u tagovima ili ne, zato dok ne stigneš, ne čitaj postove i postavljaj svoja pitanja ako ih imaš:neutral:, samo nemoj skretati pažnju na takve gluposti, to ume da nervira s vremena na vreme, :dash:

End of story! Bye, bye!:bye:

Meni Yammy deluje "koji mentol", Ulquiorra "a u k***c opet ovaj ludak", Aizen "cool bolji si od onog fegeta", Orihime "ijaoj plasim se", Margera "sta se desilo?". :hahaha:

Poslednja izmena:
Meni Yammy deluje "koji mentol", Ulquiorra "a u k***c opet ovaj ludak", Aizen "cool bolji si od onog fegeta", Orihime "ijaoj plasim se", Margera "sta?". :hahaha:
Orihime-025-1.jpg

Орихиме: „Таскете кудасаи“ :rumenko:

Ха-ха-ха :hahaha:

Poslednja izmena:
@DJM

Ne znam sta to znaci, u nekom mom prevodu "vodi me na Kusadasi". :P

Само сам одговорио на твоју опаску „Ијаој, плашим се“ са популарном „Спаси ме, молим те“. :lol:
А слика треба да представља награду после успешног спашавања. :hahaha:

Poslednja izmena:
Само сам одговорио на твоју опаску „Ијаој, плашим се“ са популарном „Спаси ме, молим те“. :lol:
А слика треба да представља награду после успешног спашавања. :hahaha:

djm jel ti "govoris" japanski ili samo znas neke poznate rechenice izreke i te fore?

ti pricas o intenzitetu,2 meseca ti treba da odgledas 20 epizoda :confused:

tek sam sad primetio ovu poruku,da to je istina,preko dana ne volim da gledam,zato sto sa drustvom igram dotu,counter ili bleyim na fejsu(ili sam ovde na krsti)
zato kad legnem da sapvam okrenem ekran ka krevetu i pogledam 4,5 epizoda iz kreveta...
2 meseca 20 epizoda?
to nije istina....

tek sam sad primetio ovu poruku,da to je istina,preko dana ne volim da gledam,zato sto sa drustvom igram dotu,counter ili bleyim na fejsu(ili sam ovde na krsti)
zato kad legnem da sapvam okrenem ekran ka krevetu i pogledam 4,5 epizoda iz kreveta...
2 meseca 20 epizoda?
to nije istina....

prvo kaže da je istina onda kaže da nije:dash: omfg

šta je ovo s temom,nema nikog da spama danas O.o
anyway,gledam arankar versus šinigami arc,i interesuje me nesto (mada to nema veze samo s ovim poglavljem,već uopšte)-kako,kad se ovi bore sa (kira,ikaku etc) u kurakara townu,kako stanovnici tog grada nista ne vide,i kako nikad ne bude povređen?dal me razumete
i,što se tiče The Past arca,kako je moguce da su one glavnoje iz ss toliki retardi da postave Aizena za kapetana,nakon što ih je izdao pre 110 godina?ne kontam -.-

šta je ovo s temom,nema nikog da spama danas O.o
anyway,gledam arankar versus šinigami arc,i interesuje me nesto (mada to nema veze samo s ovim poglavljem,već uopšte)-kako,kad se ovi bore sa (kira,ikaku etc) u kurakara townu,kako stanovnici tog grada nista ne vide,i kako nikad ne bude povređen?dal me razumete
i,što se tiče The Past arca,kako je moguce da su one glavnoje iz ss toliki retardi da postave Aizena za kapetana,nakon što ih je izdao pre 110 godina?ne kontam -.-

Zato što je to kopija Karakura grada gde se oni bore, dok je pravi premešten u Soul Society ako se ne varam, a Kira, Ikaku, Yumichika i Hisagi...Oni čuvaju te stubove koji grad drži gore:lol: i ako njih unište grad će se vratiti. A što se gradjana tiče oni su u dubokom snu :3

A što se Past arca tiče, "glavonje" nemaju pojima da je to Aizenovo delo, sve ih je zeznuo. :p

Poslednja izmena:

Back