Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Sasuke:
One glavonje iz SS su upravo sto si rekao. Retardi debilni.
Aizen je koristio svoj mac, hipnozu itd, i od jednog lika napravio da izgleda kao Aizen ( objasnio je to Hirako Shinjiju ). Tako da su svi svedocili kako je Aizen bio u SS kad se Holowification odigrao.

ko je sasuke?

btw,kad sam pregledao juce poruku,video sam to,i priznajem da sam malo napravio lapsus,al ti da si pametan,ti bi shvatio sta sam zeleo da kazem....

pa da sam...al nisam:sad2:
gosaii i aln,falan iscrpnim obaveštenjima:heart:
nego,ako su tamo de se ovi bore (kira,ikaku etc),ako je to fake karakura,gde se onda nalaze ovi rtdi,kapetani iz ss i aizen sa 3 espade?jel to onda pravi karakura?

<.< Ja sam stalno u nekom tripu da je Shuske Aizen, ne Sousuke xD(Amagai Shuske :lol:)
A neko vreme sam i misila da je Sasuke takođe:hahaha: dok nisam malo bolje pročitala :lol:

Sousuke.. E to me zbunilo.
Eto, moja greska je opravdana. Nije ni cudo sto su glavni ******.. Aizen ima ime kao Gaysuke.. Tousen ima prezime ko onaj ***** iz Vampire Knight, Kuran KANAME.

Karma, to je karma.

@alan
da,ali zar je ovaj tako potfcenio yumichiku?
i da ne shvatam nesto,setio sam se jednog flashbecka kad renji pita ikkakua da bude novi kapetan 3,5 ili 9 odreda,i kaze da je ikkaku jedini od svih lietunata(znam da je lose napisano :mrgreen: ),i seated officera koji moze da koristi bankai...ali cekaj malo,zar ne moze i renji??:eek: :confused:

Back