Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mislim kad su sealovani,vec kad su u shikaiu...
meni su najlepsi zabimaru,zangetsu,hyourinmaru....onaj rukijin,sode no ne znam ni ja sta iako slovi za najlepsi mac u soul society nije mi nesto lep

e da,imam nesto da pitam dobre poznavaoce bleacha,jel zna neko,kako se dobija zanpakuto,msm,ti odes na akademiju,i onda oni dodju i kazu ti evo ti tvoj zanpakuto,ovo je njegovo ime bla bla bla ili nesto drugo....

Ne. Onaj ko ima spiritualnu energiju, poseduje i duha u sebi. Posle nekog vremena, kad spiritualne moci "sazru" duh se javlja i kaze svoje ime, tj. ime maca.
Npr, Hitsugaya- in se javio Hitsugayi u snu, jer je Hitsu imao uzasno jaku spiritualnu energiju.
Ichigov se javio kad je Ichigo bio u smrtnoj opasnosti, dok se borio sa Uraharom. Itd.

ne mislim kad su sealovani,vec kad su u shikaiu...
meni su najlepsi zabimaru,zangetsu,hyourinmaru....onaj rukijin,sode no ne znam ni ja sta iako slovi za najlepsi mac u soul society nije mi nesto lep

šta znaci sealovani?
i šta beše shikai,msm znam da je to prva faza zanpaktoua,druga i najjaca je bankai,ali kako i šta?msm ne znam:rumenko:

sealovani znaci zapecatjeni...
postoje dve vrste release(oslobadjanja) zanpakuta,prvi je shikai,drugi je bankai.....
sacu postavim slike sealovanog zanpakuta,i zanpakuta u shikai obliku....

katana001.jpg

ovo je sealed

mrzi me da postavljam kako izgledaju u shikaiu....

T_T

Poenta je da je sealovan Zanpakuto u obliku maca, noza ili cega vec. Kad se uradi shikai, on dobija novi oblik. I na kraju, Bankai dobija sasvim treci oblik.

Znaci:
Normalna Katana ( Ashisogi Jizo )- Krivudavi trozubac ( Shikai )- Beba- crv ( Bankai ).
Kapish?

T_T

Poenta je da je sealovan Zanpakuto u obliku maca, noza ili cega vec. Kad se uradi shikai, on dobija novi oblik. I na kraju, Bankai dobija sasvim treci oblik.

Znaci:
Normalna Katana ( Ashisogi Jizo )- Krivudavi trozubac ( Shikai )- Beba- crv ( Bankai ).
Kapish?

alan je objasnio umesto mene
budes li stavio ono :dontunderstand: napravicu temu ajde da dokazemo koliko je souske aizen glup

aj da priznam-nisam skonto ni ono za trozubac:lol:
priznajem da slabije kontam,prilozite slobodno i neke slike,treba mi vise vremena da neke stvari ukapiram...sporo razmisljam...msm ozb nisam glup,nesto kao roki:p

Back