Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@gossai
urahara se racuna

uglavnom isti izbori sto se tice vaizarda
kensei,hirako....gosaii je izuzetak(rose)(ne znam zasto ali uvek mislim da gosaii ima dva "s" a ne dva "i")
u vezu shinigamija....ima ih toliko,da svi imaju razlicite...skoro....
espade...ocekivano...msm ima ih 10 komada,a niko nece rece da mu je omiljeni kauboj,onaj matori baragan "king of hueco mundo",ili neko od onih idiota,poput luppi ili onaj shcayel aporo grantz,nnoitre yiruge ili onog mentola,9 espade....

i ja volim hachija ali mi nije omiljen,rose je isto ok ali ne omiljeni...luppi,szayel...rip alane...to su takvi noobovi da je to....aj za baragana ok...ali....za ovo dvoje...

Szayel je totalno poremecen, i to obozavam. Da se primetiti, ipak su mi fav Orochimaru i Mayuri.
Luppi je bio cool u par scena.. "You gut such a cool body, babe".. i onda posle da oce da je izbusi. :3

1.vasa fav espada
2.vas fav shinigami
3.i vas fav vaizard

1.Grimmjow/Szayel (you were saying...? xD )
2. uf...nem pojma....najvishe volim Byakuyu i Gina...mada ima ih josh, neodluchna sam lol
3.erm....vaizarde neshto ne obozhavam...Hyori ? kako li se vecj pishe....ona je kul...pogotovo kad se svadjala sa hitsugayom lol

btw, ja szayela (pinkyyy x3 ) mnogo volim jer je psihopata (podsecja me na grell-a iz kuroshitsujija koji mi je jedan od omiljenih anime likova) ^___^

da ,luppi vs matsumoto je bilo stvarno smesno...
grimmjow je...likcina...
grimmjoooow <3 dobro, njega do kraja nisu ubili jel?...mislim, jagodica ga je spasio O_o
grimmjow je bash kul lik ^^
(a luppi vs matsumoto...ermmm...hentai much? xD )

nemoj psovati :rtfm:
i ne j***m ja nikog u zdrav mozak o cemu pricas:eek:

Eeee, ti meni držiš lekcije o psovanju :ljutko: obrati ti pažnju:rtfm:

"Spojler tags! Spojler tags! " :roll:...I to kreneš baš kad se ljudi užive posle sto godina!

Gledaj intezivnije, ili ne ulazi u temu

Kao što je već Alan rekao:roll: nećemo mi da se piatmo dokle si ti stigao sa animeom kad su bukvalno svi prešli taj deo.:ljutko:

Poslednja izmena:
nisu SVI...ja nisam recimo
i gledam dosta intezivno,vise od deset epizoda dnevno malte ne...i ne kažem da ne treba da pricate o tome vec samo ili stavite tagove ili pisite nekim rtd slovima...ako oćete.ja smatram da je to fer,i ja bih to uradio da sam na vasem mestu tj da sam ja odgledao vise epizoda od nekog,nisam ****da spojlam -.-

Ti i ko još?:roll: Ma ajde, uglavnom ni nisi na temi pa posle dođeš i zahtevaš neke spojler tagove :roll: U redu, možda bi mogli kod nekih važnijih stvari kao što je ono sa Lupijem,ali ovde uglavnom postuju oni koji su već sve to gledali i ne računaju na to da ćeš baš ti da iskočiš odnekud kad već nisi stigao do......Dokle si stigao uopšte? Trebalo bi da si bar prešao Bounto arc sa svojim intezivnim gledanjem...

Poslednja izmena:
Ti i ko još?:roll: Ma ajde, uglavnom ni nisi na temi pa posle dođeš i zahtevaš neke spojler tagove :roll: U redu, možda bi mogli kod nekih važnijih stvari kao što je ono sa Lupijem,ali ovde uglavnom postuju oni koji su već sve to gledali i ne računaju na to da ćeš baš ti da iskočiš odnekud kad već nisi stigao do......Dokle si stigao uopšte? Trebalo bi da si bar prešao Bounto arc sa svojim intezivnim gledanjem...

stigao sam do 201. epizode
na kraju,ne morate stavljati tagove nema veze...samo kažem da nije fer..
tema je za sve koji gledaju bleach,bilo da su na prvoj ili 143 epizodi...prema tome...nije tema samo za one koji su sve odgledali ffs

Back